Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.121
Cevap
83
Favori
380.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şubat güncellemesi bana halen gelmiş değil. Güncelleme yapan arkadaşlar nasıl yapıyor ?
  • act1903 kullanıcısına yanıt
    Mümkün mertebe kulaklık ile konuşmaya gayret edeceksin. Servise versen öylece geri gelecek. Çünkü sensör testi yapıldığında çalışıyor görünecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel7mix

quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

quote:

Orijinalden alıntı: eyfetop

Arkadaşlar mia1 ile Samsung C7 pro ithalatçı garantili arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim aile fertlerinden birine hediye alıcam :)

C7 Pro'yu hiç düşünmeden elerdim

c7 Pro neden elemeyi seçtiniz ? Stock android sevsem de merak ettim açıkçası

C7 Pro eski bir cihaz Marshmallow ile çıktı Nougat aldı. Güncelleme almayacak.

Mi A1 Oreo ve aylık güncellemeleri alacak ayrıca Android P'yi de

Mi A1'de çift kamera var, portre modu var

C7 Pro'da yok

Bu iki neden benim için yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğin gibi her güzelin bir kusuru vardır diyip kulaklık kullanıcam yapacak bişey yok.

• act1903 kullanıcısına yanıt
    Bt kulaklık ile kullanılabilir. Hatta insan alışınca daha rahat olduğunu anlıyor, tavsiye ederim. Bir de böylece sar olayını da aza indirmiş oluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: act1903

Hocam bu güncelleme bana gelmedi extra birşey yaptın mı güncellemek için ne yapmam gerekiyo yardımcı olabilcek biri var mı

aşağıdaki linkteki google play servisi yükleyip güncelleme denetleyin bu şekilde geliyor bende de gelmemişti bu yöntemi yapınca güncelledim yükleme yaparken bilinmeyen uygulamalar şeklinde izin isteyecek o ayarı açtıktan sonra yükleyebilirsiniz..
    https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-12-2-17-release/google-play-services-12-2-17-948-186052348-android-apk-download/download/ 3 | |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beatles33 -- 5 Mart 2018; 8:34:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: azteca

arkadaşlar Mi a1 ile çalışan type c otg adaptörü var mı ? hangisini önerirsiniz?

arkadaşlar kullanan var mı type c adaptör ? Flash bellek için lazım.
  • Son durum nedir? Oreo'yu yüklüyor muyuz?

Bir de kılıf olarak ne önerirsiniz. Bilemedim yahu. Ya da 2 tane farklı kılıf mı alsam acaba?

Bir tane şundan:

Bir tane de şundan:
    GittiGidiyor
    XİAOMİ Mİ A1 SLIM FİT KILIF (MAT KADIFE DOKULU FIT SLİM RUBBER) + 9H KIRILMAZ CAM + ÜCRETSİZ KARGO Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-a1-slim-fit-kilif-mat-kadife-dokulu-fit-slim-rubber-9h-kirilmaz-cam-ucretsiz-kargo-326275176

Edit: Oreo güncellemesini indirmeye başladım agalar. İnşallah bir kelek olmaz.

Edit2: Yüklemeye başladı. Artık son çıkışı da geçtik. Bundan Android N'ye dönüş oluyor mu?

Edit3: MIUI forumda hala şikayet edenler var. Güvenip yükleyemedim. Bu nasıl iştir yahu.

Mart ayı güncellemesi ne zaman gelir acaba? Belki onunla işler biraz daha düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 5 Mart 2018; 11:42:47 >

• Artık ben de aranızdayım :)

n11 den imtbilisim mağazasından metin_66 abimizin aracılığıyla a1 64 gb modeli 1000 tl ye aldım...2-3 gün sonra elimde olur umarım :)

kenarları kalkma yapmayan cam fil mi önerisi alabilir miyim?

kutudan çıkan kalkma yapıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonaleee -- 5 Mart 2018; 11:8:51 >
  • Şu sar değeri konusuna da şu şekilde açıklık getirelim:

★ Xiaomi Mi  A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

Kısaca 10 gr dokuda 1,75 W/kg değerinde ki sınır 2.0 W/kg'dır. 1 gr dokuda 1,00 W/kg değerinde, bunun da sınırı 1,6 W/kg'dır. Özetle ürün hem Avrupa hem de Amerika standartlarına uygun. Yine yüksek ama sonuçta standartların dışında da değil. Tabi bunlar başa verilen sar değerleri. Vücut daha düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 5 Mart 2018; 13:12:35 >

• beatles33 B kullanıcısına yanıt
    Güncelleme için ek bir apk yüklemeye neden ihtiyaç duyuluyor, beklesek gelmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendinibilen

Güncelleme için ek bir apk yüklemeye neden ihtiyaç duyuluyor, beklesek gelmez mi?

beklerseniz bilmiyorum ne zaman gelir eski yorumlarda halen Oreo güncellemesini almayanlar varmış Oreo dağıtılalı 3 ayı geçti.. Yükleyip yüklememek size kalmış tabi ayrıca bu apk ek bir program değil aslında Google Play servisinin yeni sürümü..
  • Güncellemeyi iniyor ama kurulurken bilinmeyen hata uyarısı veriyor. Tekrar baştan başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendinibilen

Güncellemeyi iniyor ama kurulurken bilinmeyen hata uyarısı veriyor. Tekrar baştan başlıyor.

Telefonu yeniden başlatın açılışta Android one yazan yerin altında unlock gibi bişeyler yazıyormu hocam

Teşekkür ederim de beceremedim bu apk'yı telefon atma işini acemisiyim biraz açıklayabilir misin?

Hayır yazmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: act1903

Teşekkür ederim de beceremedim bu apk'yı telefon atma işini acemisiyim biraz açıklayabilir misin?

Apk yı indirip telefonun içine at sonra o Apk yı telefondan bul ve yükle hocam yükleme sırasında telefon sana uygulama ayarı ile ilgili izin isterse bilinmeyen uygulamaları yükle vb. gibisinden bu ayarı aç veya izin ver Apk doğru şekilde yüklendikten sonra telefon ayarlar sistem güncellemelerini denetleyin görecektir

• Merhaba bende almayi dusunuyorum ama aklimda iki soru var. Kullanan Arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

1 - Bu telefonun on kamerasi 5MP. Acaba goruntu kalitesi iyi mi?

2 - Bu telefon AndroidOne projesine dahil ama bunun sonuda GM5 Plus gibi olmaz dimi?

Iyi Forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Equexks

arkadaşlar pro mode da shutter speed değerleri neler birde bu google kamerada artıyor mu bu değerler çünkü orjinalinde 1/15s en sonmuş gibi okudum başka biryerde de 32 s gibi değerlere çıkabiliyor mu bu google kamerada diye merak ettim.

bakabilen olmadı mı arkadaşlar birde bu yakınlık sensörü problemi herkeste var mı bunu yaşamayan var mı burada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Equexks E kullanıcısına yanıt
    Yakınlık sensörüyle ilgili sıkıntı yaşamadım hiç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.