Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.121
Cevap
83
Favori
380.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu yükledikten sonra diğer şubat güncellemesi geldi mi?
  • 8.0 atıyorum bakalım nasıl çıkacak
  • 1100 küsürü mblık ocak ayı güncellemesi oreo'yu da mı yüklüyor? Yoksa Oreo olarak ayrıca bir yükleme seçeneği mi var? Şuan Oreo'ya geçmek istemiyorum.
  • Bana mı dediniz ?
  • mamad kullanıcısına yanıt
    Evet o güncelleme Oreo
  • Bilgisayardan 8.0 attım ama şubat güncellemesi gelmedi halen. Boşuna geçirdim
  • Perşembe günü sipariş vermiştim hb'den hadi bakalım
  • Hepsiburadadan 899a redmi note 4x almıştım, adamlar bir türlü göndermeyince iptal ettim, 1069tl + 50 maxi puanla 64gb a1 aldım hediye olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat güncellemesi alamayanlar linkteki apk yı kurduktan sonra > sistem ayarlar güncellemeleri denetlesinler otomatik olarak gelecektir.(8.0 alamayanlarda denesin)

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-12-2-17-release/google-play-services-12-2-17-948-186052348-android-apk-download/download/
  • calippo kullanıcısına yanıt
    başlığı dün düzenledim,satışta ibaresi kaldırıldı
    bu gibi konularda bana pm ile de ulaşabilirsiniz,müsait olduğumda ilgilenirim; keyifli forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

Evet o güncelleme Oreo

E bunlar oreo olarak ya da yeni Android sürümü diye neden belirtmiyorlar ki? Herkes illa yükleyecek mi? Değişik.

Şuan oreo kullanıp sorun yaşayan var mı acaba burda?

• Şubat güncellemesini kurduktan sonra factory reset attım ve şarj şu an çok iyi. Geceden sabaha kadar durduğu yerde %20 şarj giderdi bu gece %2 gitmiş kalan süre 8 gün yazıyordu.
    Bir de parmak izi ara sıra çalışmıyordu ısrarla şu an bu sorun da çözülmüş gibi gözüküyor.
  • mamad kullanıcısına yanıt
    Bildirm çubuğunu indirince zaten şu şekilde görünüyo bende: Android System Update(Jan 2018, Android O)
  • Gelmeyen şubat güncellemesi için ne yapılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: UML

Bildirm çubuğunu indirince zaten şu şekilde görünüyo bende: Android System Update(Jan 2018, Android O)

Aa doğru, farketmemişim. Yüklesek mi acaba?

• Arkadaşlar cihazımı laptopumun usb 2 girişi görürüken usb 3 görmüyor ne yapmam lazım?
  • 7.1.2 5GHZ ağlarda bazen kopma oluyor. Kopma derken instagramda gezinirken bazı yerler açılmıyor. 2.4GHZ geçince düzeliyor hemen. Bu sorunu yaşayan başkaları var mı yoksa bir tek ben mi yaşıyorum. Yoksa yazılımsal sorun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intel7mix -- 3 Mart 2018; 16:59:30 >
  • 8.0 kurulu arkadaşlar. Şubat güncellemesinden sonra OPR1.170623.026.8.1.10 yerine ne yazıyor sizde ?
  • Yeni gelen güncelleme OPR1.170623.026.9.5.4 adını taşıyormuş.

Google çeviri kullandım :)

Sonunda, bütün ayı bekledikten sonra, Şubat 2018'de xiaomi MiA1 için güvenlik düzeltme eki güncellemesi yayılıyor. Cihazın yapı numarasını OPR1.170623.026.9.5.4'e taşır . Aylık güvenlik düzeyini 1 Şubat 2018'e kadar yükseltir. Söylemeye gerek yok, ürün yazılımı güncellemesi Android 8.0 Oreo'ya dayanır . Ayrıca, bu istikrarlı bir güncelleme. Aylık güvenlik düzeltmesinin yanı sıra, aslında Pixel ve Nexus cihazları için daha önce yayınlanmaya başlanan aynı Şubat ayı yaması yüzünden pil boşaltma sorununu da çözdü. Ayrıca, bir fotoğrafı düzenlemeye çalıştığınızda Fotoğraflar Uygulamasını çökertebilecek bir hata oluştu. Düzeltilmiş ve şu anda çalışan görünüyor. Tüm yazılım güncellemesi 87.3 MB civarında.

• intel7mix kullanıcısına yanıt
    9.5.4 olan güncelleme 1112 mb görünüyodu geçenlerde paylaşılan screenshot da. Benim anladığım 87 mb olan aylık güvenlik yaması, sonra da düzeltme geliyo diye.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.