Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.884
Cevap
138
Favori
437.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En az 8 saat alıyorum kullanıma göre artıyor. MIUI 11 9.12.12 EU romdayım. Spigen kılıf çok başarılı ben dahil forumdan birçok kişi aldı hepsiburada 40tl ye düşürdüğünde.
  • Satin aldigim yer bana mi9t spigen kilif hediye etti. Masallah telefon oldu yarim kilo. Telefonmu tasiyoruz ruhsatli canik tp9 mu tasiyoruz belli değil. Kutudan cikan kifi geri taktim. 1 ay daha su telefona katlanicam. Yoksa iphone 11.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak23358 kullanıcısına yanıt
    Dün 10,5 saat. Telefon 2 haftalık, giderek iyileşiyor.
    Kılıf olarak yukarılarda bir arkadaş şeffaf kılıf atmıştı, ondan aldım. Zira sırf mavi arka kapağından ötürü alırken 100 lira fazla verdiğim içim görmek istiyordum hep :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gcam 7.2 Astrophotography modu. 5 dakika sürdü tamamlanması.

Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu
  • milyonlarca satmış cihaz, yılın fp ürünü, tasarım harikası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ComradeMakarov kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız bu fotoğrafa anlatırmısınız. Gcam ile çekiyoruz bizde olmuyor bu fotoğralar
  • Ben astroyu açıp çekiyorum 3-4 sn sürüyor çekmesi. Youtube da izliyorum 1-2 dk sürüyor fotoğrafın çekilmesi.
  • Bak aklima geldikce deliriyorum. Bu telefon titremiyo arkadaslar. Bu telefon titreme sesi cikariyo. Kucagimdaki gobeimdeki telefon vınnk vınnk ediyo ses var titreme yok.(watsap bildirim)

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    en az 8 saatse en cok kac hocam.ben bugün 3 saatte %50 ye indim poco launcher kurdum diye mi oldu başka bişeyden mi tutturamadım.Özel bi ayarlar dikkat etmemiz gerekenler püf noktası birşey var mı ? gerçi daha 3. full şarjında telefon 5-6 günlük.ama 10 saat bana şuan çok aşırı ütopik geliyor :D 3 saatte %50 ye inen telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 15 Aralık 2019; 22:49:27 >
  • Bu telefon şu ana kadar kullandığım tüm telefonlardan hem donanım hem de tasarım olarak daha iyi. Şu andaki tek eksik yani yazılım desteği. (Android 10 / MIUI 11.0.1) sürümü çok sıkıntılı. Düzgün bir sürüm gelmeden telefonunuzu Android 9'dan 10'a güncellemeyin.
  • S_ui_CasT kullanıcısına yanıt
    Kullanim aliskanliginizi yazmaniz lazim. Neyi ne kadar kullandiniz. Benim standart bir senaryom mevcut. Android 9 da 9-10 saati rahat goruyordum Android 10 da 8-9 saat oluyor ayni senaryoda.

• Evet o sekilde yapiyorum, 1.6 surumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Aralık 2019; 22:56:31 >
  • Valla özel bir ayar yapmadım Gökyüzüne sabitledim ve 5 dakikadan geriye saymaya başladı.

Tam versiyonu 7.2.010.276119300
  • quote:

Orijinalden alıntı: o1yasin

Bak aklima geldikce deliriyorum. Bu telefon titremiyo arkadaslar. Bu telefon titreme sesi cikariyo. Kucagimdaki gobeimdeki telefon vınnk vınnk ediyo ses var titreme yok.(watsap bildirim)
    Sorma yahu benimkine de ön kamera koymamışlar sadece ekran var. En iyisi yarın gideyim iphone 11 alayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K20 Pro mu yoksa Mi 9T Pro'mu diye düşünenler için farklı bir forumda paylaştığım bilgiyi burada da paylaşmak istedim.

Şehirden uzak alanlarda maksimum alanı kapsayan özellikle de bina içlerine nüfuz edebilecek sinyal 800Mhz bandıdır yani Band 20dir. K20 Pro'nun donanımsal olarak Band 20 desteği yoktur. Kırsal alanlarda veya asansör gibi yerlerde veya evlerin dip odalarında cihazlarınız çekmeyebilir. Ha illaki çekmeyecek diye bir şey yok eğer bulunduğunuz bölgede sinyal yayınları 1800 Mhz veya 2100 Mhz üzerinden yapılıyorsa cihazınız çekmeye devam edecektir.

Kısa bilgi:

Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu

Band 20'yi en çok kullanan Vodafone'dur buna dayanarak en geniş kapsama alanı bizde demektedir fakat 800 Mhz frekans yüksek hız veremez. Baz istasyonu sayıları 25 bin+ üstüdür.
    Turkcell'in baz istasyonu sayısı bir hayli fazla olduğundan yüksek Mhz frekansları ile yayın yapar çünkü kapsama alanı gibi dertleri yoktur zaten çoğu yerde çeker, verebilecek en yüksek Lte hızlarını bu yüzden Turkcell verir. Ayrıca bazları fiber hatlarla donatırlar. 32 bin+ üstü baz istasyonu sayıları vardır.
    Türk Telekom genelde ucuz olan orta Mhz bandlarında yer bulabilir hem orta halli çeksin hem orta hızlar verebileyim der. Fakat gel gelelim rezil bir şekilde 20 binin altında baz istasyonu sayısı vardır. Şehirler arasında hiçbir yerde bırak 4G'yi 3G bile çekmez, sadece ilçe ve köylerde kısmen çeker.

• o1yasin kullanıcısına yanıt
    Hakkınızda forum kurallarını çiğnemek sebebinden, bilgi kirliliğini önlemek amacıyla ayrıca da saygı kurallarını ihlal etmenizden dolayı gerekli şikayetlerde bulundum. İyi forumlar.

• ComradeMakarov kullanıcısına yanıt
    1.5 geri sayim basladi yanlis surumdeymisim 9T icin gelistirici iken nasil bozmus acep

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.