Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.884
Cevap
138
Favori
437.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne kadar abarttın yaygara koparttın destan yazmışsın bir de. Sanki güncelleme gelmeyecek gelecek adamlar 2016 yılında çıkmış giriş seviyesi telefonu bile güncelledi. Ayrıca Apple tabiki rahat eder güncellemede adamlar senede aynı platforma entegre sadece 1 telefon çıkarıyorlar 1 yazıyla da bir. Buna rağmen çok kısıtlı bir sistem ve yenilik az. Android de 2015 yılında olan ekran süresi verilerini 2019 da getirdi adamlar. Yok yazılımda bir numaraymış falan. İnsanda mühakame yeteneği olmayınca bu kadar destan yazıp boş konuşmayı da beceriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir umuttur mi9t pro. Başka bişey değil. Gelen aramalari acabiliyosun onu koymuşlar bu da bişey be abi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o1yasin kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Instagram sorunu tüm 18:9 ekran formatlı Androidlerin ortak sorunudur. Samsung'da da bu sorunj yaşıyordum. 18:9 ekrana bazı hikayeler oturmuyor.

Samsung Internet Browser Beta kullanıyorum, dediğiniz gibi hiçbir şekilde bir geri dönme veya resim büyütme sorununa rastlamadım, telefonla birlikte gelen browserı kullanmayıverin ne olacak?

Miui 10 güncellemesi ile yazılımsal da hiçbir sorunum yok, özellikle Miui 10.4.6.0 sürümü ile sıfır sıkıntı

Hiçbir Rom yüklemeden Miui 10'da kalman yeterli, düzgün bir Miui 11 çıkarsa biz sana haber ederiz rahat ol

Sen iOS'da herhangi bir diziyi indir sonra izle bakalım becerebiliyor musun? Herhangi bir film için de olabilir. Bin türlü indirici browser denemen gerekiyor, denesen formatı okumuyor.

Ayrıca işin nedir ne değildir bilmiyorum fakat bir tane PDF indirip düzenleyip zip formatında mail atabilir misin? Bence kıymetini bil elindeki nimetin..

• cengo12 C kullanıcısına yanıt
    Magisk kurup SafetyPatcher modulunu indirin.

Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu

• Hayir yani ben bununla bu kadar ugrasacaktim xiomi maasa bagladin benide coder falan olayim. Herseye ayar koymuslar herseye. Onu ac bunu kapa sunu bi ackapa. Bu ne nee ne bu

• quote:

Orijinalden alıntı: o1yasin

Bir umuttur mi9t pro. Başka bişey değil. Gelen aramalari acabiliyosun onu koymuşlar bu da bişey be abi.
    Cihazi sari siteye ilan koyup satabilirsiniz, memnuniyetsizliginizi bildirdiniz tamam artik devam etmeyin ikili catismalara. Parasi olan adamsiniz guzelinden bir iPhone alip rahatiniza bakin. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Aralık 2019; 15:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresteely

Öncelikle Instagram sorunu tüm 18:9 ekran formatlı Androidlerin ortak sorunudur. Samsung'da da bu sorunj yaşıyordum. 18:9 ekrana bazı hikayeler oturmuyor.

Samsung Internet Browser Beta kullanıyorum, dediğiniz gibi hiçbir şekilde bir geri dönme veya resim büyütme sorununa rastlamadım, telefonla birlikte gelen browserı kullanmayıverin ne olacak?

Miui 10 güncellemesi ile yazılımsal da hiçbir sorunum yok, özellikle Miui 10.4.6.0 sürümü ile sıfır sıkıntı

Hiçbir Rom yüklemeden Miui 10'da kalman yeterli, düzgün bir Miui 11 çıkarsa biz sana haber ederiz rahat ol

Sen iOS'da herhangi bir diziyi indir sonra izle bakalım becerebiliyor musun? Herhangi bir film için de olabilir. Bin türlü indirici browser denemen gerekiyor, denesen formatı okumuyor.

Ayrıca işin nedir ne değildir bilmiyorum fakat bir tane PDF indirip düzenleyip zip formatında mail atabilir misin? Bence kıymetini bil elindeki nimetin..
    Diziyi niye indireyim. Ben beleşci miyim. Netflix denen bişey var. İndirceksede kendi menusune biseyine indiriyodur. Spotyf da milyonlarca muzigim var niye indireyim. Siz hala 2005 limewire kafasinda kalmissiniz. Samsung brovser ne??? Chrome safari opera falan varken. Rezillik

Samsung Browser sentetik testlere göre açık ara Chrome ve Operadan iyi. En kullanışlı reklam engelleyici ve kişiselleştirilmiş arayüz Samsung browserda. Ayrıcs beleşçi demişsiniz bana Netflix'ten Game of Thrones bölümlerini bulabilir misiniz? Hesabımız yok zannediyorsunuz herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz. Müzik için Youtube Premium hesabım bulunuyor ve Netflix'te bazı dizileri takip ediyorum. Fakat iOS'ta bir Game of Thrones izlemek için BluTVye para veremem bazen mantıklı düşünmek lazım.
    Cihazını ne olursunuz satın ve istediğiniz sisteme dönün. Bu bizi hiç ilgilendirmez. Ama yaygara koparmaya devam ederseniz gerekli şikayetlerde bulunacağız.

• Troll bu ciddiye almayın

• sirulas kullanıcısına yanıt
    Bundan mi?

Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hahahah valla bu sevimli troller mutasyona uğradı sevimsiz çirkin birşeylere dönüştüler yıllar içerisinde

• Benim gibi anti-rollback, ve bl kilidi için beklemeye anlam veremeyenler için güzel bir yazı buldum (ingilizce).
    Okumak isterseniz güzel bir şekilde açıklamışlar.

Kısacası, 3. şahısların çin telefonlarına global rom yükleyip satmalarını zorlaştırmak için yapılmışmış.
    Uzuncası:https://www.xda-developers.com/xiaomi-anti-rollback-protection-brick-phone/

Edit: @theVerge, kafaları karıştırayım biraz
    Yazıda anlatılan adımları izleyince 9T Pro'da Global V11.0.1'in ARB index'i 1 çıkıyor.
    Dolayısıyla ARB indexi 1'den düşük olan bir şey yüklemeye çalışırsak Mi Flash buna zaten izin vermeyecek ama TWRP ile yüklerseniz telefon brick olacak diye anlıyorum.

Yine yazıda anlatılan şekilde Global V10.3.3 fastboot rom'un ARB indexine bakınca o da 1. Yani benim gibi bu versiyona dönmek isteyenler için bunu yüklemede sorun yok.

Ama Xiaomi bir süpriz yapıp bu ARB index'i istediği güncellemede arttırıp geriye dönüşü engelleyebiliyormuş. Dolayısıyla update'lerden sonra dikkat etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsic -- 15 Aralık 2019; 16:36:23 >

• sinsic kullanıcısına yanıt
    Pis kaka xiaomi, rahat rahat yukleme yapmamiza izin vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Aralık 2019; 17:59:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Pis kaka xiaomi, rahat rahat yukleme yapmamiza izin vermiyor.

Bu arada urnyx05'ın gcam v1.6'sında astrophotography de bozulmuş. Dolayısıyla 1.5'e devam.
    Sonra niye uyarmadınız demesin kimse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsic -- 15 Aralık 2019; 18:5:53 >
  • Telefondaki en buyuk ve duzelmesi mumkun olmayan bug ise, ahizesi. Tam kulaginin deligine denk getirmen gerekiyor. Konusurken bazen karsi tarafi duyamiyordum ses kesiliyo zannediyordum. Telefonu dik tutmak gerekiyor resmen sesi duymak icin. İphonun neden centikten vazgecmediginide boylelikle anladim. Cok hevesli gectim mi9t pro ya fakat. Bildigin su tamircisi telefonu cikti uzgunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Bundan mi?

Aynen😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: o1yasin

Telefondaki en buyuk ve duzelmesi mumkun olmayan bug ise, ahizesi. Tam kulaginin deligine denk getirmen gerekiyor. Konusurken bazen karsi tarafi duyamiyordum ses kesiliyo zannediyordum. Telefonu dik tutmak gerekiyor resmen sesi duymak icin. İphonun neden centikten vazgecmediginide boylelikle anladim. Cok hevesli gectim mi9t pro ya fakat. Bildigin su tamircisi telefonu cikti uzgunum.
    Arkadaşım yan oda da çocuk uyuyor biraz daha az gürültü yapsan sevinirim😡

Cidden garip yahu, bunu da sizden duydum ilk defa, bir yaşına daha girdim. Devasa bir ahize çizgisi var ve ayrıca yazılımsal ses arttırma modu var. Nasıl duyamıyorsunuz hayret ediyorum. Ben biraz sessiz bir ortamda konuşurken ahizenin sesini dahi kısıyorum yanımdakiler duymasın diye. Siz en iyisi cihazınısı malum sitelerde satın bir an önce mutlu olacağınız cihazı alın. Ne tür bir trollsünüz ben anlamadım, dediklerinizin hepsi palavra!

• Bak simdi whatsaptan sesli mesaj atmam gerekti. İzin ver ayarlar diyo. Girdim mikrofon iznini bulamiyorum. Yarin obur gun en onemli zamanda baska biseyin iznini osunu busunu isteyecek. Bu telefon banabherseyi soracak mi boyle. Ulan watsapa mikrofon izin versem nolur vefmesem ne olur. Sanki dinlemiyo uygulamalar telefonu ona gore reklam cikarmiyo sanki.

Su tamircisi olduk iyi mi Mühendislik okuduk üzerine yüksek lisans yaptık su tamirciliği ile devam ediyoruz. Siz daha önce akıllı bir cihaz kullandınız mı, ilk mi yoksa bu?

Dedeme geçen sene ilk akıllı telefonunu verdiğimde oda bu kadar laf etmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Aralık 2019; 18:49:46 >
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.