Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
288
Favori
1.826.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMEI Repair işlemi yapacağım QCN yedeği almaya çalışıyorum ancak No Ports Active diyor. Yardımcı olabilir misiniz?

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Ben damm10 kullaniyormusum. Megacami da deneyeyim bir. Eyvallah

• JoJuKiSte J kullanıcısına yanıt
    Bence alınabilecek en iyi telefonlardan biri ama şehirdeki satıcılar kendi mağazasına göre 200 lira civarı ucuz satılıyor ben olsam öyle yapardım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DryreL kullanıcısına yanıt
    Driver sorunu gibi duruyor. Mevcut sürücüleri kaldırıp yeniden yükleyin yada başka versiyon sürücüler deneyin.
  • QRX kullanıcısına yanıt
    4:3 çekerseniz 13 mp olur, 16:9 da 13 mp çekemezsiniz maalesef.
  • Her indirme olayına telefon titriyor yok mu kapatmanın bir yolu acaba. Bakındım ama bulamadım. 50 tane uygulama güncelleniyor mesela bir başlarken bir biterken toplamda 100 kere titremiş oluyor rahatsız ediyor insanı.

• MIUI 12 deneyen var mı?

EU için 20.4.30 sürümü mevcut acaba geçsem mi bilemedim.
  • resgodo kullanıcısına yanıt
    Uygulama üzerine basılı tutun,dosya bilgisine girin ve görselleri takip edin... Her titreşen uygulama için aynısını yapın...

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 7 Mayıs 2020; 14:15:18 >

• Geç kaldınız nerdeyse 2. güncelleme gelecek :)

Sayfa 946.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Geç kaldınız nerdeyse 2. güncelleme gelecek :)

Sayfa 946.
    Eskisi gibi cumadan cumaya EU güncellemelerini takip etmiyorum dostum :)

Bir yerden sonra telefonla uğraşmak kabak tadı veriyor ama MIUI 12 yi görünce merak ettim sadece.
  • Cumada cumaya değilde 2 hafta veya aylık takip oluyor demek ki :)

Tercih sizin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Driver sorunu gibi duruyor. Mevcut sürücüleri kaldırıp yeniden yükleyin yada başka versiyon sürücüler deneyin.
    Arkadaşlar bilgisayarım nedense COM portlarını görmüyormuş. Bu siteden sanal COM portu indirdim
    Serial Port Monitor
    Virtual COM Port Driver: create virtual COM ports in a system
    https://www.virtual-serial-port.org
    sonra cmd'ye kodları yeniden yazdım bu sefer gördüğünüz gibi COM7 portu gözüktü.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryreL -- 7 Mayıs 2020; 14:35:35 >

• Dün gece karar verene kadar uyuya kalmışım şu an 200 lira arttı telefonun fiyatı şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrathChild -- 7 Mayıs 2020; 14:53:40 >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fakat belirttiğim bu değil. Chrome falan nerden indirirsem böyle titriyor. Genel olarak bir ayarı yok sanırım. Neyse bu şekilde idare ederiz artık

• resgodo kullanıcısına yanıt
    Aynı işlemi İNDİRİLENLER uygulaması içinde yapabilirsiniz....
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında 48mp çekerseniz 6000*8000 olarak görünmeli. Bi yanlışlık var. Galerinizde kontrol eder misiniz tekrar. Ha ama mesela o 6000*8000 eğer siz yüksek boyutlu yedekleme yaparsanız 3464*4618'e düşer boyutu. Sanırım 16megapixele düşürüyormuş. Bazen ama boyutu kafasına göre 4 5megapixele düşürdüğüde oluyor. O yüzden açıkçası ben 48le çektikten sonra birde ana kamerayla çekiyorum. Genelde daha kaliteli yedekleniyor. Yada orijinal boyutta yesekleme yapın derim.

• Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Evet hocam cidden çok iyi. Ama sürekli sürüm falan değişiyor burda konuşmalarda şu daha iyi bu daha iyi diye o yüzden üşeniyorum açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: Invictus

An itibariyle zore marka fiber nano ekran koruyucu uyguladım. Kenarlar tam yapıştı sonunda. Parmak izi veya kullanımda bi sıkıntı yok. Sorun yaşayan arkadaşlar bunu deneyebilir.
    Nerden aldınız link var mı

Ben de Zore marka aldım sağ ve üst kenar tam kapandı ama alt ve sol kısımda siyah bantın yarısı dışarıda kaldı.... 1 mm falandır yani

Gerçi ben orijinal Zore marka aldığıma da inanmıyorum piyasa çakma ürün dolu nasıl bilecez orijinali

Ama Allah var dokunmatik ve parmak izi performansında bi sıkıntı yok

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    Evet uygulamalar içinde indirilenler uygulamasını bulunca yaptım ve kurtuldum. Teşekkür ederim ilginize..

• 
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.