Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (939. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.843
Cevap
289
Favori
1.824.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 937938939940941
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elinize sağlık. Videolarda güzel gözüküyor ama uygulayinca pek beğenmedim, sanirim bu live wallpaper olayına pek ısınamadım (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcfallen

arkadaşlar araştırmam sonun da miu 12 deki canlı temayaı yapbiliyoruz

burdan kilit ekranı için duvar : kagıdı indirin
    AndroidFileHost
    MIUI 12 Wallpapers.zip | by xda-developers.com for Utilities
    https://androidfilehost.com/?fid=4349826312261785056

burdan da 3d olan wallpaperi indirin :https://www.mediafire.com/file/xgurcj0dsed8ucr/MIUI12-Live-Wallpapers%28MODULE_MAGIC%29.zip/file

google wallpaperi indirip canlı duvar kagıdını koyun kilit ekrani olmuyor fark ettiyseniz

ilk verdigim linktende onu kilit ekranı yapın olay tamam dır
    Biraz kasma ve fps sorunu var galiba Google pixel in animasyonlu duvar kağıdı bundan daha guzel üstelik amoled ekranlarda çok güzel duruyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oldsoundman

Mİ 9SE Kullanıp tekrar Mi 9T'ye döndüm.
    Öncelikle batarya kısmında %50 farkediyor diyebilirim( Belki daha fazla da olabilir ömür açısından 9t lehine)
    Ekran renkleri Mi 9se'de daha iyi (Panel Farkı olabilir)
    Mi9se çok kompakt, Pil ömrü biraz daha iyi olsa belki devam edebilirdim bilemiyorum.
    Mi9T çok ağır ve kaba ama Çentiksiz ekran büyük keyif
    Hızla performans ile işim olmaz pek, şayet sizin için önemliyse Mi9t yine.
    Kameralar aynı diyebilirim ( Belki 9se arka kamerada bir tık daha iyi olabilir)
    9Lite hiç düşünmeyin, 9t ile yakın fiyatlar..

Alıntıları Göster
    O zaman se alayım hocam ya, kibar bir cihaz istiyordum zaten. Ama xiaomi garantili yok, ithaalatçı garantili var ne önerirsiniz? Performansla pek işim yok, bana kasmasın arayüz, kamerası iyi olsun yeter, birde yeni güncellemeyi alsın yeterli ya

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    bende akıcı guzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcansayan

Garantisi varsa garanti belgesi vardır. Garanti belgesi yoksa garantisiz cihazdır. Telefonun kutu içeriğine bakın

Alıntıları Göster
    Garanti kağıtları kaşesi imzasız oluyor. Ona kalsak işimiz yaş. Garanti de imei numarasına bakıyorlar diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Biraz kasma ve fps sorunu var galiba Google pixel in animasyonlu duvar kağıdı bundan daha guzel üstelik amoled ekranlarda çok güzel duruyor

Alıntıları Göster
    Google pixel duvar kağıdını nasıl bulabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALIENWARE

Elinize sağlık. Videolarda güzel gözüküyor ama uygulayinca pek beğenmedim, sanirim bu live wallpaper olayına pek ısınamadım (:
    Ben şunu kullanıyorum çok güzel çok hızlı hareket etmediği için gözü de yormuyor bi dene istersen

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Google pixel duvar kağıdını nasıl bulabiliriz?

Alıntıları Göster
    Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz kurduktan sonra uygulama ayarlarından konum izni verin saate göre karanlık aydınlık vs olacaktır.

hizliresim.com
    Screenshot_2020-04-29-19-59-41-422_com - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/1l07Cs

Google Docs
    PixelWallpapers18_8.0arm64-PranavPandey.apk
    https://drive.google.com/file/d/1FR_1XmquN9lAaFRHzsGThYn31Lg4qMls/view

Hazır yeri gelmişken sorayım bizim cihazda 24 saat değişen dağ resimli dinamik duvar kağıdını kullanamabilen var mı bende duvar kağıtlarında görünmüyor bile

• quote:

Orijinalden alıntı: harock

Hazır yeri gelmişken sorayım bizim cihazda 24 saat değişen dağ resimli dinamik duvar kağıdını kullanamabilen var mı bende duvar kağıtlarında görünmüyor bile
    Hiç bilmiyorum o duvar kağıdını

• harock kullanıcısına yanıt
    MIUI 10 da duvar kağıtları bölümünde vardı. Ama uygunlanmıyordu bunu uyguladığım zaman duvar kağıdı kırmızı siyah stok olana dönüyordü. Hiç kullanmak nasip olmadı

• LacWer kullanıcısına yanıt
    9 SE yi incelerken onda görmüştüm çok iyiydi saate göre gündüzden geceye dönüyor bunun video dosyası var elimde ama tek tek ayrı dosyalar haliyle neyi uygularsan sadece o oynuyor ekranda onunda bu olayı kalmıyor bende sanki miui 10 da hatırlıyor gibiyim

• V. van Gogh kullanıcısına yanıt
    Şayet tek hat kullanacaksaniz, Boşta eski bir cihazınız var ise kişilerin getirdigi cihazlar dan alin.Ama çift hat kullanacaksaniz Türkiye Garantili alin. Pil ve çekim kalitesi Yurt İci cihazlarda ( Garantili) cok farkediyor cift hat kaydinda

Ama batarya bir Mi9T gibi olmayacaktir,diger hersey mutlu eder fazlasiyla.

• Var garanti belgesi birde bu cihazda en iyi fotoğraf çekimi için bi ayar var mı arkadaşlar

• Telefonun arkasındaki imei numarası bulunan kağıdı söksem telefon garanti kapsamı dışına çıkar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Garanti kağıtları kaşesi imzasız oluyor. Ona kalsak işimiz yaş. Garanti de imei numarasına bakıyorlar diye biliyorum

Alıntıları Göster
    Garanti belgesi varsa garantisi vardır, sorun olmaz. Kaşeyi, tarihi eğer satıcı doldurmamışsa tüketici doldurup kullanır 😉👍

• s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Kutu içindeki kılıf harici kılıf da takmayın garantiden çıkabilir....

İmei bilgi kağıdını/etiketini çıkarın bir şey olmaz...
  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    Gcam uygulaması bulun uyumlu.

Hocam samsung galaxy A50 kullanıyorum bende indirmek istedim kuruldu su an 195 mb lik program ayarlardan uygulamalara gidigimde gozukuyor ama duvar kagitlarini nasil uygulayacahimi bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Shifu oogway

Gcam uygulaması bulun uyumlu.
    nasıl yani hocam pek anlamıyorumda biraz daha detay verirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 937938939940941
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.