Bildirim
★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (937. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Keşke Türkiye'de bulabilsek. Ama bulsak kimbilir ne kadar olur.
İpg markası fena değildir.www.amazon.com.tr
Server Busyhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07V33JRMS/ref=cm_sw_r_other_apa_i_vflQEb3C8EYZ5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerkan -- 29 Nisan 2020; 1:45:12 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynı mı hesabı ile daha önce açtığın için beklemeden açarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hayırlı olsun, nereden aldınız, fiyat nedir? -
Kullandığınız yazılım sürümünü paylaşır mısınız? (Ayarlar -> Telefon hakkında)
Bu sorunu yaşadığınızda…
Hangi sitelerden izliyorsunuz?
Herhangi bir video kalitesi ve yaklaşık uzunluğu ne kadar?
Telefon şarj oranı ne kadar?
O sırada başka programlar kullanıyor musunuz?
Uygulamaya veya telefon işletim sistemine mod yaptınız mı?
Başka tarayıcı uygulamasını kullanarak denedinizse sonuçları neler?
Teşekkür ederim, Amazon'un kendi dükkanından aldım 64gb modeli, fiyat 2627 idi fakat bugün sadece mavi renkte var bu fiyat.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar benim imei atmam için 3 haftam kaldı. Ayrıca telefon mi10da ve Android 9da kaldı. 2sini de aradan çıkarıyım diyorum. Önce hangisini yapmam sağlıklı olur. Birde telefon sıfırlancak büyük ihtimal. Nasıl yedek alabilirim bir yöntemi var mı? Telefonu ilk aldığımda kendim euw beta sürümünü yüklemiştim kendim yapabilirim yine
Anlayıp anlamamak sorun değil. Sorun sizin kaba çok bilmiş, ukala uslubunuz... Bunu sadece bana değil bir çok kişiye yapıyorsunuz zaten. Telefon alacağım mi 9t mi alsam diyenlere ters ters cevaplarınız, soru soranlara ters ters cevaplarınız... Hayır rahatsız olduğun soru varsa hiç yazmaman daha iyi, yazma yani sana para veren mi var herkese cevap ver diye?
Burada bahsi geçen konuya gelince, telefonun sensörünün orada olduğunu anlamak için dahi olmanıza gerek yok . Bu telefonu kullanıp onun fiziki olarak göründüğünü fark etmeyen bir sürü insan vardır eminim gayet normal bir durum. Sensörün orada gözükmesi tuhafıma gitti sadece daha arka planda gözle görülmeyecek şekilde tasarlanabilir diye düşündüm hepsi bu.
Herkes aynı konuyu aynı hızda kavrayamayabilir ya da anlayamayabilir bu gayet normal bir durum. Bu durum seni dâhi bir başkasını aptal yapmaz. Umarım anlamışsındır. Senden ricam benim sorum ya da gönderim olursa yazmaman cevap vermemen. İyi forumlar.
-
Ben bu ürünü eski bi telefonumda kullanmıştım, çok hoşuma gitmedi doğrusu, ıslak uygulama ayrı bir risk, kullandıkça da kalkma yapıp telefon ile film arasına ciddi toz birikiyor. Dokunma hissi de yumuşak bir yüzeye dokunuyormussunuz hissi veriyor.
Şuan telefondawww.kapakolsun.com.tr dan aldığım filmi kullanıyorum, kasanın tamamını çok güzel kaplıyor. Araç kaplama sektöründe kullanılan filmleri kullanıyorlar. 9T nin kasası kılıf icinde bile cok kolay çizildiği için, ekstra koruma isteyenlere tavsiye edebilirim.
9T almak isteyen adam geriye doğru en fazla 10 sayfa okusa bilgi sahibi olur.
Android 10'a güncellesem mi diye soran adam da aynı şekilde 10 sayfa geriye doğru okusa cevabı bulur.
Her 2-3 sayfada bir görüş istemek ve her görüşe hemen hemen aynı cevapları yazmak zorundamıyız ?
Almak isteyen / Güncellemek isteyen bir ZAHMET okusun/araştırsın....Bu memleketin başına ne geliyorsa OKUMAMAKTAN geliyor...
Kime cevap yazıp/yazmayacağıma KENDİM karar veririm..
Forumun engelleme butonu var kullanabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 29 Nisan 2020; 11:7:50 > -
Tavsiyem SON sürüm global/stock/fabrika fastboot romu kurup, SIFIRDAN,ilk alındığı gün gibi ayarları ve uygulamaları yüklemeniz olur. E.u beta yüklediğinize göre BL açık demektir. Video da anlattığım yöntem ile son sürüme geçiş yapın.
Sıfırdan kurulum olacağı için sadece PC'ye Resim,müzik video vs varsa onları yedekleyin yeterli.
WhatsApp yazışmalarını zaten uygulama ayarlarında yedekleme kısmı var ordan gmail hesabınza yedeklersiniz...
İmei işini de işi bilen birine yaptırmanızı tavsiye ederim...
Video Linki
-
Teşekkür ederim bilgi için. Anladığım kadarıyla şuan güncel olarak global rom euw betadan iyi. Birde ben euw beta 9.8.15 romunu yükledikten sonra hiçbir şekilde güncelleme gelmedi. Globalı yüklersem bu düzelir mi
Merhabalar,
İki yıllık OnePlus 5'im durduk yere donmaya ve statik ekran hatası vermeye başlayınca, bir aylık çabaya rağmen düzeltemeyince ben de Mi9T kullanıcısı oldum.
İlk mesajdaki detaylar için teşekkür ederim. Özellikle reklam kapatma olayı çok iyi oldu.
Cevabını bulamadığım bir kaç sorum olacak;
1- Whatsapp, instagram, sms gibi yerlerden gelen mesajların en üstte, saat, pil durumunun olduğu yerde minik ikonları olması gerekiyordu, öyle bir durum yok mu yoksa ben mi aktif edemedim?
2- Tam ekranlı telefon başlangıçta tuhaf geliyor, ama güzel bir şey. Ancak önceden ekran üzerindeki led ışığını bildiriye göre ayarlıyordum. Ekranda elbette led ışığı yok ama biraz önce bi mesaj gelince kenarlardan mavi çizgi şeklinde bi yanma oldu, bildirim gibi. Fakat tekrarlanmadı, bunu nasıl veya nerden ayarlıyoruz. Keyifli göründü.
3- Dediğim gibi OnePlus'tan geçtim ve bilenler bilir, Dash Charge adında adaptörü var; hem çok hızlı şarj ediyordu hem de dolarken telefonun ısınmasını engelleyip, adaptör kendi ısınıyordu. Bunu kullanmamın bir sakıncası olur mu dersiniz? (biri iş yerinde durur, biri evde?)
4- Kılıf olarak Spigen'in rugged armor'un tekrar gelmesini bekliyorum (kılıfsız kullanamıyorum, kayıp düşecekmiş korkusu oluyor hep, oysaki arka camı çok hoş bir mavi) fakat ekran koruyucu konusunda kararsız kaldım. Zore ve Blitzpower önerilmiş, hatta Blitzpower Spigen ile uyumlu denmiş. Sorum şu; aşağıdaki menü tuşlarını kapatıp, tam ekran kullanmaya başladım. Ekran koruyucu taktığımızda, geri gitmek için sert sağa sola kaydırma sorun olmaz mı diye düşünüyorum. Sonuçta kenarlarda milimlik farklar olduğu söyleniyor hep. Bu durumu tecrübe edenler var mıdır?
-
Global rom iyi demedim. Çok eski bir sürümde kalmışsınız. E.U. Son STabil sürümü yükleyin derim o sürüm üzerinden imei işlemi olur.
Size vereceğim linkleri sırasıyla ve adım adım uygulayın.
İlk olarak twrp sürümünüzü android 10 uyumlu olan ile güncelleyin ve bu twrp yi kullanın...
İndirdiğiniz zip dosyasını direk twrpden install kısmından yükleyin tamamdır.
Twrp
https://downloads.sourceforge.net/project/shrp/davinci/SHRP_v2.2_davinci-171119032020.zip?r=&ts=1588148710&use_mirror=netcologne
Bu linkten de SON sürüm E.U.Stabil rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin.
https://downloads.sourceforge.net/project/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv11/xiaomi.eu_multi_HMK20MI9T_V11.0.6.0.QFJCNXM_v11-10.zip?r=&ts=1588148711&use_mirror=netcologne
Bu videomda anlattığım şekilde de geçiş yapın.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 29 Nisan 2020; 11:25:57 >
-
Öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın diyelim.quote:
Orijinalden alıntı: Spider03
Merhabalar,
İki yıllık OnePlus 5'im durduk yere donmaya ve statik ekran hatası vermeye başlayınca, bir aylık çabaya rağmen düzeltemeyince ben de Mi9T kullanıcısı oldum.
İlk mesajdaki detaylar için teşekkür ederim. Özellikle reklam kapatma olayı çok iyi oldu.
Cevabını bulamadığım bir kaç sorum olacak;
1- Whatsapp, instagram, sms gibi yerlerden gelen mesajların en üstte, saat, pil durumunun olduğu yerde minik ikonları olması gerekiyordu, öyle bir durum yok mu yoksa ben mi aktif edemedim?
2- Tam ekranlı telefon başlangıçta tuhaf geliyor, ama güzel bir şey. Ancak önceden ekran üzerindeki led ışığını bildiriye göre ayarlıyordum. Ekranda elbette led ışığı yok ama biraz önce bi mesaj gelince kenarlardan mavi çizgi şeklinde bi yanma oldu, bildirim gibi. Fakat tekrarlanmadı, bunu nasıl veya nerden ayarlıyoruz. Keyifli göründü.
3- Dediğim gibi OnePlus'tan geçtim ve bilenler bilir, Dash Charge adında adaptörü var; hem çok hızlı şarj ediyordu hem de dolarken telefonun ısınmasını engelleyip, adaptör kendi ısınıyordu. Bunu kullanmamın bir sakıncası olur mu dersiniz? (biri iş yerinde durur, biri evde?)
4- Kılıf olarak Spigen'in rugged armor'un tekrar gelmesini bekliyorum (kılıfsız kullanamıyorum, kayıp düşecekmiş korkusu oluyor hep, oysaki arka camı çok hoş bir mavi) fakat ekran koruyucu konusunda kararsız kaldım. Zore ve Blitzpower önerilmiş, hatta Blitzpower Spigen ile uyumlu denmiş. Sorum şu; aşağıdaki menü tuşlarını kapatıp, tam ekran kullanmaya başladım. Ekran koruyucu taktığımızda, geri gitmek için sert sağa sola kaydırma sorun olmaz mı diye düşünüyorum. Sonuçta kenarlarda milimlik farklar olduğu söyleniyor hep. Bu durumu tecrübe edenler var mıdır?
İlk iki sorunuzun yanıtı telefonun Ayarlar menüsünde.
1.) Ayarlar -> Ekran -> Durum çubuğu -> Bildirim simgelerini göster: Açık. Bildirimlerin görünüşünü ayarlamak için Ayarlar -> Bildirimler -> Bildirim çubuğu
2.) Ayarlar -> Her zaman açık ekran ve kilit ekranı -> Her zaman açık ekran: Açık; Bildirimler geldiğinde ekran kapalıyken: Animasyonu göster. Telefonunuza bildirim geldiği zaman telefonun üst kısmında bildirim ışığı yansın isterseniz Ayarlar -> Ek ayarlar -> Bildirim ışığı -> Işığı yakıp söndür: Açık.
3.) Mi 9T hızlı şarj destekliyor, ama şarjörü bilmiyorum. One Plus şarjörün cihaz kısıtlaması yoksa hızlı şarj kullanabilirsiniz, desteklemiyorsa normal hızda şarj edecektir.
4.) Satın alacağınız ekran koruyucu film veya camın kalınlığına göre değişmekle birlikte tanınmış markaların ürünlerini kullanırken parmağınızın sürtmesini hafifçe hissedersiniz. Ama telefonda gezinme için tam ekran hareketlerini kullanırken sertçe kaydırmak zorunda değilsiniz, hafifçe yaparsanız da çalışır. Ben üç farklı kaplama ile kullandım, ekran koruyucu malzeme ne kadar çok alanı kaplıyorsa ekranı kaydırırken o kadar pürüzsüz bir his yaşarsınız.
-
Teşekkür ederim, hepimiz iyi günlerde kullanalım. :)quote:
Orijinalden alıntı: ugurcansayan
Öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın diyelim.
İlk iki sorunuzun yanıtı telefonun Ayarlar menüsünde.
1.) Ayarlar -> Ekran -> Durum çubuğu -> Bildirim simgelerini göster: Açık. Bildirimlerin görünüşünü ayarlamak için Ayarlar -> Bildirimler -> Bildirim çubuğu
2.) Ayarlar -> Her zaman açık ekran ve kilit ekranı -> Her zaman açık ekran: Açık; Bildirimler geldiğinde ekran kapalıyken: Animasyonu göster. Telefonunuza bildirim geldiği zaman telefonun üst kısmında bildirim ışığı yansın isterseniz Ayarlar -> Ek ayarlar -> Bildirim ışığı -> Işığı yakıp söndür: Açık.
3.) Mi 9T hızlı şarj destekliyor, ama şarjörü bilmiyorum. One Plus şarjörün cihaz kısıtlaması yoksa hızlı şarj kullanabilirsiniz, desteklemiyorsa normal hızda şarj edecektir.
4.) Satın alacağınız ekran koruyucu film veya camın kalınlığına göre değişmekle birlikte tanınmış markaların ürünlerini kullanırken parmağınızın sürtmesini hafifçe hissedersiniz. Ama telefonda gezinme için tam ekran hareketlerini kullanırken sertçe kaydırmak zorunda değilsiniz, hafifçe yaparsanız da çalışır. Ben üç farklı kaplama ile kullandım, ekran koruyucu malzeme ne kadar çok alanı kaplıyorsa ekranı kaydırırken o kadar pürüzsüz bir his yaşarsınız.
Alıntıları Göster
Cevaplarınız için de çok teşekkür ederim. Çok makbule geçtiler.
Son olarak, 3 farklı kaplama denediğinizden bahsettiniz, önerebileceğiniz bir marka var mıdır?
-
Bence telefonla birlikte kullanacağınız kılıfa göre seçim yapmanız en doğrusu olur. Ben kutusundaki kılıfla kullanıyorum, bu şekilde ekranın kenarlarında yaklaşık birer milimetrelik boşluk kalıyor.https://www.zoreaksesuar.com/
Xiaomi Mi 9T Zore Nano Micro Tempered Ekran Koruyucu Xiaomi Mi 9T, Ekran Koruyucu Filmlerhttps://www.zoreaksesuar.com/xiaomi-mi-9t-zore-nano-micro-tempered-ekran-koruyucu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam telefon vatandan alınma şarjı gayet güzel bu kasma yı youtube da klavyede ana ekranda hep yapıyor ekran dümesine basınca birdaha ekran gelmiyo
altta tuş sesi geliyor 5 dakka sonra eski haline geliyo sürüm konusunda dedim güncelliyim düzelir dedim problem kalkmadı suan 11.5
bu sorunu yaşıyan tek ben degilim bu forumdada var aynı sorunbu sabah dizi izledim aynı sorunu yapmadıc.mi.com
Mİ9T siyah ekranda takılı kalıyor - Mi 9T/Pro - Mi Community - Xiaomihttps://c.mi.com/thread-2831980-1-0.html
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X