Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.826.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faruk26faruk

    Merhabalar Spigen'in Rugged Armor model kılıfından satın aldım, almayı düşünenler için fotoğraflarını paylaşıyorum. Ön kameranın alt kısmı yeterince kesilmiş kılıf kamerada gözükmüyor. Daha önce aldığım ucuz bir şeffaf kılıf watermark denilen izden yapınca Ultra Hybrid alıp almamak konusunda ikilemde kaldım. Satın alan arkadaşlar olursa ve fotoğraflarını paylaşırlarsa sevinirim.

    Mutlaka sağlamdır ama telefonu çok kaba göstermiş. Şu ana kadar orijinal kılıfı dışında hiç bir kılıfı sevemedim.




  • Bende telefon siyah renk olduğundan içinden çıkan kılıfı çok beğendim, zamanla yipranirsa burdan kullanılmayan kiliflara talip olurum:))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis bu cihazda mi8 lite gibi üvey evlat muamelesi görürmü su gcam ve xda yetersizlik beni note 7 itiyor xda varsa yoksa note 7 çalısıyor gibi nediyorsun gcam halledilirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Cihaz 4.5G bağlanmıyor mu? Eğer bağlanıyor ise sorun yok. Turkcell de Mi 9T henüz tanımlı değil.
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Ürünlerine olan yoğun talepten dolayı bir kibre sahip doğru ancak güvenlik veya hizmette bir kusuru olduğunu görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackMirror kullanıcısına yanıt
    Bu arada hocam aman dikkatli yap kesme işini. Mümkünse bir hobi marketinden sıfır bir bıçak alıp yapmanı öneririm. 100 liralık kılıfı mahvetmemek lazım Rugged Armor kamerada iz yapmazken Ultra Hybrid'in yapması gerçekten şaşırtıcı. Koskoca Spigen denemeden mi üretmiş acaba bu kılıfları merak ediyorum. Yine de sanırım bende UltraHybrid'den satın alacağım.
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Hocam bir o yoğun değil ki bu hayatta, ticaret yapıyorsa üslubunu ve adabını bilmesi gerek. Piyasada birçok kişi var onun gibi onlar neden Hasan Bahar gibi egolu, kibirli değiller?
    Ticaret hoşgörü ile yapılır.
  • faruk26faruk kullanıcısına yanıt
    Valla ben de korkmuyor değilim bu işlemden. Ya çok ince kalıyor ama insanın canını sıkıyor işte. Yoğun ışıkta foto çekerken belli ediyor kendini. Sizdekinin kesimi gerçekten çok güzel üst kısımda. Bir de aldığınızda sadece kutu ve beyaz bir ambalajdan mı ibaretti kılıf? Merak ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nediyonlasen

    Reis bu cihazda mi8 lite gibi üvey evlat muamelesi görürmü su gcam ve xda yetersizlik beni note 7 itiyor xda varsa yoksa note 7 çalısıyor gibi nediyorsun gcam halledilirmi
    Bu cihazda kronik sorun yok fakat güncelleme konusunda görünen o ki üvey evlat. Globali geçtim EU betada bile kaç haftadır güncelleme verilmiyor. Gcam konusunda da pek umutlu değilim note 7 daha kısa sürede stabil gcam e kavuştu. Sanırım sensör ile alakalı anca bu kadar geliştirebiliyorlar.
  • Doğrudur, telefon bir miktar daha kalınlaştı. Fakat ekonomimiz malum, telefonun başına bir şey gelirse kendi adıma yerine yenisini almak gibi bir imkanım yok. Bu yüzden bu kılıfı tercih ettim.

    Ve haklısınız kutudan çıkan kılıf mükemmel, koruma anlamında bir şey sunmasa da sanırım kullandığım plastik kalitesi, hissiyatı en iyi kılıf.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

    Cihaz 4.5G bağlanmıyor mu? Eğer bağlanıyor ise sorun yok. Turkcell de Mi 9T henüz tanımlı değil.
    Turkcell bu hizmeti telefon desteklemiyor diye görürken ve 4.5G hizmetini sistemden vermezken nasıl 4.5G kullanabiliriz ki!?

    Ayrıca Telefonda 4G yazıyor hiç 4.5G yazdığını görmedim arkadaşım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 11 Eylül 2019; 21:39:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackMirror kullanıcısına yanıt
    Evet, Spigen'in aldığım tüm kılıfları aynı tarz kutudan sadece o mat beyaz ambalajla geldi. Daha önce iPhone 6s için Slim Armor modelini satın almıştım. 6s halen kullanılıyor ve telefonun sağlam kalmasının belki de yegane sebebi bu kılıftır. Keşke her telefon için Slim Armor, Tough Armor gibi kılıflar üretilse fakat buna da şükür.
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Turkcell, telefon desteklemiyor olarak görüyor değil, cihaz Turkcell in sistemine kaydedilmemiş, sorun yok yani. Cihazın donanımı desteklediği sürece kullanabilirsiniz. 4.5G yazmaması Turkcell ile alakalı değil cihazın yazılımı ile ilgili. Her cihaz da farklı görünebilir. Örn; 4G+ , LTE , 4.5G gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faruk26faruk

    Doğrudur, telefon bir miktar daha kalınlaştı. Fakat ekonomimiz malum, telefonun başına bir şey gelirse kendi adıma yerine yenisini almak gibi bir imkanım yok. Bu yüzden bu kılıfı tercih ettim.

    Ve haklısınız kutudan çıkan kılıf mükemmel, koruma anlamında bir şey sunmasa da sanırım kullandığım plastik kalitesi, hissiyatı en iyi kılıf.
    Öyle tabi çoğu kişinin bir daha almaya bütçesi yoktur fakat altı üstü plastik bir kılıf için de spigen aşırı fazla para istiyor. Aynı spigen marka, aynı model Mi 6 için olanı 30 TL, Mi 9T için olanı 70 TL vay anasını

    Bu kan emicilere para kaptırmak istemiyorum açıkçası.




  • Normal mı 9 stabıl gcama sahıp mı bılgınız var mı on kamerayı hallederse gcam halleder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lordnaki L kullanıcısına yanıt
    Hocam bulursanız bana da haber edebilir misiniz banada lazım şuan çünkü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre.Sefer kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam garantisiz 1350 tlye note 7mi alsam garantisiz 2000e 64gb mi9tmi bilemedim xda note 7 çıktı çıkalı note 7yi besliyor mi9t cihazı resmen mi8 lite gibi üvey evlat muamelesi görüyor sensör gece hakkını veremiyor diyor arkadaşımda var. Sende birkaç sayfa önce dedinya bu cihazın gcamlı versiyonu bile note 7 kadar fark etmiyor diye haklısın galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nediyonlasen -- 11 Eylül 2019; 22:1:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda adguard kullanan var mı? Ben dün indirdim telefondaki bütün reklamları kesti. Şarja çok etkisi olur diye düşündüm ama yüzde 17 şarjım 22 saat bekleme ve yaklaşık 10 saat erkan süresi var yine. Tek merak ettiğim uygulama bir sıkıntı çıkarır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Hocam note 7 de çok fazla kronik sorun var. Ben olsam onu garantisiz almazdım.

    Önerim mi 9t almanız yine de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.