Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1000 dolarlık iphone x 7,5 kat fiyat ile 7500 tl ye türkiye de iken,
    470 dolarlık xiomi 7,65 katı fiyat ile satışa çıktı.

Bide f/p cihazı diyoruz.

Edit: Ben fiyatı 3600 den hesapladım bide HB de 4100 tl ise oran 8,72 oluyor yuh ki yuh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso44 -- 30 Temmuz 2018; 18:27:40 >
  • Maşallah ne güzel fiyattan çıkmış öyle :) Marka ve markanın modelleri övüle övüle bir hal olmuştu zaten. Apple , Samsung vb... markalar ayarında üstelik yarı fiyatına cihaz üretiyordu değil mi ? Bence hiç bir zaman o seviyede cihaz üretemedi ama yarı fiyatı ile iyi bir tercihti.
    Bu fiyatlardan sonra bana göre hiç bir albenisi kalmadı. Bu fiyatları bu telefona vereceğime LG V30+ , Samsung S8 , Huawei MAte 10 Pro , Htc U11, Sony XZ1 gibi telefonlara bakarım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 30 Temmuz 2018; 18:28:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zangieff kullanıcısına yanıt
    Satıcı keşke alan memnun satan memnun olarak değiştirse şu fiyata bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hepsiburada da böyle bir satıcı var daha önce alışveriş yapan var mı güvenilir mi? 128 gbligi indirime girmis normalde 4599 şuan 4099 ama taksit seçeneği gorunmuyor indirimi kaçırmak istemiyorum ne yapsam bilemedim

• Zangieff kullanıcısına yanıt
    Hocam herhalde çok fazla tepki gösterdik o da bize tepki gösterdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence bunlar piyasanın nabzını yokluyorlar 4000e alistirip 3500 e buna da şükür dedirtecekler

• 2500'e mi8 alırız derken 3000'in altında olmayacak gibi. Bu durumda alınacak en mantıklı f/p cihazı Nokia 8 oluyor.

• Forum kuralları olmasa buraya gün yüzü görmemiş çok güzel sözler yazardım ama neyse :D Eğer ciddi ciddi bu fiyattan satacaklarsa almam olur biter. Umarım herkes bu şekilde davranır.
  • Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam ölümü gösterip sıtmaya razı etmek istiyorlar. Benim için mi 8 128 gb garantili üst limit 3200 tl..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2800 verilir fazlası israf

Hayırlı alışverişler

• Beyler sakin Türkiye'de ilk çıkışta normal fiyat ile satışa sunulan Xiaomi telefon olmadı daha. Eğer Hepsiburada 128 GB'a 4000 TL yazmışsa 1-2 ay içinde neredeyse 1000 TL düşer o merak etmeyin Kurda çok büyük bir hareketlenme olmazsa 64 GB için 2600 TL'yi görürüz yakın zamanda. Ancak her şey dolara bağlı tabii ki.
  • Öküz alırız o paraya diyordu, rahmetlik Adile Naşit...

Yunanistana tur var ağa 6 gün 7 gece 1500-2000e. Telefonda 500 dolar olsa gezdiğim yanıma kar kalır.

Grecce fiyatını ögrenip kurbandan sonra gidelim.

• Vay arkadaş Xiaomi bile bize lüks oldu, çin bile bizi gısganmaya başladı.

• S9 plus yurt dışı 3400 den başlayıp 3900 kadar var hatta 3890 tlye delta garantili var niye mi 8 allalım kerizmi kandırıyorlar ixonimi defteri kapanmıştır yakında meuzi 16 plus çıkıyor tavsiye ederim.

• S9 plus yurt dışı 3400 den başlayıp 3900 kadar var hatta 3890 tlye delta garantili var niye mi 8 allalım kerizmi kandırıyorlar ixonimi defteri kapanmıştır yakında meuzi 16 plus çıkıyor tavsiye ederim.

• Xiaomi Türkiye garantili ne kadar olur acaba. O da bu civarda olursa artık honor 10un biraz daha ucuzlamasını beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 30 Temmuz 2018; 19:13:35 >
  • Mi6 ile yola devam

• Aslında yurt dışında olan biri için fiyatları uygun 500 dolar civarı ama malum bizim oooo çocukları olan firmalar dolar kurunu 8 lira dan hesaplama yapmışlar

• Beklenti bitti şu fiyati gördüm direk xiaomi bitti benim için telefon arayışım devam ediyor mi 8 güle güle
  • deleted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 2 Ağustos 2018; 18:46:8 >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.