Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi ithalatçı acaba onlarada güven olmuyorki herşeyi kullanici hatasi olarak dönüyorlar KVK hariç, xiaomi biran önce magazasını açsada ondan alsak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarascorpion

Hangi ithalatçı acaba onlarada güven olmuyorki herşeyi kullanici hatasi olarak dönüyorlar KVK hariç, xiaomi biran önce magazasını açsada ondan alsak.
    Hocam en azından karşısında bir muhattap istiyor insan. Ondan yurt dışı cihaz almayıp sabrediyorum ne zamandır.
  • İthalatci garantili mi satilacak yoksa xiaomi Türkiye garantili mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drgray

Cihazlar 1 aya yakındır trde.
    Global romla satılacak ama hazır değildi resmi işlemleri ptesi bitecekti dün bitmiş. Sebebi de dist olan mevzular
    Hocam xiaomi turkiye garantili ne zaman cikacak bilginiz var mi

• 1
  • Beyler 3500 lira bütçemiz var ve sürekli S8 ile Mi 8 arasında gidip geliyorum. Mi 8 çok iyi bir model bu net ama SD Kart desteği ve S8 algısı (özellikle kamera) da beni ikilemde bırakıyor. Siz ne dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    256 gb al hocam sd kartı ne yapacan

• mi tr ye ne zaman tam olarak girecek ? xiaomi tr garantili satılanlar var ama ne olduğu belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

256 gb al hocam sd kartı ne yapacan
    O da mantıklı ama fiyatı ne olacak bakalım ama SD kartında kolay veri kurtarma / yedek alma / transfer vs gibi kendine göre bilimum güzellikleri var. Gerçi Mi serisine koymuyorlar ve koymayacaklar artık.

• Türkiye' de bu sürümle satılacak sanırım o.O
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarascorpion

Hangi ithalatçı acaba onlarada güven olmuyorki herşeyi kullanici hatasi olarak dönüyorlar KVK hariç, xiaomi biran önce magazasını açsada ondan alsak.
    Tüketici mahkemeleri bu yuzden var

• quote:

Orijinalden alıntı: drgray

Cihazlar 1 aya yakındır trde.
    Global romla satılacak ama hazır değildi resmi işlemleri ptesi bitecekti dün bitmiş. Sebebi de dist olan mevzular
    Global rom daha yeni çıktı ama ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Global rom daha yeni çıktı ama ?

Alıntıları Göster
    aynen ekimde tanıtılan Mix 2S tr gecen hafta geldi resmi ile
  • Hiçbir akıllı telefon üreticisi bundan sonra amiral gemisine sd kart desteği koymaz. Koyarsa da gerizekalıdır.
    Çünkü tüketici telefonlara gidip son kuruşa kadar verdikten sonra sd kart için en kısık bütçeyi ayırıp en dandik kartı kullanıyor. Veya en iyisi bile olsa sonuçta sd kart bir donanımdır ve kullandığınız telefonla uyumluluğu test edilmemiştir. Sonra tüm programları karta kuruyor veya bilmeden kullanıyor. İşin sonunda en önemli şey olan disk erişimi yüzünden en iyi amiral gemisini nokia 3310 modunda kullanmış olduğu için heryerde telefonu kötülüyor. Bunu farkeden tüm üreticiler en azından amiral gemilerinden sd kartları kaldırdılar. İyide yaptılar bence.
    Hatta daha da ağır konuşayım, tüketicinin herşeyin kablosuz olduğu devirde son donanım amiral gemilerinin peşinden koşarken kalkıp 3.5mm jackla kulaklık çıkışı araması veya kablosuz aktarım teknolojileri dururken usb c port cihazlarda mhl araması kadar absürt birşey olamaz. Kulaklık mevzusu gerçekten komedi zaten. Adamlar size kablosuz bir dünya sunmak için uğraşıyor siz kablolara boğulmazsam cihaz kötüdür diye düşünüyorsunuz. Son teknolojiyi takip edecekseniz muhafazakar olmamanız gerekir.

• YunusPhp kullanıcısına yanıt
    Global rom 20 gündür var. Fastboot hali yeni çıktı. Ha değilse de ithalatçısı açıp yükler kapatır anlamazsınız bile.
    Duy Doyoutube
    How they re-seal used iPhone
    https://www.youtube.com/watch?v=81JhFbtEhGE

• drgray kullanıcısına yanıt
    Olabilir, peki sizce resmi mi 8 xiaomi Türkiye garantili olarak ne zaman ülkeye gelir? Fiyatı tahminen ne olur xiaomi Türkiye garantili?

• GROBOCOP kullanıcısına yanıt
    1 ay serviste beklesin telefon sonra kullanici hatasi desinler ondan sonra tuketici hakem heyetine git ve onun ne zaman ve nasil sonuclanacagini bekle,
    Zaten yerel destegi firma kendisi sagliyorsa ondan almak daha mantikli maksat bu surecleri yasamamak, hee bu arada bu süreçleri xiaomi dende yaşama ihtimalimiz var o ayri.
    Insan 3k - 4k civari para verince ister istemez sıkıntısız hizmet alabilecegi yolu seçmeye bakıo en azindan ben öyleyim. Bana göre çok yüksek fiyatlar bir telefon için o yüzden bu kadar ince eleyip sik dokuyoruz.

Cok haklisiniz sd card destegine gerek yok, artik herkes internet üzerinde drive'a atiyor verilerini ve bu şekilde share etmek cok daha rahat oluyor.
    Ikinci olarak kulaklik olayinda bluetooth kulaklik istemeyen kullanicilar icin usb type c baglantili kulakliklar var onlar kullanilabilir, en kötü ihtimal dönüstürücü ile kullaniliyor.
    Bence ikiside çok dert edilecek bir durum degil.

Kusura bakma da kulaklık ve mhl konusunda saçmalamışsın.Hadi mhl neyse de benim maddi imkânlarım telefonu almaya zar zor yetiyor gidip nasil kablosuz kulaklık alayım jack girişini tabiki ararım.Abi şu fanboylugu bırakın ya xiaomi senin babanın şirketimi para mı kazanıyosun veya diger forumlarda asus olsun samsung olsun bir sürü koyun gibi şartsız sualsiz kötü olan şeyi bile övüyorsunuz olmalı diyosunuz.

• YunusPhp kullanıcısına yanıt
    Aynı soruyu az öncede sordunuz cevap vermedim. Çünkü bunun cevabı kısmen ben ve farklı kişiler tarafından son 10-15 sayfada verildi. Çok merak ediyorsanız üşenmeyip okur kendi çıkarımınızı yaparsınız. Dünde 4 mesajlı birisi konunun 90.sayfasında absürt absürt sorular soruyordu. Siz sorularınıza anlık cevaplar istiyorsanız ilgili firmaları bulup yetkililerine sizden para kazanacaklara soracaksınız.
    Forumlar bilgi paylaşım platformudur, kullanım amaçlarına yönelik kullanın. Aynı bilgiyi siz eskisini okumadınız diye burada insanlar bin defa tekrarlamak zorunda değiller.
    Bunu da size özel yazmıyorum, sürekli aynı şeyi yapan diğer arkadaşlara da yönelik yapıyorum.
    1-Forum kullanırken önce konuda arama yapıp aradığınız bilgi varmı diye bir bakın.
    2-Bulamadıysanız üşenmeyip tüm konuyu okuyun.
    3-Gerçekten aradığınız bilginin henüz paylaşılmamış olduğuna eminseniz sorunuzu sorup bilen birisinin cevap vermesini bekleyebilirsiniz.

***Customer care live chat değil burası***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgray -- 29 Temmuz 2018; 1:34:45 >

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.