Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    P20 nin ön kamera ve daha yeni model olma dışında artısı yok ben P20 aldım pişman değilim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dead311 kullanıcısına yanıt
    BTK'nın sitesinden kontrol edebilirsiniz. Eğer kayıtlı ise yolcu beraberinde gelen cihaz diye bir şey yazacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoreuss

Hepsiburadadan 3099 a aldığım 64lük cihaz bugün elime ulaştı. Global version EU şarj cihazı Bl kilidi kapalı yani herşey mükemmel şu an. Teşhirde inceleme fırsatım olmamıştı ekranın, kameranın ve malzeme kalitesinin bu kadar iyi olduğunu tahmin etmiyodum açıkçası
    BL kilidinin açık mı kapalımı olduğuna nereden bakıyoruz.
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    kapalı derken ekran kapalı iken açılmıyor. herhangi bi tuşa bastığında ekran ışığı açılınca tuş kilidini açıyor. bende öyle en azından. HB dan aldım yüz tanıma yoktu bölgeyi Hindistan yaptım yüz tanıma geldi.
  • Şu çin malı telefonlara 3000 lira vermeyin çentik mentik ayfon kopyası. 2.el piyasasıda yok satmak isteseniz telefoncular almaz.

Gidin evkurda 2000 lira 10 taksit lg g6 var . on numara telefon.

Trolluk amaclı yazmıyorum .çok degil zamanında xioami nin mi4 amiral gemisi 800 liradan satılıyordu çıktığı zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 11 Ağustos 2018; 9:49:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-92A2F8722

Şu çin malı telefonlara 3000 lira vermeyin çentik mentik ayfon kopyası. 2.el piyasasıda yok satmak isteseniz telefoncular almaz.

Trolluk amaclı yazmıyorum .çok degil zamanında xioami nin mi4 amiral gemisi 800 liradan satılıyordu çıktığı zaman.
    Bu arkadaş yolumu şaşırmış beyler bir yardım edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoreuss -- 11 Ağustos 2018; 10:22:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-92A2F8722

Şu çin malı telefonlara 3000 lira vermeyin çentik mentik ayfon kopyası. 2.el piyasasıda yok satmak isteseniz telefoncular almaz.

İphone kopyası diyerek bu konularda ne kadar bilgisiz olduğun anlaşıldı, sana lg g6 ile mutluluklar

• new_yorker N kullanıcısına yanıt
    E-devlet ten IMEI sorgulama diyorsunuz galiba HB'da da alınan cihazlarda bazen sorgulamada bir kaç ay sonra geldiğini söylediler bir kaç sayfa önce oyüzden dedim belki adam kayıt etmeyip bir kaç ay sonra düzelir diye bizi kandırır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliefe_1963

Bende ekran koruyucu bulamadım ama kılıfı Hepsiburada dan spigen in kılıfı var onu aldım . Tavsiye ederim kılıf süper

Ekran koruyucu için;
    urun.n11.com
    Xiaomi Mi 8 Nano Kırılmaz Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi-8-nano-kirilmaz-ekran-koruyucu-P270852576

Aliexpress
    aliexpress.com
    US $3.58 10% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Telefon Ekran Koruyucuları'de CHYI 3D Kavisli Film Için Xiaomi mi mi 8 lite pro ekran koruyucu mi A3 mi 8 se tam kapak YENI Hidrojel Film Değil Temperli Cam AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-Mi-8-I-in-CHYI-3D-Kavisli-Filmi-Ekran-Koruyucusu-Mi8-se-De-il-Ara/32882791747.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4be54c4dBnM1cI

Kılıf olarak bende bundan aldım bugün. Hepsiburada 128gb olanı dün kargoya veremediği için özür niyetine 20TL hediye çeki verdi ve alırken kullandım.

• https://cepmarket.com.tr/urun/xiaomi-mi-8-ekran-koruyucu/

Bu ekran koruyucuyu kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?
  • P10 u satıp mi 8 P20 ya da mate 10 pro almayı düşünüyorum, ne önerirsiniz??

Mi 8 artıları

3d yüz tanima

Snapdragon 845

6ram

Amoled ekran always on

Hdr ekran

Düşük güç tüketimi

mate 10 pro artıları

4000 batarya ya P20 de 3400

Oled ekrana P20 de IPS

6GB ram e P20 de 4

IPX7 ye P20 de IPX3

P20 artıları

Daha yeni ve güncel bir telefon

Tek elle kullanılabir

Kamerası bir nebze daha iyi

Eksileri karsilastirma

mi 8 ve mate 10 pro büyük telefonlar, mi 8 de garanti tartışılır, Huawei ler şu anda Türkiye garantili ve de daha ucuz, Huawei lerde ekran jelatini kılıf çıkıyor mi 8 de kaliteli iyi bir şey için ayrı para vermen gerekli, mi 8 kamera iyi ama Huawei ler daha iyi, performans mi 8 kesinlikle daha iyi, mi 8 de suya toza dayanıklı ipx sertifikası yok Huawei lerde var, yüz tanıma mi 8 de daha gelişmiş ama ben p10 da da yüz tanıma kullanıyorum onda bile çok stabil ve düzgün çalışıyor,başka da aklıma gelen bir şey yok

Yani kafam çok karışık migros tan mi 8 alacaktım kara borsa olmuş aynı şey mi 6 da da başıma geldi o yüzden p10 aldim pişman değilim sadece daha yeni kamerada odaklanma sorunu oldu garantiye yollayacam ama cihazdan soğudum, telefonlar zamlanmadan model yukseltiyim diyorum, mi 8 in hb deki satış rakamları abartılı geliyor bana 128 lik 3400 bile fazla dedim ama malum kur

• Telefonu almayın diyenler kuru hala 4.90 zannediyor sanırım. Bir gecede dolar neredeyse 7 lirayı gördü ve nereye kadar yükseleceği de meçhul. Telefon yurt dışında 500$, şuan 3399 TL'ye aldığımız/almak istediğimiz telefonun fiyatı da maalesef 500$'a tekabül ediyor. Ondan dolayı 3399 TL'ye 128 GB Mi8 bulan bir kişinin telefonu hemen satın almak istemesi kadar doğal bir şey yok.
  • Migrostan beyaz modelini aldım bende sayılı gelmişti yakaladım. Bu döviz kuru ile düşmez artık cihazın fiyatı.
  • Migros'tan aldırdım kuzene. Fotosunu attı şimdi ritzy garantili. Yanında eu adaptör yapıştırmışlar. Tr dilinde demişler. Bi zararı olmaz sanırım? 3399 TL'ye aldım. Bekleyecektim fakat bu Euro kurunda beklemedim. Bir yandan da iPhone 5 ile 6 yıldır devam ediyorum. 3.5 saat şarj süresinden artık gına gelmişti.

• ramzeyu kullanıcısına yanıt
    ya mi8 al
    ya da note 9
    veya mate 20 proyu bekle
    p20 ve mate10 geçen senenin telefonları sonucta alabileceğinin en yenisini al zira bir daha uzun süre tlfda alamazsın
    çünkü dolar en gec sene sonu 16tlyi geçecek.
  • 2 Ağusotosta HB'den ön sipariş verdim. 8'inde stoklarına girdi 11 Ağustos oldu max 10'unda kargoda diyordu halen birşey yok. Müşteri hizmetleri vs aradım güya depolamaya bildirim yaptı ama değişen birşey yok 3 gündür paketim hazırlanıyor. Sanki bana yeniden telefon üretecekler stoklarında elinde olan ürünü göndermiyor adamlar. Pahalı fiyattan alsam anında kargoya verecekler ön sipariş verince çakallık yapıyorlar.
  • Tahmini Kargoya Veriliş Tarihi: Siparişinizin vaat edilen kargoya veriliş tarihi (10.08.2018) geçmiştir, özür dileriz. Tahmini Teslim Tarihi: 14.08.2018 Faturanız siparişinizle birlikte gönderilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellemrt

İphone kopyası diyerek bu konularda ne kadar bilgisiz olduğun anlaşıldı, sana lg g6 ile mutluluklar

Şimdi tekrar baktım aslında dediğin hiç benzemiyormuş pardon. Xiaominin çok özgün bir tasarımı varmış.
    ★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Parmak izini okutmak istediğimde "parmak izi eklenemedi, tekrar deneyin" hatası alıyorum. Bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba?
  • elbette oldukça benziyor ama lg g6 gibi sp 821 cpu ya sahip olan telefon neden öneriyorsunuz ?
    aslında benzetme tamam da lg g6 önermek ? işte o zaman ne kadar bilgili olduğunuz belli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 11 Ağustos 2018; 14:27:48 >
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.