Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karakabus_

kral biziz hocam almayız olur, biter. yoksa sende mi komisyon alıyorsun ithalatçılardan he!
    aynen biraz daha çalışırsan mi 8 verecekler karşılığında
  • Şu alipta buradan para muhabbeti yapmayin gidin baska bir yere diyenler gelsin bakalim bi mutlular mi şimdi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada da Fiyatın Yükselme ihtimali var mı ?
  • rasit019 kullanıcısına yanıt
    belli olmaz hocam o. ama alma niyetin varsa alabilirsin. bu saatten sonra telefonun fiyatı temelli 2500-2600 TL'lere düşecek hali yok. keşke olsa...
  • Mİ8 EXPLORER EDİTİON KUTU AÇILIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The R0CK -- 2 Ağustos 2018; 12:1:57 >
  • 64gb versiyonu ya da daha ucuz bir versiyonu satışa çıkacak mı acaba ?
  • hepsiburada da renk seçeneği mi yok, yoksa ben mi göremiyorum?

• Migros'da buldum ben cihazı. Hepsiburada fiyatı güzel ancak 10 Ağustos'a kalması benim için sıkıtı. 200TL fazla verip hemen almayı tercih edeceğim gibi. Haftasonu tatile giderken yeni cihazla gitmiş olurum.
  • omegafi O kullanıcısına yanıt
    sadece siyah var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emr²

Migros'da buldum ben cihazı. Hepsiburada fiyatı güzel ancak 10 Ağustos'a kalması benim için sıkıtı. 200TL fazla verip hemen almayı tercih edeceğim gibi. Haftasonu tatile giderken yeni cihazla gitmiş olurum.
    Telefon Migros'da hangi mağazalarda var hocam? Sadece 5M'lerde mi var yoksa 3M'lerde de var mı?
  • Beyler sizede oldumu bilmiyorum ama telefonun fiyatı 4100 tlden 3200 tl ye düşünce içimin yağları eridi.4100tl den satan satıcının yüz ifadesini gormek istiyorum
  • Onlar tokatçı kimi çarparsam kardır diye bakıyolar burda bas bas bağırdık bu fiyatlar çok yüksek diye zaten de alan olmamıştır herhalde o fiyattan
  • Ankara'daki tüm migroslara sordum henüz gelmemiş, alan arkadaş hangi şehirden almış acaba

• İnsanlarla dalga geçer gibi fiyat koyanlara iyi oldu bu. Satsın bakalım satabiliyomu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlatmak istediğimiz buydu zaten, 2750ye kadar inmeli diye düşünüyorum.

• mi6 128gb telefonumun sifiri 3100 tl gozukuyor, sizce kaca satabilirim beyler? kozmetik 10 uzerinden 9.8. satip mi8'e gecmek istiyorum
  • xyz1985 X kullanıcısına yanıt
    bir ara forumda adamın biri TR'ye giriş fiyatı vergiler dahil 3300 TL hesaplıyordu...
  • Hepsiburada dakika yorumların hepsinde fiyatın yüksekliği yazılmış. Bende bir yorum ekledim hatta.

Belki yorumlar dikkatlerini çekti, indirdiler.

Sizde yorumlarınızı eksik etmeyin derim. 3 bin altı için bastiralim.

• hb fiyatı güzel

one plus 6 biraz daha pahalı

mi 8 mi one plus 6 mı ne dersiniz ?

Kamera benim için önemli onu diyim.

Performansları zaten çok yakın birbirine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

bir ara forumda adamın biri TR'ye giriş fiyatı vergiler dahil 3300 TL hesaplıyordu...
    Muhabbeti uzatmak istemiyorum kızıyorlar, sonra fiyat düşunce de hep beraber seviniyorlar.

O heaaplama satışa çıkacak ülkenin parekende fiyatı üzerinden yapılmıştı, yani hatalıydı.

Hesaplamanın xiaomi firmasından satın alınan depo fiyatina göre yapilmasi lazım.

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.