Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
632.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Demek ki benim düşürmelerde bi şey olmaması tamamen şans. :)
    Hocam peki siz olsanız kaça satardınız 128 siyah modelini kılcal çizikler mevcutken. Kutu fatura vs tamam. 6-7 ay daha garantisi var.
  • K.İ.N.G kullanıcısına yanıt
    Alıp satan telefonu kısa süre kullanan arkadaşlar daha iyi bilir . Ben hiç bakmıyorum piyasaya taa ki yeni telefon ihtiyacım olmaya başlayıncaya kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 haftadır dikkat ediyorum güvenlik guncellemesinden sonra belki duzelir dedim duzelmedi mi 8 lite telefonumda istemsiz hatalar olmaya basladi chrome'da kasmalar sayfa inislerinde takilmalar. spotify'da mal mal kitlenmeler. çabuk emekli oldun be mi 8 lite

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.İ.N.G

Demek ki benim düşürmelerde bi şey olmaması tamamen şans. :)
    Hocam peki siz olsanız kaça satardınız 128 siyah modelini kılcal çizikler mevcutken. Kutu fatura vs tamam. 6-7 ay daha garantisi var.
    Aynı durumdayız benimde garanti mevcut kılcal çizikler var kuvvetle muhtemel cihazlarimizin ederi 1400 filan yapar tahminimce

• Bu güncelleme hala bana gelmedi güvenlik yaması hala Nisan ayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bigmagician

Bu güncelleme hala bana gelmedi güvenlik yaması hala Nisan ayı
    Güncellemeler özellikle android telefonlarda part part yayınlar misal bugün bana düştü 1 hafta sonra sana düser belki yarın. Keske ios gibi genel dagitim yapilsa

• Chrome android 10 geldiğinden beri bir kasma içinde. Miui12 ile muhtemelen düzelecek. Chrome hemde 64bit e geçiş yapacak. Şahsen opera touch kullanıyorum yağ gibi.
    Spotify da herhangi bir takılma vs hiç yaşamadım şuana kadar.
    Twitter da geçen güncelleme ile bozuldu oda herkes de oluşmuş durummuş. Hala aşağı yukarı giderken kasıyor.

Cihaz performansı bence hala gayet iyi seviyede. Eşim de XR var onun yanında bile hala seri çalışıyor. Miui12 gelsin birde öyle bakacağız tabi.
  • Hayırlısı olsun
    miui 12 yayınlanma zamanı
  • mustafauysal kullanıcısına yanıt
    Güzeeeel.

• Habere göre yeni kamera uygulaması ve kayan pencereler özelliği mi 8 lite da olacakmış. Bu güzel. Süper wallpaper yok sadece şuan görünürde.

• Bugün güvenlik güncellemesi geldi bir an miui 12 geldi sandım heyecan yaptım

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Mi 8 lite kamerasi bana göre halen çok güzel bence hakediyor yeni kamera uygulamasını

• Çin için Miui 12 sürümü yayınlanmış bizede yakındır gelmesi

• Bigmagician B kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme mi olur ? Ve 11 ile 12 arasında ne fark olur. Bir de neden bu kadar çok telefona güncelleme geliyor. Örneğin mi8 lite dan önce asus zenfon serisi kulanıyordum babama verdim o kullanıyor ve telefonu alalı 6 yıla yakın oldu 2 kere güncelleme geldi ve hep stabil sorunsuz çalışıyor.

• erdincerdinc E kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme olabilir ama bence Miui 13 gelir. Android 10 da kalır cihaz.

• Şu yeni kamera uygulaması umarım kendi rezil video kaydedecisinden kurtarır video kaydetmem gerekirse harici bir uygulama ile kayıt alıyor um çünkü kendi içindeki kamera uygulamasından video kaydetmek kumlu bir görüntü kaydetmekden farksız çok ama çok kötü umarım bunu çözerler

• onr1818 kullanıcısına yanıt
    1080p 30 fps deneyin görüntü dengeleme açık olsun gayet başarılı

• Bigmagician B kullanıcısına yanıt
    Işık biraz azalsın iso yu sonuna kadar yükseltiyor 1080 30 dada kötü 4k dada kötü benim 400 iso da çekip pozlamadan aydınlatarak aldıgım video kaydı ile kendi aldıgı kayıt arasında inanılmaz fark var

• onr1818 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam, ben arada story için video çekiyorum. Onlar da gündüz ışık iyi olduğu için güzel çıkıyor. 4k da karıncalanma daha fazla birde eis çalışmadığı için pek bir mantığı yok. 60 fps de de odaklama sorunu var.

• Miui 12 güvenlik uygulaması bugün ayarlardaki sistem uygulama güncellemeye gelmişti yükledim ve miui 12'dekinin aynısıydı acaba miui 12 yolda mı ?

• 
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.