Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
633.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bu üçü ve mate 20 lite arasında kalmıştım. Özellik olarak yakın olsalarda mi 8 lite aldım memnunum şuan. İzlediğim bi youtuber mi 8 ekran parlaklığı ve renkleri diğer xiaomi telefonlar arasında daha iyi demişti. Benim için hafıza falan değil ekran daha önemli. Fp olarak telefon değerinin çok üstünde pişman olmazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben almayı düşünüyorum arkadaşlar Hepsiburada da 6 GB ram 128 GB hafıza 2bin lira ve ithalatçı garantili.

Merak ettiğim ithalatçı olması ne gibi sorun yaşatır bizlere?

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    SwiftKey klavyesini tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıldakalıcı kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam. Hoşuma gitmedi pek.

• samuel34 S kullanıcısına yanıt
    Daha önceden aktif ise Volte. Aşağıdaki kodu çeviriden girin. Disable gibi bir yazı yazacak. Sonrasında görüşmelerde Türkiye HD arama olarak görünecek aramalar.

*#*#86583#*#*

• Ben almayı düşünüyorum arkadaşlar Hepsiburada da 6 GB ram 128 GB hafıza 2bin lira ve ithalatçı garantili.

Merak ettiğim ithalatçı olması ne gibi sorun yaşatır bizlere?

• Bu gün mavi renk 64 gb gittigidiyordan sipariş verdim 1780 tl ye delta garantili redmi 5 plus vardı onda WoFi araması yoktu bunda varmı acaba bilgi verirseniz sevinirim.

• Tarayicilar da ki reklamlari engellemenin yolu yokmudur. Mi nin kendi tarayıcısı gayet hoşuma gitti. Bunda çıkan reklamları engellemek istiyorum.

• Arkadaşlar cihazı almaya karar verdim.Sizce yeni yıl girmeden bu fiyatlarda iken almalı mıyım?Sizce ocakta cihazın fiyatında bir artış olur mu?

• temhemrime kullanıcısına yanıt
    pasaport kayıt ücreti +120 lira artacak o etkiler sanırım. bu olay sadece kişisel alımlar için mi yoksa toplu ithalat için de geçerli mi bilmiyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 28 Aralık 2018; 22:38:48 >
  • Peki 1-2 güne sipariş vereceğim ancak bir şey dikkatimi çekti.Telefonun ekran boyutuna hiç bakmamışım.Şuan elimde 4 inç'lik telefon var.4 inç küçük geliyor da 6.26 çok büyük değil mi? İlk defa böyle büyük telefon kullanacağım.

Elinizdeki cihz iPhone 5s mi? Bende 4.0 inc 5s den geçiceğim arkadaş hebsiburadada yorumları okuyorum bazıları diyorki kamerasi kötü doğrumu kamera ve pubg oynuyorum. A2 ile bu cihaz arasında kaldım yardım lğtfen cihazın artisini eksisini söyleyebilecek yardımsever varmı özellikle iphoneden geçen

bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:39:39 >
  • nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    iPhone SE den geçtim. Klavye dışında bir problem yok. A2 ye hiç bakmadim.

Merak ettiğin bir konu varsa iPhone göre cevaplaya bilirim.

• Hocam siz bu cihazı kullanıyormusunuz memmunmusunuz?

bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:39:40 >
    Hocam o cihaza eksisi varmı? Sizce kamerasi çokmu kötü diyorlarki kamera beklentilerimin altında kaldı diyenler mevcut bu yorumlar beni korkutuyor.
    iPhone SE ye göre ön ve arka kamerasi çok iyi. XR den ön kamerası iyi. Arka deneme yapamadım daha.

Nasıl bir beklenti de bu yorumları yazmislar bilemicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 28 Aralık 2018; 23:32:53 >
    Hocam benim bütçe 1600-1700 zorlarsam A2 alacaktım o arayüz sıkar diyorlar iphone 5sden sonra 2-3 yıl kullanabilecegim bir telefon arayısındayım sizce ne yapayım pili arayüzü vs nasil
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.