Bildirim
*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (27. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
MIUI 10 güncellemesi yapan var mı? Değişiklikleri neler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mi store nın kendi sitesinden sipariş veriliyormu ? -
-
Cihaz alınırmı bütçem 1700 a2 ile arasında kaldım. Herhangi bir sorunu sıkıntısı varmı? Bütçem kısıtlı 1700 tl A2-Note6 Pro ve bu var içlerinde en şık bu. -
Çift sim kullanmıyorsaniz hafıza kartı takılabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kulaklık performansını iphone 6 ile kıyaslarsak nasıl? Ya da genel olarak ses temiz mi?
Bir de aslında kağıt üzerinde mi 8 lite ın kamerası daha iyi ama karşılaştırmalarda note 6 pro daha iyi gibi. Hiç ikisini de deneyimleyen var mı?
Arkadaşlar benimde telefon geldi, global versiyon bir problemi yok. Sadece imei kaydını kontrol edemiyorum e-devlette problem var.
Yalnız telefonu annem kullanacağı için güzel bir kap ve ekran koruyucu almam gerekiyor. Var mı tavsiyeniz ? -
Teşekkür ederim. Uygulamaları SD Karta taşıyamıyor olmamız da saçmalık maalesef
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:39:32 >
Kendi uygulamalarında çıkıyor. Ama o uygulamanın ayarında reklam kapatma ayarı var, onları kapadım hiç reklam sorunum yok.
Mi5 32 kullanıyorum, 64gb telefon alıp fotoğrafları da SD karta atabikdikten sonra uygulamaları atmamak neden sıkıntı oluşturuyor sizin için anlamadım
3-4 gündür kullanıyorum cihazı. iOS a göre bir çok artisi mevcut.
- hızlı cevap pencereleri daha hatasız calisiyor iOS a göre.
- hatun da XR var. Sosyal medya uygulamalarını bu cihaz daha hızlı açıyor.
- ön kamerası iç mekan çekiminde XR den daha başarılı. Genel olarak iphonelarin zaten ön kameraları iyi olmuyor.
- Google asistanda gayet basarili.
- Turkcell Volte aktif oldu. Görüşme ahize sesi iPhone SE ile aynı düzeyde.
Şimdilik klavye dışında bir sıkıntı çekmedim. Bunada zamanla alisicaz artık. Gboard dışında klavye önerisi olan varsa beklerim. Ayrıca ikonlari da değiştirmek istiyorum. Bunun içinde öneri alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 28 Aralık 2018; 14:45:2 >
Cihazı alalı 3 gün oldu A2 dayıma sattım onun arayüzden sonra miui dolu geldi biraz Saf android bende ios izlenimi verdi. Pil süreleri benzer alıyorum a2 ile benim için tek eksisi a2nin kamera bir tik daha iyiydi sanki ama olsun iPhone 5s'den geçtim ona göre çok iyi geldi iki cihazda. -
Uygulamalar her telefonda sd karta taşınmaz.
Ancak root atarsanız o zaman sd karta taşınır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ÖRNEĞİN WHATSAP İNSTAGRAM VS BİLDİRİM GELSE SOL ÜST KÖŞEDE SİMGESİ GÖRÜNÜYOR. AMA XİAOMİ ÇENTİKLİ TELEFONLARDA ÇIKMIYOR. -
ben 2-3 gün kulaklıkla müzik dinledim, hoşuma gitti. GM5 telefonumun kulaklığı vardı. Rahatsız olmadım, gayet güzeldi. Ses çıkışıda hoparlör olarak hoşuma gitti. Bana yeterli geldi :) -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X