Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
633.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakında bize de gelir o zaman. Şuan 10.0.5.0 benimde cihaz. Güncel diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samuel34 S kullanıcısına yanıt
    yazdım disabled dedi açıkmış demek ki tekrar aktif ettim sonra. menüde nerede hocam ss atabilir misiniz, bende yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 29 Aralık 2018; 12:20:53 >
  • Kamerasi üst düzey telefonlara göre hangisiyle yarışır arkadaşlar yada telefon hangi telefonlarla yarısır

• quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

iPhone SE den geçtim. Klavye dışında bir problem yok. A2 ye hiç bakmadim.

Merak ettiğin bir konu varsa iPhone göre cevaplaya bilirim.
    Bende de SE var şu anda. SE'ye göre kullanım açısından sıkıntı oluyor mu? SE'den sonra ben batarya 1 günü devirsin istiyorum. Bu imkan var mı? Kamera bence de SE'den iyidir, hatta ön kamera çok daha iyidir. En çok merak ettiğim batarya ve arayüze alışabilmek.

Birde İos'tan geçen birine rot atma, global beta kurma, bootloader kilidi vs. vs. gibi birçok yabancı olduğum şeyler var. Telefonu kutudan çıktığı gibi kullanamıyor muyuz?
  • İlkerDiyeBiri kullanıcısına yanıt
    İnternette satılanlar global versiyon türkçe yap hattı tak kullan. Bende sipariş verdim. N11 uygun iletişimden ordan alan varmı?

• Espa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bende yakın zamanda cihazımı satıp geçeceğim
  • Merhaba Arkadaşlar.Bende Mistore Forum İstanbuldan cihazin 4 gb ram 64gb hafizali modelini 28 Aralik Cuma gunu 1699 TL ye aldim.Cihaz bekledigimden kaliteli.Yanlız kutu icerisinden cikan seffaf silikon kilif hayal kirikligi yaratti bende deforme olmus gibi tam sarmiyor cihazi.Bugun veya yarin degistirmek icin gidecegim.Sizin kullandiginiz baska bir kilif varmi onerebileceginiz?Tesekkurler.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam orayı ben de yanlış anladım. Disabled dediği için açık olduğunu düşünmüştüm. Ama komutu yazmak gerekiyor. Yazdıktan sonra bildirim ekranında volte yazmaya başlıyor. Sim kart ayarlarından da siminizi seçtiğinde de volte ayarını görürsünüz zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A.S.I. kullanıcısına yanıt
    aynen geldi menüye tekrar yazınca, teşekkürler
  • İlkerDiyeBiri kullanıcısına yanıt
    Bende şuan dediğin gibiyim. Aldım hattı taktım birazda mincikladim. Volte falan işte.
    Root falan işim olmaz benimde. Resmi sürüm ile kullanıyorum.

Klavye dışında bence alismada sorun yok.
    Batarya ben daha bitiremedim. 1 günü her türlü çıkarır.

Bugün Kadıköy'de bir kaç foto çektim. Stattan isteyene direk atabilirim mail den. Bozulmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 29 Aralık 2018; 17:9:56 >
  • Arkadaşlar bende bununla redmi note 6 pro arasında kaldım. Redmi 6 pro da kızılötesi kumanda fm radyo ve 3.5 mm jak girişi ve 4000 amper pil var.

Bunun işlemci iyi kasa çok şık acaba pili redmi note 6 ile ne kadar farkeder.

• Fotoğraf çektikten sonraki sol alt köşedeki mi 8 lite yazısını nasıl kaldırabilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkæn kullanıcısına yanıt
    Kamera ayarlarindan fligrani kapaltin.

• jabstam J kullanıcısına yanıt
    Aliexpressden Nilkin veya Mofi kılıf öneririm. 50-60tl ama gayet iyiler bende bugün sipariş verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nediyonlasen

İnternette satılanlar global versiyon türkçe yap hattı tak kullan. Bende sipariş verdim. N11 uygun iletişimden ordan alan varmı?
    Ben hepsiburada dan düşünüyorum. İlerde muhatap bulabilmek için ama herkesin kendi fikri tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Bende şuan dediğin gibiyim. Aldım hattı taktım birazda mincikladim. Volte falan işte.
    Root falan işim olmaz benimde. Resmi sürüm ile kullanıyorum.

Klavye dışında bence alismada sorun yok.
    Batarya ben daha bitiremedim. 1 günü her türlü çıkarır.

Bugün Kadıköy'de bir kaç foto çektim. Stattan isteyene direk atabilirim mail den. Bozulmadan.
    Batarya 1 günü çıkarırsa gerisine bir şekilde alışırım. Mail adresini özelden atıyorum.
  • nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    link var mı hocam
  • Evet cihazı 3 gündür kullanıyorum ve başlıyorum.

Cihazı 2000 tl ye hepsiburada dan aldım 2 günde geldi delta garantili ve sorun yok.

6gb ram li versiyonu tavsiye ederim çünkü ram ı resmen yiyor.

Oyunlarda pubg full ayarda kasma yok asphalt da bi uyum sorunu var galiba takılmalar olabiliyor real racing 3 de sorun yok kasmıyor.

Kamera gayet iyi mi note 3 ve mi6 dan daha iyi sırf ois yok diye bu kameranın kötü olduğunu kimse söyleyemez,3000 tl lik telefon kamerası performansı veriyor neredeyse.

Batarya iyi ama süper değil yani bana yetiyor.

Eve geldiğimde 65 şarj vardı bana 2 gün gidiyor ama 8 saat ekran süresi isteyen adamı mutlu etmez.

Arayüz güzel ama bazen takılmalar olabiliyor güncellemeyle halledilir heralde.

Son kez malzeme kalitesi gayet iyi premium hissiyatı var ama bi s9plus falan beklemeyin ayrıca şarj soketinde hafif oynama var korktum sırf bu yüzden kablosuz kulaklık aldım.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.