Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
633.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu genpa garantili değil delta yazıyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

Bu genpa garantili değil delta yazıyor hocam
    Evet delta olacaktı yanlış yazmışım. Farkeden birşey yok zaten artık hepsi aynı. Sırf kvk yada distrubitor garantili diye 300 500 tl fazladan vermeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

https://m.n11.com/xiaomi-mi-8-lite-64gb-4gb-ram-global-versiyon-ayni-gun-kargo-P304084045

Buradan aldım ama fiyat yükselmiş. Hafta sonu diye n11 indirim yapmıştı herhalde şimdi 1770 olmuş.
    her hafta sonu yapıyor mu bu indirimi? bu satıcıdan alacağım sanırım.
    hala mate20 lite ve bunun arasından gidip geliyorum. ön kamera ve sorunsuzluk önemli benim için. Oyun vs oynayan biri değilim.

• ben bu telefonun 64/128 gb versiyonları arasında kaldım. depolama alanı çok önemli değil onu hafıza kartıyla destekleyebilirim de 2gb ram farkı önemli gibi duruyor. sizce ileriye yönelik de düşünürsek 128/6 almak mantıklı mı gereksiz mi? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

her hafta sonu yapıyor mu bu indirimi? bu satıcıdan alacağım sanırım.
    hala mate20 lite ve bunun arasından gidip geliyorum. ön kamera ve sorunsuzluk önemli benim için. Oyun vs oynayan biri değilim.

Alıntıları Göster
    Her hafta sonu mu bilmiyorum belki bana denk geldi. Satıcı da ilgili iki soru sordum hemen cevap geldi. Kargo paketleme garantisi vs sıkıntısız geldi. Benim arkadaş aldı mate 20 lite birebir aynı telefon dostum. Ben de iki telefon arasında kalmıştım bunu aldım uzun bi inceleme sonrası. Sistemi ekran kalitesi kamera çekimleri aynı gibi çok benzer. Benchmark skorları da 135k civarı ikisininde. Ön ve arka kamerası gerçekten iyi sony ürünü kullanılmış, kardeşim çok beğendi kalitesini. Bende telefonda oyun oynayan resim çekip duran biri değilim, telefonda yapıp yapmayacaklarımı eleyince bu telefon da kadar kıldım. Bi yerde bulup inceleseniz fikriniz kesinleşir de fiziksel olarak satan bir yer bulamadım Kocaeli de ben hep nette var. Siz bakın isterseniz, Teknosa satıyor xiaomi ürünleri denk gelir belki.

• AlGötür üzerinden aldığım ürün elime sorunsuz ulaştı. İlk kez android kullanıcam. Umarım mahçup etmez. imei kaydı yapılmış. Şuan çok şık duruyor dışarıdan. Yarın komple taşınıcam inş.

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

• Arkadaşlar bende telefon arayısındayım Maks bütçem 1700-2000 şuan iPhone 5s sahibiyim haliyle eskidi ve pil performansı öldü. 2000 bandında mate 20 lite var birde bu cihaz ve a2 kısaca telefonda pubg oynuyorum. Kamera çok önemli olmazsa olmazım yani video cok nadir 1 yılda 5 tane bilemedin 10 tane onun dısında seri ve hızlı olup 2-3 yıl götürmesi lazım sizce yılbasına kadar bekliyimi? yoksa suan 1730 tl ince hesapta alayımı cihaz hakkında yorumlarınızı bekliyorum özellikle iPhoneden geçen arkadaşlar
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim merhaba hangi telefondan geçtin bende iPhone 5s kullanıyorum 4 yıldır artık miladını doldurdu. Bu cihazı düşünüyorum cihaz hakkında kısa bi incelemeni bekliyorum.
  • Arkadaşlar selam. Bu telefonu gözüme kestirmiş durumdayım. GM Discovery'den geçeceğim (Varın siz tahmin edin nasıl fark yaşacağımı.). Ancak kafama takılan bir mesele var. Android 9 bu telefon için yayınlandığında, Android 9'un getireceği özellikleri (örneğin son kullanılan uygulamalar bölümünde metin kopyalama) MIUI destekleyecek mi? Custom ROM, root benzeri şeylere hiç girmek istemiyorum. Discovery'ye ROM ata ata artık bu işten emekli oldum sayılır
  • Alanlar ahize kalitesini kontrol edebilirlermi ?
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Aldığımda kayıtsız diyordu, şimdi baktım sıkıntı yok.

Durum

IMEI NUMARASI KAYITLI

Kaynak

İthalat yoluyla kaydedilen IMEI

Sorgu Tarihi

26/12/2018

Marka/Model

Marka: MI Model Bilgileri: M1808D2TG-8 LITE

• nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Ortalama 5 yıl iPhone (6 ve SE) kullanıp geçicem. Yedek alıp, en kısa zamanda geçicem inş.

• osamanos kullanıcısına yanıt
    Android'e ne kadar RAM verirsen o kadar kullanan bir sistem (10 GB versen 6.5 yiyecek ). Şöyle söyleyeyim bende 6 GB'lık var ve boştayken 3.5 GB RAM yiyor. 6 GB telefonun daha da rahatlamasını sağlar. Bu arada hafıza kartına uygulama taşıyamıyor olmak beni bir nebze üzdü. Sadece fotoğraf, video, dosya vs. taşınıyor
  • MySun kullanıcısına yanıt
    Benimde bilgiler aynı şekilde.

• aşağıdaki linkteki satıcıdan ürünü alıyorım. global versiyon delta garantili. imei vs sorunu olur mu bunda

Xiaomi Mi 8 Lite 64 GB Global Versiyon CepTelefonu
    urun.n11.com
    Xiaomi Mi 8 Lite 64 Gb Mavi(xiaomi Türkiye Garantili)cep Telefonu - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-8-lite-64-gb-global-versiyon-ceptelefonu-P306290077

• zebani kullanıcısına yanıt
    hocam gg de 128 gb olanı 1929 du öğlen bakmıştım
  • ne_demek kullanıcısına yanıt
    aşağıdaki ürün mü acaba?

• Ürünün 6gb ram 128 gb hafızalı modelini aldım.
    Elime şimdi geçti hafta sonu detaylı bir inceleme yazısı yazmak istiyorum.
  • dün benimde kayıtsızdı düzelmiş şimdi, techpazardan mavi renk almıştım

Marka: MI Model Bilgileri: M1808D2TG-8 LITE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 26 Aralık 2018; 21:53:57 >
  • Arkadaşa n11 urz bilişimden aldık delta garantili 64 gb bugün geldi sıkıntı yok. 1710 a düşmüştü, 44 liralık çek aldık forumdan ücretsiz. Bonus kart ile iki kampanya vardı birisi 75 bonus, diğeri de 30 bonus verdi. 105 lirada burdan tasarruf ettik. 1710-149 = 1560 a mal oldu. Bu fiyata güzel telefon. Bildirim simgesi sorunu umarım çözülür. Bu arada google camera kuran var mı? Ben bir kaç sürüm denedim ama hep durduruldu hatası verdi. Sizde çalışan sürüm varsa link atar mısınız?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.