Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5s Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.302
Cevap
134
Favori
680.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, sifir 3/64 mi5s orijinal rom ve imei kayıtlı olarak satılıktır. Yanında 2 adet kılıf hediye.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=125904609

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmen16 -- 22 Mayıs 2017; 10:12:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eCCo kullanıcısına yanıt
    +100000000000000000000. 5 ayda zortalyan telefonlardan, fahiş fiyata satmaları, arıza durumunda her haltı tüketici hatası demelerinden sıkıldım. O yüzden kaçak(garantisiz) olsun, 500 aşağı olsun benim olsun.
  • eCCo kullanıcısına yanıt
    cenedi kullanıcısına yanıt
    Haklisin hocam, çuvalla para verip ardından garantili cihazlara kullanıcı hatası deniyor. Bundan dolayı 2 kat para verip garantili cihaz almak bana da mantıklı gelmiyor.

@cenedi kesinlikle katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmen16 -- 30 Nisan 2017; 19:58:21 >
  • Bu engellediğimiz kelimeler, numaralar vs nerede saklanıyor bilen var mı? Yeni roma geçeceğim nedense cloud çalışmıyor tekrardan kelime numara engellemekle uğraşmak istemiyorum açıkçası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg G3 kullanıyorum. Bu telefona geçersem ekran boyutu anlamında sorun yaşarmıyım? Onun haricinde 5s 32 gb 4 gb olan modelını almayı dusunuyorum resım vıdeo çekmem sadece oyun oynarım ve sosyal medya kullanırım hafızayla ilgili bir sorunum yok fakat ram olayını pek anlamıyorum 5s 64 gb modelını mı yoksa 32 gb modelını alayım hangısı faydalı olur karar veremedım. Ve bu room olayı nedir hiç anlamıyorum. Anakonuyu sonuna kadar okudum. Room yüklemeden bu telefonu bu haliyle kullanırsam memnun kalırmıyım. Şu an telefonda mıuı 8.0.10.0.0 yüklü bu sonradan yüklenmiş bir room mudur telefonu alırken nelere dikkat etmeyelim bilgilendirirseniz yarın almayı düşünüyorum.
  • rock_starr kullanıcısına yanıt
    O rom fake romdur alacağın kişiye orijinal 8.0.3.0 romunu yüklenmesini söyledi. Ayrıca 32-64 olayı tamamen senin seçimin ona sen karar vereceksin ram olayında 3gblik ram kullanıyorum bir sıkıntıya rastlamadim. Bide ve ekran boyutu konusunda eğer imkanın varsa eline al öyle karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy-er -- 1 Mayıs 2017; 0:31:2 >
  • destroy-er D kullanıcısına yanıt
    Söylerim peki bu şekilde alsam garanti bakımından bir sorun yaşarmıyım yada fake roomlu olması sorun çıkarır mı. Başka dikkat etmem gereken şeyler var mı? ayrıca 5s 4g modeli 1000 tl fiyat uygun mudur. 64 gb modelının sıfırını bonus ve indirim çekleriyle 1250 tl ye kadar çekebiliyorum ama 4 gb modelı ınternette daha pahalı satılıyor 1600 tl gıbı onuda 1450 ye alabılrım sıfırını bu alacagımın 23 ay garantısı varmıs garantısınden hayır goreegımızden degılde satarken en azından sorun yaşamayız. bu fiyatlar uygun mu 6 çıkınca duser mı fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock_starr -- 1 Mayıs 2017; 0:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_starr

Söylerim peki bu şekilde alsam garanti bakımından bir sorun yaşarmıyım yada fake roomlu olması sorun çıkarır mı. Başka dikkat etmem gereken şeyler var mı? ayrıca 5s 4g modeli 1000 tl fiyat uygun mudur. 64 gb modelının sıfırını bonus ve indirim çekleriyle 1250 tl ye kadar çekebiliyorum ama 4 gb modelı ınternette daha pahalı satılıyor 1600 tl gıbı onuda 1450 ye alabılrım sıfırını bu alacagımın 23 ay garantısı varmıs garantısınden hayır goreegımızden degılde satarken en azından sorun yaşamayız. bu fiyatlar uygun mu 6 çıkınca duser mı fiyatı

5s çıkınca 5in fiyatında çok bir düşme olmamıştı sanırsam. 32GB size yetiyorsa öneririm. 3GB ram de sıkıntı çıkarmaz. Hangisini uygun bulursanız onu alın bence.
  • Kutudan cikan sarj adaptoru qc 3.0 degil ya da yavaslatilmis diyen var. Onereceginiz bir qc 3.0 adaptor markasi var mi?

• Arkadaslar bir sorum olucak xiaomi ler hakkinda hic bir bilgim yok

Xiaomi mi6 almayi dusunuyorum anneme hediye olarak

Acaba arayuzu ve kullanim olarak sorun yasarmi ?

Suan Samsung s5 kullaniyor

Birde bu xiaomilerin ucuz olmasinin sebebiyle bir seylerinde kalitesizlik varmi ?

Ornegin ne bileyim en onemli sey telefonla konusurken yaydigi radyosyon vs.

• balikcibili B kullanıcısına yanıt
    emin olun Türkiye de resmi olarak satışı olan hemen hemen her telefondan çok daha kaliteli. Türkiye pazarı olmadığı için fiyatı bu kadar uygun. Markası xiaomi değil de samsung olsaydı en az 3000lira etiketle gelirdi standlara.
  • bendeki adaptor q3 hızlı şarz.1,20 dk şarz ediyorsa hızlı şarzdır lg de var hızlı şarz adaptorü onlardan da alabilirsiniz ama amper e dikkat etmeniz gerek ben aldım g5 için ama amperi 1,80 olduğu için hızlı şarz etmiyor ve ısınmaya yol açıyor ama evde kendi şarz aletiyle hızlı şarz ediyor ve ısınmaya yapmıyor,o yüzden şarz aleti alıcaksanız q3 ve 2 amper dışında olmasın.
  • balikcibili B kullanıcısına yanıt
    Hocam, karşılaştırma sitelerinde ve you tube da karşılaştırma videolarını izleyin.rakamlar ortaya konularak xiaomi Mi5s in diğer markaların yeni modellerinden daha ustun olduğunu göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Kutudan cikan sarj adaptoru qc 3.0 degil ya da yavaslatilmis diyen var. Onereceginiz bir qc 3.0 adaptor markasi var mi?

Mesajım bulunsun ben de arıyorum bir adet daha QC3.0 adaptör. Alt ve üst katta kulanmak için Aliexpresss, Gearbest falan olursa daha iyi olur hatta benim için.
  • peocawe kullanıcısına yanıt
    Usta okey lafim yok ama bir algi varya iste cin mali ucuz dur ama kalitesizdir diye ordan kafamda soru isaretleri var

Ornegin en onemli mevzu sar degeri ? Yuksekmi xiaomilerde ?

Birde ben room atmak felan pek anlamam hatta hic anlamam

Anneme alicagim birde oda bilmez roottur roomdur

Sorun olurmu bunlar ?

Birde Samsung kullanan biri xiami mi6 ya gecince cok zorluk cekermi arayuz ve kullanim bakimindan?

• GG dan (ideal seçim) aldığım mi5s Twitter vs kullanırken yakacak kadar olmasa da elde rahatsızlık verecek ölçüde isiniyor. Bir bende mı böyle bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: axilic

GG dan (ideal seçim) aldığım mi5s Twitter vs kullanırken yakacak kadar olmasa da elde rahatsızlık verecek ölçüde isiniyor. Bir bende mı böyle bilemiyorum.

bu cihaz ısınmıyor hocam bende önceden lg g3 vardı alev alıyodu telefon:) Oyunlarda bile ısınmıyor mi5s sizde hangi rom var?
  • Arkadaşlar 4/32gb olanını delta garantili 1600 tlye alsam uygun mu pahalı mı ?
  • Uygulamalarda isinmamasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetkardes06 -- 1 Mayıs 2017; 18:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

Arkadaşlar 4/32gb olanını delta garantili 1600 tlye alsam uygun mu pahalı mı ?

aşırı pahalı
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.