Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 5 ★ ANA KONU ★ (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.628
Cevap
301
Favori
1.648.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Benim duyduğjm kadarıyla forumda satanlar gibi iemi atılmış halde satıyor. O yüzden n11 e koyamıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    ★ Xiaomi Mi 5 ★ ANA KONU ★
    EU head: 0.376 body:0.798
    US head:0.703 body:1.422

    karşılaştıracağınız modelin sar değerine gsmarena'dan eu-us farkına dikkat ederek bakın. mi5'in us değerine bakıp diğer telefonun eu değerini karşılaştırıp yüksek diyorlar sonra. halbuki çoğu telefondan düşük. sar değerinden korkanlar iphone almasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriklm06 -- 23 Ekim 2016; 14:20:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kabalili

    Arkadaşlar merhaba çinden mi5 sipariş ettim 64 gb'lık sanırım telefon unlock modda fakat imei değğiştirmek istiyorum. Konulardan hiç haberadr değilim ve ilk defa yapacağım, küçük bir çocuğa anlatır gibi ne yapmam gerektiği hangi programları nasıl yüğkleyeceğim ve ime yi değiştireceğimle ilgii herhangi bir link var mı veya anlatıp hayır işlemek isteyen birisi var mı acaba ? saygılarımla

    Merhaba.

    Cihaz sipariş mi oldu ?

    Şuanda elinizde mi?

    konu tarihine bakınca (imei atılması) bir çok kişi ÇİN den satın almış, bir o kadarı güvenli DH satıcılarından,

    Hiç kimse hiç bir açıklama yazmamış mı? Aylardır ? bunca kullanıcı varken hem de.

    Herkes övüyor ! Mi5 alın diyor ama ana konu da imei atılması hkk. bilgi olmaması kötü olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaralitim

    kardeş pile yardımcı olacak arka plandakı uygulamarı kapatan ekstra bi program kullanıyormusun herkes 1.5 gün falan diyodu ama bu şekilde 1 günü zor cıkartır sanırım

    valla herhangi bi root falan yapmadım direk geldigi gibi taktım sim kartını miui 8e güncelledim kullanıyorum ama gereksiz programları kaldırdım mesela facebook programı dikkat ettim aşırı derecede götürüyor şarjı sonra kullanılmayan program var fleksy gibi bi ismi var onu sildim ve şu an dün telefonu saat akşam 10da şarjdan çektim şimdi telefon kullanımına baktım 10 dakika need for spped no limits oynadım 55 dakika civarı mortal kombat x gerisinde müzik falan kullandım şimdi saat 14.40 %53 şarjım var 2 saat 13 dakika ekran süresi almışım hiç oynamasam normal kullanımda 6 saati görür benim görüşümce mortal kombat falan işlemciye full yükleniyor




  • Birkaç foto
    ★ Xiaomi Mi 5 ★ ANA KONU ★★ Xiaomi Mi 5 ★ ANA KONU ★★ Xiaomi Mi 5 ★ ANA KONU ★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: EbuMuaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: oturbikonusalim

    quote:

    Orijinalden alıntı: EbuMuaz

    Alüminyum çerçeve kullanmak isteyen arkadaşlara önerilerim var. Görüntüyü bozmama ve koruma noktasında kullanılabilirliği olduğu gibi zaman içerisinde telefonun kasasında tahribata da sebep oluyor. Bunu daha önce başka cihazlarım da tecrübe ettim. Özellikle telefonun üst kısmında kulaklık girişinde kasa da aşınma meydana geliyor. Alüminyum çerçeve koruyucularının iç kısımları ince bant şeklinde süngerimsi bir malzeme ile çevrili. Bu malzeme alt ve üst kısımlarda yer almıyor. Zaman içinde kullanıma bağlı titreşimler de, korumanın olmadığı kısımlar da aşınma yapıyor kasada. Aynı şekilde düşme sonucu gelen darbelerde de bu aşınmalar görünüyor.

    Malesef silikon kılıflarda da özellikle köşelerde tampon çıkıntılar yok ise yani kasa ile bir bütün halinde kavisler varsa bunlarda da kasa çerçevesinde düşmeler sonucunda ezilmeler oluyor. Kılıf konusunda her zaman cihazın ağırlığına ve ebatlarına abartılı fazlalık yapmayacak ürünleri tercih ediyorum ancak handikapları çok oluyor. Cepte çizici cisimler yada masa üzerine konulduğunda sürtünmeden dolayı oluşacak çizilmelere karşı ultra thin diye tabir edilen kaliteli silikon kılıflar tercih edilebilir. Ancak düşmeler de sizi bu kılıfların üzme olasılığı oldukça yüksek.


    https://tr.aliexpress.com/store/product/For-Xiaomi-Mi5-Original-Luphie-Brand-Luxury-Metal-Case-Aluminum-Frame-Top-Quality-Bumper-For-Xiaomi/1081797_32618796767.html?detailNewVersion=&categoryId=380230


    https://tr.aliexpress.com/item/Original-Nillkin-Xiaomi-Mi5-M5-Phone-Case-TPU-Transparent-Soft-Nature-Back-Cover-white-grey-brown/32617453736.html

    İkinci resimde kılıfı çıkarıp çektiğim fotoğrafı büyütürseniz darbeyi görebilirsiniz. Dün akşam cebimden düşme sonucu silikon kılıfa rağmen oluşan ezik. Çizilme ve soyulma yok. Kılıf kasaya yapışık olduğu için darbeyi absorbe etmiyor.

    ★ Xiaomi Mi 5 ★ ANA KONU ★

    ★ Xiaomi Mi 5 ★ ANA KONU ★


    Ben bunu aldım


    iç kısımı benim de aklıma takılıyordu. bazılarında attığınız süngerlerden var ama bunda göremedim. eğer yoksa da içine çizmeyecek koruyucu bir şey yapıştırsam iyi olacak

    sizin öneriniz var mı daha kargoya vermemiş aslınd iptal edebilirim

    https://tr.aliexpress.com/item/MSVII-Brand-Xiaomi-Mi5-Metal-Case-Brushed-Drawing-Plastic-Back-Cover-Aluminum-Frame-Phone-Bag-Cases/32611988577.html?spm=2114.13010608.0.0.1COgwu

    Alüminyum malzeme kılıflara bir türlü ısınamadım. Tercih meselesi hocam. Ancak şunu düşünüyorum, yumuşak olmayan malzemeden üretilmiş kılıflar her türlü telefonu korur. Sorun silikon gibi malzemeden yapılmış ürünlerde. Darbeyi alıyor olduğu gibi transfer ediyor :) Bunda dediğim gibi kılıfın ince olmasının da etkisi var.

    Ayrıca alüminyum kılıf ile ilgili bahsettiğim yaşanılabilecek sorunlar gariptir çok kişide olmuyor. Kullanım ile mi ilgili bilmiyorum. Eğer alüminyum alacaksanız kesinlikle linkte verdiğim ürünü alın. Bir kere alırsınız, pişman olmazsınız.

    Hocam attığınız ürünü alayım dedim fakat ondada arkakapak yokmuş var mı bunun arkakapaklı olanı? sadece çerçeve bu




  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben de artık mi5 kullanıcısı olacağım. HB ' den sipariş verdim. Tek korkum cihazın kutudan çıkarken sorunlu olarak çıkması. Umarım ölü piksel sıkıntısıyla karşılaşmam. İlk kutu açılışında böyle sorunlarla karşılaşanlar var mı aramızda ?
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Ben belki olayı tam bilmiyor olabilirim fakat bazı sinyalla alakalı testleri kendim yaptım böyle bir kanaat getirdim ve büyük ihtimalde bu doğru telefonu root yaptıktan sonra sinyal guru programını yükleyince ekranda 4g yazınca sadece 1800 mhz den yayın yaptığını görüyorum ve ekranda 4g+ yazdığında 1800 ve 2600 mhz i ikisinin birlikte yayın yaptığını görebiliyorum isterseniz sizde test edebilirsiniz bu programı ama root şart şimdi ekranda 4g+ yadığında hız artığına göre 800 mhz de açılırsa 3 band birden sinyal aldığı için hızın biraz daha artacağının kanaatindeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lj94

    Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben de artık mi5 kullanıcısı olacağım. HB ' den sipariş verdim. Tek korkum cihazın kutudan çıkarken sorunlu olarak çıkması. Umarım ölü piksel sıkıntısıyla karşılaşmam. İlk kutu açılışında böyle sorunlarla karşılaşanlar var mı aramızda ?

    Ben aldım normalde herkese delta garnatili ürün gelirken bana EVO garnatili geldi ve ürün çin romu ile geldi. Yani ben kullanamadım telefonu. Yeni rom yüklesem zaten garantiden çıkacka ürün. Kutuya bak eğer ürün EVO garantili olarak gelirse direk gönder kesinlikle uğraşma. DELTA iste !
  • Ben de HB garantili LG G2 var,

    Cihaz sıfır durumda ve ekranda beyaz / sarı ekran lekesi var KULLANICI hatası diye garanti dışı bırakıldı.

    İstanbul , karaköy'deki servise elden götürüp ayrıntılı tarif ederek elden teslim etmeme rağmen,

    EVO 'ya bulaşmayın,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aumar kullanıcısına yanıt
    Peki kutuyu açmadan evo falan yazıyor mu? Direk geri yollayacağım evo ise. Deltadan z2 almıştım memnun kaldım servislerinden.
  • oturbikonusalim kullanıcısına yanıt
    O üründe arka kapak yok hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben de yeni Xiaomi mi5 gold 32gb aldım ancak nedense miui 7.11.6.0 'dan Miui 8 e geçemiyorum telefon hiç bir güncellemeyi bulmuyor sitesinden manual indirmeye çalıştım o da olmadı sizde bunun sebebi nedir. Lütfen yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar mi5 pro var elimde developer rom ile bl kilidini kaldırdım twrp kurdum ama twrp ekranında dokunmatik çalışmıyor sorunun çözümünü bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun tuş kilidini unuttuk. Sürekli tekrar denemek için süre uzatıyor. Acil yardım bekiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EbuMuaz

    O üründe arka kapak yok hocam.

    Merahaba kusura bakma rahatsız ediyorum mesaj attım genele ancak biraz acil bir durum olduğundan rahatsız ettim. miui 7 den miui 8 e geçiş yapamıyorum mi 5 32 gb gold (ithalatçı garanti ((Evo))) nasıl yapabilirim garantiyi bozmadan. İlgin için teşekkürler.
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Yasal olmayan yöntemlerin forumda paylaşılması yasak diye biliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GcGokhan kullanıcısına yanıt
    Evet öyle

    Sildim mesajı da



    İemi atma yasal bir işlem olmadığından konuya ekleyemiyorum.

    Google a yazınca çıkıyor zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar su duvar kagidi dongusu olayi nedir cevrimdisi ozelligini aktiflestirince ne oluyor. Dongudeki resimleri neden ben belirleyemiyorun. Hep ayni resimler donuyor. Varsa bilem yardimci olursaniz cok sevinirim. Duvar kagidimin belirli araliklarla degismesini istiyorum nasil yapabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selim06koca kullanıcısına yanıt
    Tüh be.gerci idarelik alıyorum.bana asıl metal koruma kılıfı lazım.malum sağlamlık videosu hep gözünün önüne geliyor.var mı önerisi olan???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.