Şimdi Ara

Xiaomi Mi 4 -16 GB ve axess ve BKM kampanyasıyla 834 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır takip ettiğim bir telefondu, n11 kampanyasını kaçırmıştım,bir adet sipariş geçtim.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-4-16-gb-4g-lte-beyaz-cep-telefonu-206030095
    normal fiyatı 999 TL bir adet kitapla birlikte 1025 tlye tamamladım.
    axess yarıyıl ve gittigidiyorun kendi kampanyasıyla 1000 tl'ye tamamlayınca 140 tl chippara veriyor.
    BKM ödemeye 25 tl düşüyor. telefon 834 tl mal oluyor. gittigidiyorun yüzde 10 çeki olanlar daha ucuza mâl edebilirler.

• smali kullanıcısına yanıt
    Xiaomi candır hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi 4 nasıl bir telefon lg ile kıyasladığımızda g3 mü g4 müğ ayarında dır?
  • 1010 yapmış hayırlı olsun bu kampanyalar satıcılara yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

1010 yapmış hayırlı olsun bu kampanyalar satıcılara yarıyor

Almayacaksın arkadaş böyle üçkağıtçı fırsatçılardan
  • xyz35 kullanıcısına yanıt
    Donanım olarak G3 gibi duruyor.
  • Bkm ödeme kampanyası nasıl oluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cihazı uzun zaman kullandım tavsiye etmiyorum.şarjı uzun gitmiyor su gibi emiyor ?
  • bu modele hafıza kartı takılamıyor sanırım. 64 gb lık versiyonunu arıyorum bulamadım. bulan varsa 64 gb alsın(banada haber versin :) )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim686

cihazı uzun zaman kullandım tavsiye etmiyorum.şarjı uzun gitmiyor su gibi emiyor ?

3 G kapalı wifi açık, 2 gün dayandı ve 8 saat ekran süresi aldım.
  • Card slot No

o kart girişini koymak çokmu zor...
  • Şu puanları saymanız yüzünden doğru düzgün indirim yapılmıyor

Satıcılar nede olsa bonus puan var +100 tl daha ekliyim mantığıyla çalışıyor fiyatlar şişiyor

Başlığa bonus fiyatıyla yazmayın artık herkeste axses kart yok

aralık ayında n11 de kartsız şartsız şurtsuz 900 tl nin altına malediyodum 16gb ve hafıza kartı takılmadığı için almadım

%10 20 gibi indirimler olmadığu sürecede çoğu kişi almayı düşünmüyor

Dolar almış başını gidiyor fiyatlar uçmuş 2 ay öncesine göre elektronik %20 pahalandı

güzel bi kampanya olmadığı sürece neden gereksiz şeyleri satın alalımki

Millet birikime geçti kimse doğru düzgün para harcamıyor milleti gaza getircek kampanyalar şart
  • 64 lük versiyonda 4g yok diye ithal etmiyorlar diye biliyorum....
  • 16 gb hafızanın 5 gb sistem kullanıyor.. geriye kalan 11 gb da az.. bu satılanlarda son partiymiş bitince gelmeyecek diyordu semers..

sanırım mi5 gibi bir canavar geliyor..
  • Telefondan uzun süre kullanıp memnun olmayan çok az insan var. Hele de ekran süresine laf atan çarpılır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatına göre kesinlikle alınabilir bir telefon. Fırsatı değerlendirenlere hayırlı uğurlu olsun. Aynı donanıma sahip cihazlar 1500-2000 lira arasında satılıyor.
  • Ben N11'deki kampanya ile 800 Tl'ye aldım telefonu f/p ürünü olarak tavsiye edebilirim.Yanlız şunu da belirtmek isterim;ürün ve hizmet satın alırken sizin için en uygun olanı seçmenizde yarar vardır.Şöyle ki aldığınız ürün sizin ihtiyaçlarınızı tam karşılıyor mu?İhtiyacınız olandan fazlasını vaat edip,fiyatını yükseltiyor mu?Daha azıyla işinizi rahatça görebiliyorsanız,kullanmayacağınız özelliklere para ödemeyiniz.Devir tasarruf devridir.
    Lütfen bilinçli tüketici olalım.

Not:Yazdıklarımı sadece bu ürün için düşünmeyin!
  • efsane telefon n11den 880 e aldım.cok memnunum 8 saat ekran suresi alıyorum normal kullanımda 3 gun cıkarıyor
  • 64 gb kullaniyorum telefon süper ancak ön camara nasıl aciliyor bilen warmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

64 gb kullaniyorum telefon süper ancak ön camara nasıl aciliyor bilen warmı

Sa ustam kamerayı aç HDR yazan yerin yanında sağ tarafta yuvarlak var ona bas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.