|
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (215. sayfa)
-
-
cihazına has durum olabilir hic gps ve sebeke sorunu yaşamadım s23u da , neyse kendinizi avutun, biz xiaomiye redmi note1 ile başlamış insanlariz, ardindan yillarca mi 8 i adam etmeye çalıştık, pes ettik, benim deneyimlerim bunlar, 22k lik cihazdir fazlasi etmez, ilerde durumu toplar ve müşteri bulursam , direk samsungdayim(ultra), forumda öyle iyi böyle güzel yazmakla olmuyor. neyse iyi forumlar, -
30 sayfa anlattık hala dalga geçer gibi yorumlar çıkıyor. Yok şu daha iyi, bu daha iyi diye.
İşlemcisi çok iyi.
Ekran çözünürlüğü kötü diyenler ne yaşıyor zaten anlamadım, ayar yapmaktan acizler sanırım. Bir P3 veya RGB'ye çektin mi daha canlı ekran yok neredeyse hiçbir telefonda.
Pwm Dimming değerleri çok iyi.
Çözünürlüğün yanı sıra Hz değeri çok iyi.
Hem bataryası hem şarj olma süresi çok iyi.
Kamerası tamam premium değil belki ama gayet iyi, s23-s24 ile ben de kıyasladım, DXO puanları benzer olmasına rağmen bence daha iyi. S23U kamerası bir tık daha canlı gösteriyor orası ayrı. Zaten o özelliği de s23U'dan iyi olsa s24U'dan da iyi olurdu, fiyatı bırak hiçbir özellikte rakibi kalmazdı.
Çok seri ve stabil bir telefon. Fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor. Aynı eleştirileri başa sarıp sarıp yapmaktan bıkmadılar. Özelliklerinden bahseden adam da reklam yapıyor, boş övüyor vs. Beğenmeyenler niye gelip sayfalarca yazıyor onu da anlamadım.
-
14T Pro kullanıcısıyım ve yorumlarınıza aynen katılıyorum. Telefonun eksik diye bahsedilecek bir şeyi yok arkadaşlar. Özellikle işlemci, ekran, batarya, şarj hızı konularında ise bence sınıfının çok ötesinde. Ekran her anlamda çok iyi fakat özellikle teknik özelliklerinden kaynaklı gözü yormadığını çok rahat şekilde hissediyorsunuz, İşlemcinin stabilitesi ve ısınmaması harika. Birçok artısı var ama özellikle 120W şarj nimetmiş, %20 de takıyorsunuz şarja ve 10-12 dk sonra şarjınız %90 ı geçiyor ve zaten bataryalar için ideal kullanım şeklide budur. Bu şarj ile günü çok rahat tamamlıyor, ekran süreleri gayet yüksek.
-
-
130 sayfa yazsan ne yazar,boşa niye laf anlatıyosun kendini yoruyosun,beğenmeyen almaz.birde fiyat biçenlere bayılıyorum şu kadar eder diyenlere,bilirkişiler.
Bir bilirkişilikde ben yapayım o zaman,sen o telefona daha üretilmemiş 8 gen 5de taksan,pwm değeri düşük ekran bana zarar veriyorsa 1000 lira etmez.ne zaman pwm değerleri yükseltilir o zaman samsung düşünürüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 22 Aralık 2024; 12:14:45 > -
Bende biraz yazayım :) 14t kullanıyorum. 2004 den beri amatör fotoğrafçiyim. Arkadaşımda s23 ultra da var. %100 crop da 14t belirgin olarak daha iyi detay vermekte. Fotoğraf konusunda başka bir deneyim dememe gerek yok sanırım.
Yaş gelmiş 44, fan boy filan değilim. Kişisel görüşümü yazdım. Samsung camiasına sırf pwm dimming düşüklüğü nedeni ile bile girmem. Ama alana da laf etmem.
-
Merhaba bende şubat veya ocak ayında alacağım tr ürünü ürüne zam gelir mi, arama sıkıntısı WiFi sıkıntısı vb sorun var mı? -
Kavisli ekran zor oluyor ailede kullanan biri var ama öneri için ve yardım için çok teşekkür ederim muhtemelen dediğiniz gibi 14t 512 alacağım -
Ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar aldığınız varsa link atabilir misiniz? Cam kullanmak istiyorum üstündeki koruyucu hiç korumuyor gibi -
Rendi note 2
Note 4
Note 6
Note 8
Note 11
Serilerini kullandım xiaominin
Bir gün şans eseri oneplus 9 ile yollarımız kesişti. O günden beri hayranım kendilerine. 2 yıl kullandım. 1 kere bile kasmadı donmadı. Telefonu sıfırlamadım aldığımdan beri. Çok stabil çok kullanışlı. Kamerası çok güzel. Yeni modellerini almayı düşündüm ama çok pahalı geldiği için mecbur xiaomi ye geri döndüm. Bi şans daha vermek istedim. Ama pişman oldum. Stabil değil anlık kasmalar var. Kamera renkleri gerçek değil. Vs
Şuanki aklım olsa s23 ultra falan alırdım yurtdışı.
-
anlatamazsin, bosver samsung samsungdur oneplus kullanmadim ama s23u s24u
ya hayranim hala -
Bende realme gt2 kullanıyorum ekran süresi mobil veride 4 saat sizce 14t Pro almalı mıyım yurtdışı. Ne gibi tavsiye verirsiniz geçmeye gerek var mı -
Neyi anlatamazsın mesela, anlatmıyorsun ki...
Bak biz anlatmışız yukarıda artılarını. Şu konuyu mahvetmeyin artık şu daha iyi bu daha iyi diye. Bu konuda biz cihazla ilgili sıkıntı, güncelleme, düzelme, test, fotoğraf vs. gibi şeyleri paylaşalım. Gelip gidip S23U candır, S24U balcandır yazıp duruyorsunuz. 50 sayfadır aynı tipler aynı muhabbetler. Yukarıda anlattık, okuyun artılarını kapansın konu artık, gitsin isteyen de ne alıyorsa alsın. -
üstüne alinma o zaman blokla geç , az önce s24ile yan yana fotoğraflarik , detay yok renk var bolca birazdan atarim herkes neyin ne olduğunu görsün -
-
-
Hiçbir fotoğrafimda böyle renk patlamasi yok senin telefonda veya kameranda sorun olabilir cihaz yurtdışımi -
quote:
Orijinalden alıntı: UmutCAN41
Bende realme gt2 kullanıyorum ekran süresi mobil veride 4 saat sizce 14t Pro almalı mıyım yurtdışı. Ne gibi tavsiye verirsiniz geçmeye gerek var mıOneplus 9 ile 4 saat ekran süresi alıyordun. 14t ile 7 8 saat alıyorum. Bu konuda çok iyi bence.
Eski telefonunumu stabil olduğu için özlüyorum.
Ben yurtdışı s23ultra öneririm. 25 26 civarı bulunuyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X