Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.759
Cevap
76
Favori
142.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 144 hz yenime hızını kapatınca acayip arttı.

• Direnç kaydı yapıp nfc ile ödeme yapabilen var mı acaba? Hala cevap bulamadım.

• Arkadaşlar telefonunuzun değerini bilin osu busu şusu diye şikayet etmeyin bu 13t'yi 3 ay kullandım aktif şekilde sonrasında bazı kaygılardan ötürü Türkiye garantili cihaz olsun diye s23 fe geçiş yaptım şu an ekran sürem 4 5 6 saati daha görmedim ki 60 Hz kullanıyorum 120'ye geçsem herhalde 2 saati zor göreceğim telefon biraz kullanmaya başlayınca hemen ısınıyor oynadığım iki tane çok basit oyun var birisi hay day diğeri Survivor ı o bunlarda bile telefon hissedilebilir derecede ısınıyor 25 watt şarj hızını zaten söylemiyorum bile o yüzden elinizdeki cihazın kıymetini bilin ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt

Direncin NFC'ye eksi yanı yok. Ayrıca dirençli ve NFC ile ödeme yapabildiğini söyleyen hocalarımız vardı konu içinde.

• western-digital kullanıcısına yanıt
    Vay Survivor.io oynayan birini bulmak güzel. Oyunda aktif oynuyormusunuz güzel bir Türk klanimiz var klan arayisiniz varsa davet edebilirim sizi.
    mi 13t var şu an fiyat performans olarak güzel telefon eksikleri var ama muadillerine göre gayet başarılı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolfdks kullanıcısına yanıt
    Açıkçası Bir ara sadece hediye almak için ödül almak için bir klana üye olmuştum ama sizin var olan klanınıza da girebilirim ID mi vermek gerekiyor ya da siz mi vereceksiniz davet mi yollayacaksınız 😅

• HyperOs Güvenlik güncellemesi yeni sürüm

HyperOS Güvenlik SÜRÜM : 9.1.4-240511.1.1

HyperOS Güvenlik App, her yeni güncellemeyle cihazın genel deneyimini ve performansını her geçen gün daha iyi hale getiriyor. En son sürüm olan V9.1.4-240511.1.1-40000914, kullanıcıların tercih ettikleri şarj modunu seçebilecekleri heyecan verici bir özellik getiriyor. Bu güncelleme, cihazlarının mevcut ihtiyaçlarına göre varsayılan şarj hızlarına göre mükemmel şekilde optimize edilmesini veya yalnızca maksimum hıza ulaşmasını isteyen kullanıcılar için
    Bu sürümün en büyük özelliği, kullanıcıya cihazlarını şarj etme seçeneğine sahip olma olanağı tanıyan ek özelliktir.

Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

Bu özelliği yüklemek için güvenlik uygulamasının son sürümünü indirebilirsiniz. Global cihazlar uygundur

Varsayılan Şarj Modu : Günlük kullanıma çok uygundur ve bu sayede pil dengeli şarj olur.

Maksimum Hızlı Şarj Modu:  Günün geri kalanında hareket etmenizi sağlayacak hızlı şarj takviyesi için sahip olduğunuz tek şey zaman olduğunda idealdir. Şarj işlemini hızlandırarak cihazın yalnızca birkaç dakika içinde şarj olmasını sağlar.

Açılan sayfada indirme linki oluştur basıp sonra indirme ekranı gelecektir.

GÜVENLİK UYGULAMASI LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 4 Haziran 2024; 18:59:6 >

• dahool kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben telefonu Bursa Koruparkta bulunan Mi mağazasından aldım. Turkey Rom olması gerekmez miydi? Global Rom ile Turkey Rom arasında bariz farklar var mı? Eğer Turkey Rom olması gerekiyorsa gidip söyleyeyim. Türkiye Xiaomi garantili cihaz diye bir dünya para verdik.

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    Global veya Türkiye rom çok önemli değil bir hatada değil yani, fazla fark yoktur sadece ülkelere özel ön yüklü uygulamalar içerisinde vardır. bazı artı eskileri olabiliyor. Bence global daha iyi güncelleme ve stabilite daha iyidir. Çok fark olan romlar çin, Avrupa, hindistan vb. Romlar. Sorun edecek bir durum yok Xiaomi resmi mağazasından aldıysanız cihaz garantilidir.

İçiniz rahat edecekse sorabilirsiniz mağazaya.

Başka romlar kurabilirsiniz ama oda garanti dışı bırakır cihazı

Bende global rom yd. cihaz kullanıyorum.

Bilgilendirme için teşekkürler. Sormak istediğim soru; Bu uygulamayı bu linkten yüklemesek bile otomatik olarak cihaza gelmeyecek mi?

• spinmaster kullanıcısına yanıt
    Yani Xiaomi kendi uygulamarını güncelleme açısından sorunlu arka planda kendi güncellemesini otomatik alması çok zaman alıyor. Bu güncellemenin 10 versiyon öncesi yüklü idi bende, 8.8.1 li versiyon bunu üzerine 10 tane yeni güvenlik versiyonu çıkmış.

Bunun gibi tüm uygulamaları çok geç gönderiyor yada hiç göndermiyor Xiaomi. O yüzden önemli olanları resmi APK dosyası olarak dışarıdan yüklüyorum. Tabii uyumlu olanı çin versiyonu olmayacak açıklamasında belirtiyor zaten.

Xiaomi sevmediğim özelliği gönder sistem uygulaması güncelleyicisine oradan güncelleştirmesini yapsın ama maalesef çok nadir gelir oraya.

• Xiaomi garantili telefonum. Başka bir rom yüklü değil. Bunu kullanabiliyorum o halde?

• spinmaster kullanıcısına yanıt
    Xiaomi garantiyi bozacak birşey değil yani normal yolla gelmeyen resmi uygulama güncellemesi biz manuel olarak kuruyoruz hepsi bu Cihazın TR rom global vb. rom ise güncelleştirmesini yaparsın. Çin hariç diğer rom uygulamaları uyumludur. Ama bilmeden herşey dışarıdan güncellenmez. Kamera, galeri, dosya yöneticisi vb. Güncelleme de sorun olduğunu düşünürseniz de o uygulamanın güncelleştirmeleri kaldır seçerseniz eski haline gelir.

Bende şimdilik sadece bunu güncelledim. Diğerleri için zaten kendi güncellemesi beklerim. Sonuçta güncel cihaz devamlı büyük güncelleştirmeleri geliyor o arada kendini günceller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 5 Haziran 2024; 13:8:10 >
    Distribütör garantili cihazlarda Turkey rom ile birlikte geliyor diye biliyorum sadece ithalatçı garantili olanlarda farklılık gösteriyordu en son.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Resmi Mİ mağazası. Gittiğim bir gün soracağım.

Xiaomi Türkiye'ye gelmeden önce ithalatçı ile gelmişti Ankara'da evafone getirmişti mi mağazası olarak görünüyordu. Sattıkları ürünleri kendileri garanti veriyordu. Sonra Xiaomi kendisi giriş yaptı Türkiye'ye kendi servis hizmeti resmi garanti verdi. Şimdi cihazlar için evafone sadece telefon garantisini Xiaomi resmi servisinde hizmet aldırıyor. Ama başka ürünlerine bakmıyor Xiaomi resmi servisi. Böyle bir durum olmuş olabilir siz ithalatçı cihaz almış olabilirsiniz garantide GENPA yada KVK ve Xiaomi resmi servisi bakıyordur ama cihazı getiren firmanız kendi getirdiği için global rom ile gelmiş olabilir.
    Yani cihaz resmi garantili ama ithalatçı getirmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 7 Haziran 2024; 21:47:37 >
  • son günlerde yurtdışı no aktif cihaz kullanıp sim sorunu yaşayan arkadaşlar varsa

📢📣Çift hatlı cihaza sahip olanlar;

📍Sim 1 süresi doldu kapandı
    📍Sim 2 de şebeke alamıyorsanız (kullanıma sim 2 ile başladıysanız işlemi buna uygun yapın)

✅Cihaza çift sim kart takın
    ✅Kullanacağınız sim kartı sim 2 yuvasına
    ✅Diğer sim kartını da sim 1 yuvasına takın
    ✅Ardından sim 1'i ayarlar da pasif ediniz ve şebekeniz gelecektir.

link ölmüş.

• TiSKE kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorun yok, indirilebiliyor.

Güvenlik Güncelleme

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.