Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.753
Cevap
76
Favori
142.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemelen bu şekilde oldu cihazın kendi sildiğine dair şimdiye kadar hiç bir telefonda denk gelmedim. Güvenlik uygulanmasının o bölümü tehlikeli. Kurtarma programları profesyonel olmayanlar hariç çok zor onlarda ya bozuk olur yada üç beş tane geri gelir. Maalesef gitmiştir. Bundan sonrası için önlem alın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    muhtemelen derin temizlik sonrası geri dönüşüm/çöp kutusu tercihi tiklenerek temizlik yapılmış olmalı geçmiş olsun geri getirmek çok zor

• Beyler aranızda Nova Launcher kullananlara bir şey soracağim, Poco launcherlarda kullandığımız hareket kullanımı, yani sağa sola çekince geri fonsiyonu, yukarı kaydırdığımızda arka plana atma v.s.vs. kısayollarını kullanamiyor muyuz Novalarda yok mu bu özelllik..

• Bu gibi durumları yaşamamak için yandex veya gdrive ile senkron yapın.

Ben 15 yıldan fazla yandisk kullanıyorum. 3 farklı PC ye otomatik atıyor.

Xiaominin de kendi yedeklemesi var.

@setcom_2000 setcom_2000

• Sedat. kullanıcısına yanıt

Sadece nova değil denediğim diğer tüm launcherlerde de yok. 3.parti başlatıcılarda bu hareketler desteklenmiyor sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brhndrn kullanıcısına yanıt

Evet öyleymiş, google'un engeliymiş.. Lisanslı launcher alıyoruz onu da kullanmaya engel çıkarıyorlar..

iOS launcher kullanıyorum tavsiye ederim Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 25 Mayıs 2024; 17:31:2 >

Oneplus telefon ve nova launcher ile yıllardir kullanıyorum ben bunu. Xiaomi de kullanılmıyor mu?

• 11t kullanıyorum. Pil epey zayıfladı. Zaten 2 yıllık cihaz. Yd Mi 13T alınır mı? Veya 13T ?

Ya da 18.500 TL ye Samsung S23 FE 256gb ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 25 Mayıs 2024; 18:44:5 >
  • karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 13T modeli yazacaktınız sanırım, elinizdeki cihaz halen kullanılır gayette iyi ama illa değiştirmek isterim derseniz 13T veya Pro modelini alabilirsiniz. Samsung'un adı var, elindeki işlemcilerini bitirmek için bu fiyata bu özellikte model çıkarak elinden çıkarmak istedi. Biraz zorlama bir cihaz
    Güncelleme desteği aynı iki cihazda, bir çok özellik de 13T serisi modellerinde daha iyi kıyaslayabilrisiniz.

Bana göre 13T-Pro modeli çok daha iyi bir cihaz Yinede siz bilirsiniz.

• dahool kullanıcısına yanıt

Aynen 13T yazacaktım. Elimdeki Mi 11T nin bataryasını değiştireyim diyorum aslında deji batarya ile. Batarya değişimimi için 800 TL isteniyor. Bir de benim cihaz 128 gb olan modeli. Aslında cihazın hızı filan gayet yeterli ama kamera biraz daha iyi olsa, batarya daha performanslı, hafızası daha yüksek bir cihaza terfi etsem mi diye düşünüyorum biraz. 13T yurtdışı şöyle 12 binlere filan gerilese iyi olurdu aslında Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] 

Sizin cihaz bence şu an için yeterli güncelleme desteğide alıyor HyperOs sürümlerini almaya devam eder biraz daha, gereksiz uygulamaları kaldırma ADB yöntemi ile birde reklamlar ve ufak tefek güncellemeleri yaparsanız. Sorunsuz kullanırsınız.
    128 GB yeterli, tabii kamera çok önemli değil ise idare eder şimdilik. Pil değiştirirseniz cihaz ilk gün ki haline gelir, farkı anlarsınız rova batarya var garantili ben eski cihaza taktırdım gayet memnunum. Yani kullanın seneye kadar yeni serilerden kamerası daha iyi bir telefona geçersiniz.
    Bence bu senede idare eder. Tabi cebinizi siz biliyorsunuz karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 25 Mayıs 2024; 20:22:18 >
  • dahool kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Rova batarya yı ne kadar süre ile kullanıyorsunuz? Deji batarya içinde ilk 6 ay sonrası performans çok fazla düşüyor diyorlar. Batarya değiştirirsem muhtemelen 1 yıl daha kullanırım cihazı. Bu arada benim cihaz yf olduğu için güncelleme almıyor. 14.04 Global sürüm kullanıyırım. Fena değil, sürümden çok şikayetçi de değilim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 25 Mayıs 2024; 20:26:7 >
    Rica ederim. Batarya 3-4 ay oldu sorunsuz gayet iyi gidiyor şimdilik. En kötü 1,5 sene götürür batarya
    o kadar da kötü değillerdir. Yinede yazılım olarak idare eder.

• Telefon, Resilio Sync ile evdeki NAS sürücüsüne, evde olduğum zamanlarda, yedek alıyor. Bugün eve gidip son 4 gün haricini yedekten geri yükledim. Buna da şükür. Mail.Ru'da 1TB alanım var (yıllar önce ücretsiz vermişti ama bulut sunuculara pek güvenemiyorum (hack ve kişisel verilerin çalınma ihtimali dolayısıyla). O sebeple NAS sürücülerimi de Internet'e açmıyorum.

• Arkadaşlar merhaba, Xiaomi mi 11 lite telefonumdan 13t Proya geçmeyi düşünüyorum. Sizce kamera konusunda memnun kalır mıyım? 11 lite kamerasından çok memnundum ama arıza yapmaya başladı

• Lazzow kullanıcısına yanıt
    Memnun kalırsınız şuanda tercih edilecek en iyi cihazlardan fiyatına kıyasla

• Bu xiaomilerin kendi uygulamalarında sürekli reklam girme olayı 13 t proda da var mı? Çok sinir bozucu bir durum

• Lazzow kullanıcısına yanıt
    xiaomilerin yumuşak karnı bu reklam olayı her cihazında standart olarak var kapatmak basit aslında ilgili videolar ve rehberler mevcut

• Merhabalar arkadaşlar. uzun yıllardır Oneplus kullanan birisi olarak Xiaomi 13T Pro ya geçiş yaptım. Telefon donanım olarak iyi fkaat yazılım olarak alışamadığım şeyler var. Belki de ben çözemiyorum, size sormak istedim.

1- Nova Launcher kullanıyorum ve bildirimler uygulama üstünde çıkmıyor. (1,2 gibi bildirim balonu)
    2- Nova Launcher ile hareketler çalışmıyor. Sağdan çekip geri gibi.

Bunları nasıl çözebilirim.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.