< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçilir hocam. Xiaomi 13 10/10 cihaz yurt dışı alacaksanız. Sadece alırken global modelini bulmaya özen gösterin. Piyasadaki Xiaomi 13'lerin %95'i Çin cihazı. Çin cihazlarında TR'de -özellikle kırsalda- 4G için lazım olan band 20 şebeke desteği yok. Kırsalda şebeke sorunu yaşatır. O yüzden cihaz global olmalı. Cihazın arka kapağında CE yazısı varsa globaldir. Örnek görseli ekliyorum: ![]() |
Resmi internet sitesinde ve fiziksel mağazalarda bulunmayan, müşteri temsilcisinin 'gelip gelmeyeceği belli değil, getirilmeme durumu var' dediği orijinal 67w destekli tipA-tipC kabloyu miuitürkiye üzerinden temin etmeyi başardım. Mağazadaki gibi küçük beyaz kutuda değil naylon bir torbada satılıyor fakat üzerinde yazan yazıları, kablonun malzeme kalitesi ve 67w desteği olarak orijinal olduğuna ikna olduğum kablonun linkini bırakayım belki benden başka da arayan vardır. Xiaomi 67W Turbo Şarj Destekli Type-C Kablo 100 cm (miuiturkiye.net) |
Evet bölgeyi Kolombiya yapınca 1.0.3.0 güncellemesi geldi. Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rakı
|
Bendeki sürüm sizin yazdığınızla aynı. İS sürümü 1.0.3.0.UMFMIXM < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hmm cevap için teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
HYPEROS 1.0.3.0 Mart security guncellemeli. DISABLE ettiklerim; # Preset created in ADB AppControl 1.8.3 # Total applications: 6 # 2024-03-01_02:16:20 # Xiaomi 23078PND5G Disabled applications com.google.android.gms.supervision com.google.android.inputmethod.latin com.miui.calculator com.miui.notes com.miui.screenrecorder com.xiaomi.midrop UNINSTALL ettiklerim; # Preset created in ADB AppControl 1.8.3 # Total applications: 52 # 2024-03-01_02:19:19 # Xiaomi 23078PND5G Uninstalled applications com.android.chrome com.android.contacts com.android.dreams.basic com.android.keychain com.android.nfc com.android.printspooler com.android.providers.partnerbookmarks com.android.providers.userdictionary com.bsp.catchlog com.facebook.appmanager com.facebook.services com.facebook.system com.google.android.apps.photos com.google.android.apps.subscriptions.red com.google.android.apps.tachyon com.google.android.apps.wellbeing com.google.android.apps.youtube.music com.google.android.feedback com.google.android.googlequicksearchbox com.google.android.marvin.talkback com.google.android.printservice.recommendation com.google.android.videos com.mi.globalbrowser com.mi.globalminusscreen com.milink.service com.miui.analytics com.miui.audiomonitor com.miui.bugreport com.miui.cloudbackup com.miui.cloudservice com.miui.daemon com.miui.freeform com.miui.micloudsync com.miui.miservice com.miui.mishare.connectivity com.miui.msa.global com.miui.phrase com.miui.player com.miui.touchassistant com.miui.videoplayer com.miui.yellowpage com.tencent.soter.soterserver com.xiaomi.calendar com.xiaomi.glgm com.xiaomi.joyose com.xiaomi.mi_connect_service com.xiaomi.mipicks com.xiaomi.payment com.xiaomi.simactivate.service com.xiaomi.xmsf com.xiaomi.xmsfkeeper org.mipay.android.manager |
joyose ve daemon kalsaydı, joyose game turbo'yu etkiliyor bu arada. xmsf lerde kalsaydı. wmservice yok mu sizde onu göremedim listende , liste biraz sakat < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 21 Nisan 2024; 7:2:34 > |
Joyose, oyun oynamadigim icin -3d/game turboluk- gerek gormedim. Daemon tracker tutmanin faydasini okumadim herhangi bir yerde. WMservice, xiaomi 10T kullanirken uninstall ederdim. 13T pro'da atlamis olabilirim, yada cikmiyordur, not aldim. Bu listeyle kendi kullanim aliskanliklarima gore hicbir sorun yasamadim. 10T ve 13T pro icin konusuyorum. |
|
1080p 60 fps kayıt veya 4k 60 fps kayıtta kameralar arası geçiş mümkün mü kayıt esnasında? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |