< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (53. sayfa)

-
-
Hocam cihaz ve hyperos versiyon bilgisi verebilir misin acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihaz yurtiçi Düz 13T, güncellemeyi bölge bilgisini Ukrayna yaparak indirdim ve bölgeyi tekrar Türkiye yaptım. Sürüm 1.0.2.0UMFMIXM
Dediğim gibi, güncellemeyi yaptıktan sonra temiz kurulum yaptım. Kişiler ve WhatsApp harici hiçbir şeyi geri yükleme yapmadım. Her uygulamayı sıfırdan kurdum. Gece şarja takıp sabah alıyorum, %100den 85'lere hızlı iniyor ama sonra gayet yavaş düşüyor. Pil konusunda endişeleri olan arkadaşlar birkaç güncelleme daha beklesin bence yine de. Hyperos ile neredeyse hiçbir yenilik gelmedi. Boşuna insanları beklentiye sokuyorlar. Hiç gelmese de bir şey kaybetmezmişim, kendi adıma söylüyorum tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Detaylı yanıtın için çok teşekkür ederm ama biseyi merak ediyorum. Ben şuan telefona her baktığımda anlamsızca düşüyor. %1 %2 düşüyor. Hatta telefonun ekran kapalı dururken bile bir sonraki açışımda düşüş görüyorum. Asıl canımı sıkan bu. Hyperos bunu yapıyor mu acaba
cıhaz uzerınde geldıgınde global yazılım yazıyordu 13T pro telde ..sımdı hyperos gectı
tekrar eskısurume gecersem yazılımı turkeymı ındırmek lazım globalmı orjinal yazilimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 25 Şubat 2024; 1:24:25 > -
Ben Aksaray yaptırdım daha doğrusu cihazı alırken onun içnde pazarlık yaptık cihaz artı direnç 14bin. Ama sadece dirence 1buçuk 2 diyordu
Bu kadar detaylı dikkat etmedim açıkçası. Hatta doğrudan gözüme görünmesin diye, pil yüzdesini küçük boyutta kalsın diye simge içine koydum. İşin aslı ben akşam yatma saatine kadar şarja takmak zorunda kalıp kalmadığıma bakıyorum. Bu sürümle böyle bir derdim de yok. Kaldı ki her gün en az 2 saat navigasyon kullanıp, müziği telefondan Bluetoothla çaldırıp, eve gelince de birkaç bölüm dizi izliyorum. Tüm bağlantı özellikleri sürekli aktif. Ekranı parlak kullanıyorum, forumlar, internette haber okuma, Yazışma, konuşmalarla beraber %20leri görmeden şarja takıyorum. Benim için yeterli.
Şaka maka süpermiş ben ikna oldum 😄 benimkini gece şarj ettim uyudum. Sabahtan beri ara ara açıp bisiler yapıyorum. Şuan %30 ama sıkıntı şu, şarj düşüşü çok saçma duruyor. Benimkisi biraz psikolojik olabilir belki ama nedense hızlı düşüyormuş gibi hissettiriyor. 11T de de bunu yaşadım ve sonra miui 13e geri dönüp düzeldiğini hissettim. Psikolojikte olabilir ama hissediyordum farkı. İnşallah hyperos geçince sizinki gibi olur. Siz baya yoğun kullanıyormuşsunuz
Evet, psikolojik olabilir. Umursamamaya başladığımda bende de sanki şarj daha fazla gidiyor gibi oluyor. Eğer sizi yarı yolda bırakmıyorsa çok da önemli değil, keyfini çıkarın bence.
Arkadaşlar bazı temaların enerji kullanımı fazla galiba. Ayrıca telefonum sürekli sıcaktı, catch bellek durdur sil, restart yaptım bazı uygulamaları, şimdilerde telefon kullanımda çok sıcak değil
Doğru diyorsunuz ama inanın ondan değil. Dediğim gibi eski telefonumda aynı uygulamalarla miui 13 ile miui 14 arasında çok çok bariz bir fark vardı. Bir günü fazla fazla çıkarırken miui 14e geçince gün bile çıkmaz olmuştu. Çıkarsa da ucu ucuna. Ki benim kullanımım diğer arkadaşlara göre daha az. 13T de bu durum olmadı ama yinede eski telefona göre şarjı daha hızlı gidiyor izlenimi var. Hyperos beklemeye devam 😊
-
cihazla ilgili sorun değil de genel olarak foto çekerken küçük boyutta foto çekmek için ne yapmak gerek, ebat değiştiriyorum yine de 1 mb altında foto çekemedim nasıl yapacağız?
-
Kamera ayarlarında Resim Kalitesi ayarı var, onu düşük yapın. Her yer desteklemiyor ama bir de HEIF formatıyla fotoğraf çekmeyi açarsanız daha da düşer boyut. Denedim, 240 kb gibi bir şey çekti misal iki ayar açıkken.
13t pro
-
Ben galiba bi risk alıp hyperos'a geçicem. Moralimi bozuyor suanki hali 😢
Hyperos için bölge değiştirip güncelleme alırsam sistemsel bir sıkıntı yada bir eksik yaşar mıyım? TR ayarı ile güncelleme almakla Ukrayna yapıp almak arasında fark olur mu
Arka planda kapalı görünen birçok uygulama göremediğimiz şekilde arka planda belirli servisler çalıştırırlar. Arka planda açık görünmeyen oyunlardan, WhatsApp'tan, X'ten veya posta uygulamasından nasıl mesajlar geliyor yoksa?
-
Geri bölge değiştirebilirsiniz güncelleme sonrası. Bölge değişseniz de bekleseniz de gelecek güncelleme aynı olacak, farkı yok. Ancak güncelledikten sonra sıfırlama yapmanız lazım. Sıfırlama yapmadığınız sürece bolca sorunlarla karşılaşacaksınız çünkü.
-
Tabiki de ama miui 13te o olmuyordu. Yani pil optimizesinde sadece wp falan çıkıyordu. Ben arka plan etkinliklerini kısıtla dediğim uygulamayı bile pil kısmında açıkken buluyorum. Sizde bu kadar uygulama görünmez mesela
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X