Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.753
Cevap
76
Favori
142.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yani atılıp atılmadığını henüz kimse yazmamış. Bugün çok uygun fiyata 13t pro vardı , 6 ay bir simde , 6 ay diğer sim ile kullanabilirsin dedi adam , yıl sonunda sıfırlanıyor falan zoraki satmaya çalıştı. Da ben bu muhabbeti bile yeni duydum ? Var mı bilen?

• pukiman kullanıcısına yanıt

6 ay olayı şöyle ama henüz net birşey yok düzenleme yapılacağı söyleniyor

Normalde 4 ay olan kullanım süresini başvuru ile 2 defaya mahsus olarak 30’ar gün uzatılabilecek. öyle 6 ay olacak ama kişi adına mı her imei başına mı başvuru yapılacak belirsiz

https://twitter.com/SirakayaZafer/status/1739195093775482898

• wixland kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında yaşayan vatandaşları ilgilendiriyor o.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Smaug kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam pro alayım o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kendi şarj cihazıyla kullanmak için hızlı şarj ve veri aktarımı destekleyen 2 metre bir kablo arıyorum. Kullanan, önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhndrn -- 10 Ocak 2024; 0:48:15 >
  • Hyper OS geldi mi herkese millet? Bana dün geldi pek kayda değer bir değişiklik yok. Pil performansı olarak benzer gibi. Adb üzerinden bir kaç ayar yaptım bir kaç gün sonra daha da oturur gibi. Yalnız geçen güncellemede de olan ekranın kendi kendine bir yerlere dokunması bugı devam ediyor gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pukiman kullanıcısına yanıt

IMEI tamiri oluyor hocam. Ancak cihaz da yeni olduğu için direnç yapan pek kişi yok şimdilik. Herkes 4+4 kullanım süresiyle kullanmaya devam ediyor.

6+6 ay kullanma olayı yurt dışında oturumu olan vatandaşlar için geçerli. Biz 4+4'e devam.  Cihaz sıkıntısız ve sıfırsa, fiyatı da çok uygunsa alınır.

• OzanSRC kullanıcısına yanıt
    Selam..şu ana kadar gelmedi kontrol ediyorum hergun bendeki surum global tel 13t pro
    Gelen sürüm 13t pro icinmi globalmi..eu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 10 Ocak 2024; 8:55:3 >
  • norton772 kullanıcısına yanıt

Sadece sosyal medya diyebilirim. Genellikle instagram, haritalar.

Günde yaklaşık 45 dak okey 101 oyunu.

• frantic2 kullanıcısına yanıt

13T Pro için yavaş yavaş dağıtıma başlandı Global MI sürümü için.

• Bendeki de MI sürüm henüz bana da gelmedi.

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda gelir o zaman. Akşam sabah kontrol
    Fazla kayda değer değişiklik olurmu bakalım..artık eskisi gibi çok değişiklikler olmuyor surumler arası 1 kaç değişiklikler yapıp sürüm yukseltiyorlar

• Ben MiPilot'a başvuru yapmıştım belki ondan erken gelmiş olabilir

• OzanSRC kullanıcısına yanıt

Bende başvurmuştum bayağı oluyor lakin bana gelmedi.

• RealcanavaR R kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar.bütün dünya 13T pro ile android auto bağlanma sorununa çare ararken hatta bi arkadaş ;"nasıl bağlanacağımı bildiren dilesin benden ne dilerse" demiş. siz sakin sakin bağlandığınızdan bahsetmişsiniz SİZ NASIL BAĞLANDINIZ....esas konuyu buna döndürsek veya bana özele yazsanız minnettar olurum.tşkl.

• horozcular H kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum Hyundai Tucson ile bir sorun yaşamadım hiç, siz ne tür sorun yaşıyorsunuz ? hiç mi bağlanamadınız.

• horozcular H kullanıcısına yanıt
    Ottocast A2air ile kablosuz bağlıyorum telefonu. 15-20 saniyede bağlanıyor yavaşlama donma felan hiçbir sorun olmuyor.

• Mi telegramda pro için hyper os var recovery yükleme indirip yüklendiğinde imei zarar gorurmu telefon dükkandan alınma kayıtlı

• Arkadaşlar selamlar, yakın zamanda S23FE ya da Mİ 13T'den birini almayı planlıyorum. Bütçem 24K ve öğrenci olduğum için zaten anca çıktığım bu bütçenin üstüne koyup S23 alamam. İkisi arasında kıyas yaparsak sizce hangisi daha mantıklı bir tercih olur? S23 FE, Samsung öğrenci özel indirimiyle 8/256 versiyonu 21.100'e geliyor. 13t 12/256 versiyonu ise 24.000 civarı.

+/- Noktaları birbirine çok baskın olmadığı için arada kaldım, ikisi de iyi ekranlara sahip ve 4 yıl OS + 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Şuan S23Fe'ye daha yakınım ama yine de sizin batarya ve işlemci üzerine deneyimlerinizi öğrenmek amacıyla yazdım.

Not: Telefonda pek oyun oynamam, çoğunlukla fotoğraf çekmek, video-film izlemek ve lightroom'da edit yapmak için kullanıyorum. Uzun sürede en iyi deneyimi vermesi asıl isteğim.

Teşekkürler, iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri B -- 11 Ocak 2024; 1:28:30 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.