Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.753
Cevap
76
Favori
142.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2017'den bu yana Xiaomi mi6 kullanıyorum hala çok memnunum sadece bataryası idare etmiyor ve işlemcisi video düzenleme programlarında yetersiz kalıyor ve tabi kamerası çok basit kalıyor

Yd 13t düşünüyorum bir kaç sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum

Ois özelliği yeterli mi video çekerken ?

Kamera benim için önemli ama samsung bu saatten sonra alışamam malum yıllardır xiaomi kullanıyorum

Telefonu kasana kadar kullanacağım büyük ihtimal o yüzden 13t ile 13 t pro sizce hangisini almalıyım (oyun vs pek oynamam hatta hiç diyelim)

• oturbikonusalim kullanıcısına yanıt

Video düzenleme konusu ortadaysa 13T Pro alabilirsiniz. Düz Xiaomi 13 de alabilirsiniz.

13T kullanıyorum ve OIS çok güzel çalışıyor, ben çok memnunum. 13T Pro işlemcisi dolayısıyla kamerada daha da iyi ve teknoloji olarak da daha uzun süreli götürecek bir cihaz (UFS 4.0 vs.).

Hocam 13T sizin için ziyadesiyle yeterli olacaktır. Ama yurt dışından getiriyorum aradaki fiyat farkı çok fazla değil gibi düşünüp 512 GB olsun uzun süre kullanırım mantığı ile Pro modelini de alabilirsiniz. Bu arada Ois başarılı bir şekilde çalışıyor. Kamera zaten bu fiyat bir telefon için muhteşem. YouTube da bir kaç inceleme videosu izleyin derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 13t Pro kullanıyorum cihazı çok beğendim uzun sürede kullanmayı düşünüyorum ama direnç için içini açtırmayı istemiyorum yazılım yoluyla kayıt için umut var mı ? Ya da direnç yaptırsam herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya konusunda fikir vermesi adına yolluyorum. 13t pro

Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

• marcoreuss kullanıcısına yanıt

Her türlü 8 ay kullanma hakkınız var hocam. Yazılımsal kayıt çıkarsa bu 8 ay içinde çıkar. Çıkmazsa da çok umut bağlamamak lazım. Yine de daha da beklemek isterseniz 4 ay başka bir cihaz kullanıp 2025 yıl başında yeniden aktif olunca 13T Pro'ya geçersiniz.

2 farklı cihaza direnç kaydı yaptırdım ben, herhangi bir sorunları yok 3-4 aydır. Yapan kişiye bağlı tabi bu durum. Çok kötü de işlem yapabilirler.

• Arkadaslar

Yilbasindan once sim karti cikardim sonra hiç takmadim tekrar.
    Kullanim suresinin sifirlanip sifirlanmadigini nasil anlayabilirim?
    İmei sorgulama ekrani boyle gorunuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • .AnasoN. kullanıcısına yanıt

şu an sıfırlanmamış görünüyor , bu ay sonuna kadar beklemek lazım geç sıfırlanıyor diye duymuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoreuss -- 8 Ocak 2024; 17:55:40 >
  • Smaug kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam

• Smaug kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam pro almak daha iyi olacak sanırım :)

• basarbulut kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam biraz inceleyeyim kamera açısından pro ile fark yok diyorlar ama video çekerken fark oluşması (8k)acaba pro daha mı iyi diye insan soruyor

• Bu cihazda 2. Alan var mı dostlar

• Babans kullanıcısına yanıt

Bu batarya kullanımı ne tarz bir kullanımda alındı? Ciddi iyi ekran süresi çünkü. Mesela ortalama ne kadar hangin uygulamayı kullandın?

13t pro 2 ci alan var

13T de iyi çekiyor ama işlemci dolayısıyla 13T Pro daha iyi çekiyor hocam. Videoda 4K60Fps olması da büyük avantaj misal.

Özellikle video çekimi ve işlemesi konusunda güçlü bir işlemci lazım size, 13T biraz düşük kalır size o yüzden. 13T Pro iyidir. Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] 

İkinci alan tüm Xiaomilerde var hocam.

• 13t Proda Pubg vb. oyun oynayan varmı. Bluetooth kulak denedim, jak dönüştürücü denedim çok kötü çalışıyor. Sesler karmakarışık. Önerisi olan varmı. Telefonu değiştirmek zorunda kalacağım

• Bu cihazın şarjı nasıl gidiyor arkadaşlar? 6-7 saat ekran süresi verir mi ortalama kullanımda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jasonw kullanıcısına yanıt

120hz ve mobil veri çok şarj tüketiyor. Wifi+mobil veri karışık kullanımda 60hz ile 6-7 saat çok rahat ekran süresi alırsınız.

• LastCastleTr L kullanıcısına yanıt

Game Turbo'daki ayarları kontrol ettiniz mi? Dolby Atmos yüzünden olabilir.

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    Game turboda Dolby Atmos göremedim

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.