Şimdi Ara

Xiaomi ilk elektrikli otomobilinin fiyatını belirledi: 2024'te geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi ilk elektrikli otomobilinin fiyatını belirledi: 2024'te geliyor
    Bilindiği üzere, Xiaomi son birkaç yıldır ilk otomobili üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Çinli markanın otomotiv endüstrisinde ne tür bir etki yaratacağı konusunda büyük bir merak hakim. Hem otoriteler hem de tüketiciler şirketin nasıl bir modelle karşımıza çıkacağını görmek için sabırsızlanıyor.

Ayrıca Bkz.Yeni Fiat 600e, 400 kilometreye varan menziliyle tanıtıldı

İnternete sızdırılan son bilgilere bakılırsa Xiaomi markalı ilk otomobilin fiyatlandırma çalışmaları tamamlanmış durumda. Bu da projede ciddi bir ilerleme kaydedildiğini gösteriyor. Söz konusu bilgi bizzat işin içinde olan FAW Fuwei Automotive Parts isimli tedarikçiden geldi.

Xiaomi ilk elektrikli otomobilinin fiyatını belirledi: 2024'te geliyor

En uygun fiyatlı modellerden biri olacak

Xiaomi'nin otomobili için fiyat belirleme süreci tamamlanmış olsa da şirkete yakın kaynak kesin bir rakam vermedi. Ancak daha önce merakla beklenen aracın 150.000 yuan yani 20.700 dolar civarında bir başlangıç fiyatıyla sunulacağı yönünde bilgiler ortaya çıkmıştı. 

Kıysalama açısından Tesla Model 3'ün Çin'de 35.000 dolar başlangıç fiyatıyla satıldığını hatırlatalım. Eğer bu bilgiler doğruysa Xiaomi'nin elektrikli otomobili piyasadaki en uygun fiyatlı modellerden biri olacak. Aracın 2024'ün ilk yarısında tanıtılması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/07/04/xiaomi-car-gets-final-pricing-debut-next-year/

• Çin'de kopyalamak ata sporu. Telefonda iPhone burada da Tesla... Biraz da üzerine McLaren Sedan. Çin'deki 4-5 yıllık asgari ücretle alınabiliyor. Fena değil.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Fiyatı uygun , kalitesi iyi olduktan sonra çin istediği markayı kopyalayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam zaten ülkenin kendisi izin veriyor, bizlik durum yok. İyi de yapıyorlar. İşimiz telife patente kalsa dünyada hayat dururdu.

• vaat ettikleri gibi olursa ve çalışır bi makineyse, tüm dünya piyasasını aşağı çekebilir. güzel, işime gelir

• Marka kötülemek gibi bir niyetim yok fakat 3 yıl kadar önce Xiaomi G11 vakum süpürge aldık. Cihaz lityum iyon bataryalı. İlk başta performansı fena değildi fakat birkaç hafta sonra batarya performansı düşmeye başladı. Tek bir odayı temizleyebilmek için tam güçte çalıştırmak gerekiyor, tam güç çalıştırınca batarya ya kısa sürede bitiyor yada overheat uyarısı verip kendini kapıyordu.

Yedek batarya alalım istedik, Türkiye'deki hiçbir Xiaomi servisinde yedek batarya yok! Avrupa'da bir sitede €99'a gördüm, o da Türkiyeye göndermiyordu. Cihaz elimizde kaldı, sadece sigara külü gibi basit kirleri temizliyoruz. Böyle bir markanın yapacağı elektrikli aracı almama hiç gerek kalmadan ne kadar berbat olduğunu şimdiden söyleyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.