|
Xiaomi Başkanı, Apple'dan kopyalama iddialarını reddetti (2. sayfa)

-
-
Mü 6'dan 8'e atlama yapılmıştı görece kabul edildi. Çünkü Xiaomi 8. yılını kutlamak istiyordu.
Bu tamamen art niyet oluşturuyor. iPhone 17 çıkalı kaç gün oldu da cihazın adını apar topar Xiaomi 17 yapalım dediniz. Bu karar en az 2 3 ay önce verilmiş olmalı. Ki daha da önce verilmiştir.
Bence arka tasarımdan ziyade 17 ve Pro, Plus, Pro Max adlandırmasına odaklanılmalı. Yanlış hareket.
Şimdi Samsung da Pro Edge Ultra demeyi planlıyor ama bu isimler genel olarak Samsung'un kullanımında var. Plus, Pro, Pro Max üçlemesi Apple'a ait.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ya xiaomi yalan söyleme bari iPhone geçince geçmeye karar vermişiniz işte ismini de kopyalamışsın. Özgün ol be olum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bana ne ya kopyalamış kopyalamamış ne kadar dan satacaklar bu cihazı....
-
Boşa yormayın kendinizi adı bile çakma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Net bir ragebait ve yorumlarda belli oluyor ki birçok kişi yutmuş bunu. Harbiden, neden bir Türk formunda birçok kişi yutmuş bunu ?? Adamlar son teknolojiyi uygun fiyata satıyor, zamanında dalga geçtiğimiz Çin malı tepeye oynuyor.
-
Xiaomi iphonenin karşısında olduğu için seviniyorum çok başarılılar samsung iPhone ile aşık atamıyor asla samsung almam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sitecon -- 22 Eylül 2025; 10:36:27 >
_____________________________ -
Tasarım olarak iphone ile alakası yok. Ancak isim benzerliği düşündürücü. Yine de alacak olsam ismine çok takılmazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan987654321 -- 22 Eylül 2025; 11:50:10 >
Eskiden kopyalıyoduk artık değil
fiyatı facia
reklam çıkıyor mu acaba
küçük bi ekran bile olurdu
-
Hafiften benzetmişler, Mi 11de de o kamera kısmı olsa da bunda tam Iphone dizilimine getirmişler alt alta. Ben rastlantı olduğuna inanmıyorum, Çinli firmalarda iPhone'a benzeme takıntısı
vardı yıllardır. Bazıları özgün tasarım yaratabildi oradan devam ediyor. Apple başkasından alır bunlar da Apple'dan geri alır tasarımı.
Tasarımı kopyalayan aslında elma. Problem orada. Hem çal hem cambaza bak de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bence isim konusu büyük hata.
Xiaomi düz Plus Ultra şeklinde devam etmeliydi. Tamam bu da Samsung ürün kombinasyonu ama Samsung takısı kullanıldığında göze batmıyor Apple kadar.
Mi 7 atlanmıştı 8 tanıtılmış idi. Bu mantıklı. Çünkü Xiaomi 8. yılını kutladı bu modelde ama iPhone 17 çıkması ile bu modellerin 17 adında ve 17 serisinin orijinal adını taşıyor olması saçmalığın daniskası.
O ekran da çirkin olmuş. Nothing Phone 3'ün güzel versiyonu olmuş sadece. Hoş NP 3 hiç beğenmediğim bir model oldu eski seri daha güzeldi Glyph ile.
Hocam Xiaomi özelinde de değil, genele bakarsan Android telefon üreticileri Apple ne yaparsa onu yapıyor. Hep böyleydi... Mesela Liquid Glass iOS'dan çok daha önce Android'de kullanıldı, ama Apple kullanınca üreticiler arayüzünü değiştirdi ya da Liquid Glass temaları eklediler. Neden şimdi? Çünkü Apple kullandı.
İsimlere bakıyorsun Apple çakması. Önceki telefonlara bakıyorsun, Apple çakması. Apple özgün demiyorum, ama Apple bir markadan çalıyorsa diğer tüm markalar Apple'dan çalıyor.
Bu arada ben de Androidciyim ama böyle bir saçmalık var.
-
850-1000 dolar civarına Pro Max alınabilirse çok iyi de işte, vergiler.
-
Yani hem 17 rakamından gol yedi, hem de Pro ve Max kelimelerini özellikle bu kombinasyonda kullanarak. Yani Xiaomi toplamda 2 gol attı ama Apple 2-0 Xiaomi olacak şekilde geride.
Sihirli kelimeleri "Max Pro" kombinasyonunda kullansaydı, skor Apple 1-0 Xiaomi olacaktı.
-
Bir kerede Apple kopya çektiğini kimse kabul etmiyor.Poco ne zamandır bu tasarımı kullanıyor. Sanki tasarım olarak sadece İphone yenilik yapıyor tam ekran telefonlarıda ilk Mİ mi mix ile yapmıştı https://cdn.vatanbilgisayar.com/Upload/PRODUCT/xiaomi/thumb/v2-93616_large.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfox2020 -- 23 Eylül 2025; 10:40:27 >
-
Arkaya ekran koyarak ön kameradan tamamen kurtulabilirler aslında
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X