Şimdi Ara

Xiaomi Başkanı, Apple'dan kopyalama iddialarını reddetti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lan yürü git Lu Weibing ya. Çakma işte. İsim, model, sürüm numarasını aynısını yaparak çakmalığını kanıtlamışsın işte bir "Air" diye bir model çıkarmadık diye sıvamışsın. Yok bir de çıkarsaydın alüminyum. Böyle malca bir açıklama yok.  

Ya bu Çinliler iyi hoş da şu bir şeylerin çakmasını yapma alışkanlıklarından bir türlü sıyrılamıyorlar. Lan oğlum sen demiyor musun Xiaomi premium bir marka, Redmi'yi bu yüzden alt marka haline getirmediniz mi? Premium marka başkasını taklit eder mi? Kendine premium diyorsan kendine özgü tasarımını koymaz mısın? Bir fe trend diye sıvıyorlar lan sen premium bir markaysan trendi sen belirlersin. Ya şu çakma tasarımı yapan dayatan kim varsa şu Çinlilerin şu personelleri direkt kovması lazım cidden. Oppo da böyle bir şey yapmıltı değil mi geçenlerde haberini görmüştüm oraya da yazacaktım üşendim kısmet bu Xiaomi haberiymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef Apple hala trendsetter görülüyor. Asyalılar bu ezikliği üzerlerinden atamıyorlar. Apple piyasada yüzlerce denenen işlev ve tasarımlardan kopyalıyor, doğrudur. Ama sen de peşi sıra onu bire bir kopyalıyorsun. İnergonomik Apple köşeli kasasını bile yuvarlayarak rahat tutuşa geri dönmeye cesaretleri yok. Bir de milyarlar harcıyorlar sonuç sefillik. Amerika daha bunları yüz yıl davar gibi güder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urikasit -- 24 Eylül 2025; 15:53:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.