Şimdi Ara

Xiaomi Ateş Ölçer 290 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mijia iHealth Led Temassız Dijital Ateş Ölçer Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mijia-ihealth-led-temassiz-dijital-ates-olcer-termometre-p-HBV00000GL32U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 17 Eylül 2020; 1:33:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Göndermeme ve parayı 2 hafta bekletme vs ihtimallerini iyi hesaplayın...

• kominikasyon K kullanıcısına yanıt
    yaparlar mi hocam var mi oyle huylari bebek icin almayi dusunuyorum da

• "Xiaomi Ekosistemi ürünüdür, Xiaomi logosu bulunmamaktadır."

Bu beni huylandırdı. Çakma ürün olması yüksek ihtimal.

• Yurtdışı satışı, gümrük kargo 400tl yi geçer... buz gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

"Xiaomi Ekosistemi ürünüdür, Xiaomi logosu bulunmamaktadır."

Bu beni huylandırdı. Çakma ürün olması yüksek ihtimal.
    fiyat 400 ü geçti hocam kargo yazilmamis baslikta

• Burada da 400 görünüyor iyi araştır biraz

Xiaomi Ateş Ölçer 290 TL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında 120 ye iyi almışız, gayet güzel cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Ateş Ölçer 290 TL

Yurt dışı ürünü olduğu için 2 hafta neredeyse garanti, birde Ülkemizin doğusunda iseniz 3 haftaya kadar süre uzayabilir.

Zaten 15 iş günü diyor, 15 iş günü demek 3 hafta demek.

Fiyata gelirsek, pandemi öncesinde 115tl gibi fiyatta satılıyordu,

elinizde idare edeceğini varsa bence değmez, bu hastalık ömür boyu devam edecek değil, birileri istediğini alınca ortadan kalkacak, o zaman kadar idare edin bence.
  • Dandik şayomiye bu kadar para gömmek
  • Bende Braun var 8 yıl oldu. Hala canavar gibi %100 tam ölçüm yapıyor
  • Code140 kullanıcısına yanıt
    Bendeki 15 yıl oldu neredeyse. Oysa xiaomi alsaydım, her sene yeni bir ateş ölçer çıkaracak ve bir süre sonra eskileri "işlev dışı" kalacaktı planlı eskitme kapsamında. Versiyonlar da "ateş ölçer amiral, ateş ölçer poco, redmi ateşölçer, redminote ateş ölçer, bokmi ateşölçer, b.kunuçıkarma pro ateş ölçer" gibi olacaktı.

Yok baskülmüş, yok ateş ölçermiş. Bunların internete bağlı olmasının sağlayacağı gerçekçi faydayı anlayamadım hala. Ateşi ölçüp Çin/wuhan'a mı gönderecek yeni virüs araştırmaları için?
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    PunkBunny kullanıcısına yanıt
    xiaomi eko sistem demek, destek verdigi ama kendi üretmediği markalar..
    yeelight, mijia gibi..

peki bu P30 yazan ölçerin fakı nedir?
    akakce.com
    Mijia Electronic P30 Alından Temassız Lazer Ateş Ölçer Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/ates-olcer/en-ucuz-mijia-electronic-p30-alindan-temassiz-lazer-fiyati,691398188.html

global piyasaya bakınca bu P30 yok pek ondan kıllanıp almadım ben. neyi geliştirdiler de fiyat uçtu böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

xiaomi eko sistem demek, destek verdigi ama kendi üretmediği markalar..
    yeelight, mijia gibi..

peki bu P30 yazan ölçerin fakı nedir?
    https://www.akakce.com/ates-olcer/en-ucuz-mijia-electronic-p30-alindan-temassiz-lazer-fiyati,691398188.html

global piyasaya bakınca bu P30 yok pek ondan kıllanıp almadım ben. neyi geliştirdiler de fiyat uçtu böyle.
    Gelişen bir şey yok, dedim ya mart öncesi 115tl fiyatındaydı

Salgın nedeni ile tüm ateş ölçerlerin fiyatı uçtu.

Bende 65-70tl gibi bir fiyata aldığım ateş ölçeri pandemi yoğun olduğu zamanda 250tl ye satıldığını gördüm.

Buyur bu aletin fiyat geçmişi, pandemi sürecinde genel olarak 120-140 arası satılıyordu, zaman zaman 115tl ye kadar düşüyordu ama site onu farketmedi herhalde.

Xiaomi Ateş Ölçer 290 TL

• çakma
  • çok değil 10 ay önce N11 den 149 TLye almıştım, üzülüyorum memleketin bu haline.
  • Ürünü uzun süredir kullanıyorum hayet güzel ve hızlı ölçüm yapabilen bir cihaz. Normalde ateş olcum cihazları terli yüzeylerde düzgün olcum yapamaz içerisindeki sensör sayesinde terli yüzeylerde bile daha net ve kolay olcum yapılabilmesini saglıyor son zamanların yukselıste olan ateş ölçüm cihazlarından bir saglıkçı olarak günde yaklaşık 30 40 kişiyi bazen daha fazla olcuyorum, fiyatı normalde uygun olan bir üründü son zamanlarda fırladı fakat diğer cihazlara taş çıkartır.
  • fiyatlar çok değişik gerçekten. braun bu konuda liderdir hele kulaktan ölçen aleti. 400-500 arasıydı 1 sene önce. xiaomi bu fiyata çıktıysa bin lirayı görmüştür diye baktım ama braun hala aynı fiyatta. herhalde ithaalatçısı stok eritmedi fiyatları aynı tutuyor alacak olana braun öneriirm. xiaomi sade güzel alet ama bu fiyata çok
  • Aliekspress ten kendiniz alın vergi dahil 160 civarin geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de birkaç ay önce almıştım, elimde biri weewell, biri markasız bir diğeri bosch marka ateş ölçerlerle beraber kullanmıştım, diğerlerinden daha tutarlı diyemem. Bence çok gereksiz bu fiyatlara.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.