|
Xiaomi: Amiral gemisi telefonlar 1.400 doları aşabilir
Popüler Konular listesinde
-
-
Xiaomi bu kafayla devam etsin. Pazar payı %5'lere kadar düşer artık. Apple bile daha hesaplı şu an
-
Neden bu fiyata telefon alayım ki gider tuşlu alırım daha iyi zaten bir yere girdiğim yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
android tarafı (samsung dahil) daha pahalı olacak zaten bunu geçen samsung da (türkiye yönetimi dahil) demişti. apple fiyatları koruyabiliyor nasıl yapıyorsa. zaten yurtdışında s26 ultra, iphone 17 pro maxten daha pahalı. bunun nedeni lisans ücretleri de olabilir. her android cihaza 4-5 farklı şirkete lisans parası ödüyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
elma nasıl daha hesaplı olabiliyor? açıklarsanız sevinirim
-
en iyisi tuşlu alalım
Xiaomi 17t serisinin fiyatları sızdırılmıştı geçenlerde. Apple 599 dolara bile son model cihaz satabiliyor. (İphone 17e) Şu an güncel xiaomi 17'nin fiyatı bile 70 bin tl. (İphone 17'ye çok yakın.) ve bu fiyatlar daha da artacak yeni modellerde. Yani demem o ki bu fiyatlarla xiaomi'nin işi çok zor. Pazar payı şimdiden yüzde 15'ten yüzde 10'a eridi. Bu kafayla devam ederlerse çinliler dahil kimse xiaomi almayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: furkan987654321Xiaomi 17t serisinin fiyatları sızdırılmıştı geçenlerde. Apple 599 dolara bile son model cihaz satabiliyor. (İphone 17e) Şu an güncel xiaomi 17'nin fiyatı bile 70 bin tl. (İphone 17'ye çok yakın.) ve bu fiyatlar daha da artacak yeni modellerde. Yani demem o ki bu fiyatlarla xiaomi'nin işi çok zor. Pazar payı şimdiden yüzde 15'ten yüzde 10'a eridi. Bu kafayla devam ederlerse çinliler dahil kimse xiaomi almayacak.
Xiaomi 17 bile derken? Küçümsediğiniz cihaz 17e ve ip17'den çok daha üstün. Hele 17e dediğiniz cihaz için 600 dolar bile pahalı. Üzerinde elma logosu olmasa 300 dolar etmeyecek tarih öncesi tasarımlı tek kameralı bir cihazı örnek vermeniz telefon bilginizi sorgulatır cinsten. Yoksa Xiaomi'de bilir tek kameralı, 3000 mah bataryalı, 25w süper yavaş şarjlı, mono hoparlörlü bir cihaz üretip yarı fiyatına satmayı. Xiaomi donanımdan kısmıyor. Yazılım ve arayüz için iPhone tercih edecekleri anlarım. Ancak donanım tarafında Xiaomi amirallerinin eksik kalır bir tarafı yok. Fiyat artışlarının sebebi dünya genelinde DRAM üretim maliyetlerindeki artışa dayanıyor. Her özelliğin en yenisini, en üstün teknoloji lerini kullanınca fiyatların artması kaçınılmaz oluyor. Ayrıca Avrupa'da Xiaomi amiral cihazları satışa sunulurken; lansmanda ekosistem hediyeleri veriliyor. Yani telefon çok daha ucuza alınabiliyor. Xiaomi'nin koyduğu donanım, batarya ve şarj teknolojilerini Apple koysa emin olun misliyle fiyat biçerdi.
Zaten satışlar düştü yapın abi zammı görün noluyor.
Ben de xiaomi kullanıyorum ama bu fiyatlarla işi çok zor onu demek istiyorum. Çin'de bile satış rakamları %35 oranında düşmüş ve xiaomi yetkilileri fiyatların daha da artacağını söylüyor. Bellek krizi resmen Apple'a yaradı. Ayrıca 17e çok da yabana atılacak bir cihaz değil. Evet eksiklikleri var ama nihayetinde Apple'ın en güncel işlemcisini taşıyor.
Abi zaten bu çinli markalar bu gidişle silinip gidecekler kötülemek için söylemiyorum gerçekten silinip gidecekler
1400 dolara telefon yapabilir mi? Yapabilir. Satabilir mi? Şu an sattı, evet…
_____________________________ -
Kâr oranı yüzde 5'i geçmeyecek diyordu Ceo'su bir zamanlar. Bu gidişle iPhone ucuz kalacak bunların yanında.
https://medium.com/strategy-insider/xiaomis-pledge-to-cap-its-profit-at-5-an-act-of-benevolence-or-a-smart-pr-campaign-d1f4fd776563
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive. -
1400 dolara Xiaomi'mi alınır.
-
samsung da diyor onu fark etmiyor ki. samsung daha pahalı zaten iphonedan normalde.
Bu telefonculara birşey olmaz ama pc anakart anakart , sıvı soğutma , kasa psu vs feci zor durumda satışlar müthiş düşmüş. Çinlilerin ram üreticileri imdada yetişmesse nolacak bilemiyorum.
Biz de daha uzun aralıklarla alırız o zaman zaten hiçbir yenilik gelmiyor uzun süredir.
Bu kafa dediğin adamlar piyasayı doğru okuyor ve doğru analiz ediyor. Ayrıca kendi markaları için demiyor genel ortaya ifade ediyor. Yani kendi telefonları rakiplerinden daha yüksek satacaktır demiyor.
Okuduğunu anlamayan da sağlıksız tepkiler vermesi normal değildir yani mazaretin kendi kusurunsa bu ifaden zaten çürümüş oluyor. Senin gibiler de varmış like attıklarına göre ...
Yazık la ...
Bilmediğimiz tersine ucuzlayacak bir gelişme mi var bahsette aydınlanalım ...
Konuştuklarından bir şey bilmediğin ortada 17e özelliklerine sahip bir cihazı Xiaomi çıkarsa 100 dolara satar zaten leş gibi özellikli cihaz 500-600 dolar olması hoşunuza gidiyor değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Meine ehre heißt treue
|
Xiaomi bu kafayla devam etsin. Pazar payı %5'lere kadar düşer artık. Apple bile daha hesaplı şu an
|
|
Zaten satışlar düştü yapın abi zammı görün noluyor.
|
Xiaomi 17 bile derken? Küçümsediğiniz cihaz 17e ve ip17'den çok daha üstün. Hele 17e dediğiniz cihaz için 600 dolar bile pahalı. Üzerinde elma logosu olmasa 300 dolar etmeyecek tarih öncesi tasarımlı tek kameralı bir cihazı örnek vermeniz telefon bilginizi sorgulatır cinsten. Yoksa Xiaomi'de bilir tek kameralı, 3000 mah bataryalı, 25w süper yavaş şarjlı, mono hoparlörlü bir cihaz üretip yarı fiyatına satmayı. Xiaomi donanımdan kısmıyor. Yazılım ve arayüz için iPhone tercih edecekleri anlarım. Ancak donanım tarafında Xiaomi amirallerinin eksik kalır bir tarafı yok. Fiyat artışlarının sebebi dünya genelinde DRAM üretim maliyetlerindeki artışa dayanıyor. Her özelliğin en yenisini, en üstün teknoloji lerini kullanınca fiyatların artması kaçınılmaz oluyor. Ayrıca Avrupa'da Xiaomi amiral cihazları satışa sunulurken; lansmanda ekosistem hediyeleri veriliyor. Yani telefon çok daha ucuza alınabiliyor. Xiaomi'nin koyduğu donanım, batarya ve şarj teknolojilerini Apple koysa emin olun misliyle fiyat biçerdi. |
|
Ben de xiaomi kullanıyorum ama bu fiyatlarla işi çok zor onu demek istiyorum. Çin'de bile satış rakamları %35 oranında düşmüş ve xiaomi yetkilileri fiyatların daha da artacağını söylüyor. Bellek krizi resmen Apple'a yaradı. Ayrıca 17e çok da yabana atılacak bir cihaz değil. Evet eksiklikleri var ama nihayetinde Apple'ın en güncel işlemcisini taşıyor. |
Benzer içerikler
- instagram süreli mesaj kapatma
- instagram hesabıma giremiyorum
- instagram okundu bilgisi kapatma
- youtube premium arka planda oynatma
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt