Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (8 Mobil) - 5 Masaüstü8 Mobil
5 sn
8.429
Cevap
271
Favori
766.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oreo güncellemesiyle en çok beğendiğim, "HDMI CEC" özelliğinin geliştirilmesi:

Sadece "HDMI CEC" seçtiğinizde TV açıldığında cihaz açılmaz, fakat bağlandığı girişi seçtiğinizde cihaz otomatik açılır; TV'yi kapattığınız zaman ise cihaz da kapanır. Aşağıda opsiyon seçeneklerini de seçebilirsiniz.

"One key play" seçerseniz cihaz her açıldığında veya cihaz prize tekrar bağlandığı zaman TV kapalı olsa dahi TV'yi açıp bağlandığı girişe otomatik geçiyor.
    "One key power off" seçerseniz cihazı kapattığınız zaman TV'de otomatik kapanıyor.

Uygulamaların uyumu konusunda bir şey diyemeyeceğim fakat, cihaz daha stabil ve kararlı olmuş! Ben kullanmadığım google oyun, google muzik, google film ve Redbull uygulamasını devre dışı yapıyorum daha seri oluyor, tavsiye ederim.

Edit: Cihazı fabrika ayarlarına sıfırladığınız zaman "HDMI CEC" varsayılan olarak kapalı gelmesine rağmen aktif gibi çalışıyor. Bunu düzeltmek için "HDMI CEC" özelliğini açıp kapayın normale dönecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cey100 -- 3 Eylül 2018; 17:42:57 >

• PES 2018 i ve Pubg yi kurdum.

Pes açıldıktan sonra akıcı bir şekilde oynanıyor. grafikler açısından GTA'ı seri bir şekilde çalıştırıyorsa diğerlerinide çalıştırır diye düşünüyorum.

Bu arada youtube açamıyorum, güncelleştirmeleri kaldırdım, geri yükledim sonuç değişmedi.
  • ftekinsen kullanıcısına yanıt
    Pes ile pubg nasil çalışıyor donma vs varmı bir de gamepad ile oynama durumu nedir bu oyunlar oynanıyor mu teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cey100

Oreo güncellemesiyle en çok beğendiğim, "HDMI CEC" özelliğinin geliştirilmesi:

Sadece "HDMI CEC" seçtiğinizde TV açıldığında cihaz açılmaz, fakat bağlandığı girişi seçtiğinizde cihaz otomatik açılır; TV'yi kapattığınız zaman ise cihaz da kapanır. Aşağıda opsiyon seçeneklerini de seçebilirsiniz.

"One key play" seçerseniz cihaz her açıldığında veya cihaz prize tekrar bağlandığı zaman TV kapalı olsa dahi TV'yi açıp bağlandığı girişe otomatik geçiyor.
    "One key power off" seçerseniz cihazı kapattığınız zaman TV'de otomatik kapanıyor.

Uygulamaların uyumu konusunda bir şey diyemeyeceğim fakat, cihaz daha stabil ve kararlı olmuş! Ben kullanmadığım google oyun, google muzik, google film ve Redbull uygulamasını devre dışı yapıyorum daha seri oluyor, tavsiye ederim.

Edit: Cihazı fabrika ayarlarına sıfırladığınız zaman "HDMI CEC" varsayılan olarak kapalı gelmesine rağmen aktif gibi çalışıyor. Bunu düzeltmek için "HDMI CEC" özelliğini açıp kapayın normale dönecektir.
    Ben bir türlü beceremedim tv de bir ayar gerekiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar önce denemek için telefonuma pubg ve pes 2018 yükledim Logitech F710 gamepad kullanıyorum telefona gamepadi bağlayıp denedim malesef iki oyununda gamepad desteği yok
  • Nejat S N kullanıcısına yanıt
    Öncelikle TV'nin HDMI CEC özellikli olmasından emin olun. Genellikle bu özelliği kullanmak için TV üzerinden her hangi bir ayar yapmaya gerek yoktur, yinede TV üreticileri ilave olarak ayarlar menüsünde bu özelliği göstermiştir. Örneğin: Aygıt ara, cihaz ara, aygıta bağlan, HDMI CEC gibi olabilir. Bahsettiğim ayarlardan cihazı elle tanıtabilirsiniz.
  • lsengul kullanıcısına yanıt
    octopus u kurmak gerekli, pubg kurulumu yapılıyor fkat cihazın desteklenmeiği ve ileride destekleneceğini söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftekinsen -- 4 Eylül 2018; 12:34:12 >
  • ftekinsen kullanıcısına yanıt
    Octopus keymapper var Google play da bi mu acaba bir de bu tüm oyunlarda ise yarıyor mu? teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lsengul kullanıcısına yanıt
    klavye ve mause için tuş tanımı yapabiliyorsun.Smart tv deki Google Play de mevcut değil, apk dosyasını internette bulabailirsin.
  • Arkadaşlar bu güncel sürümde bulunan Turkcell tv ve digitürk apk sı elinde olan link atabilirmi.

Yakın bir arkadaşım istiyor bende internetten bulamadım

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Digitürk apk sadece buradan indireceğin sürüm çalışmaktadır, diğerleri çalışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cey100 -- 5 Eylül 2018; 15:13:34 >
  • Selam arkadaşlar televizyonda netflix izlemek için media player bakıyordum, Xiaomi 4K mi box aklıma yattı güzele benziyor fakat aklıma takılan bir durum var. Televizyonumda hdcp özelliği var mı bilmiyorum netflix izlemek için şart deniyor acaba doğru mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cey100

Oreo güncellemesiyle en çok beğendiğim, "HDMI CEC" özelliğinin geliştirilmesi:

Aynen süper olmuş lg tv de simplink aktif hale getirince artık tv kumandası ile mi box kontrol edebiliyorum.

İki sorunu var lg kumanda sesli komut özelliği mi de çalışmıyor Türkçe dil desteği veya webos uyumsuzluğu olabilir

Home tuşu özelliğini bulamadım

Kumanda aynı zamanda mouse aslında bu özelliğini mi de nasıl aktif hale getirebilirim?

• mert1940 M kullanıcısına yanıt
    Tv de hdmi girişlerinin yanlarında yazar girişerin hangi özellikleri desteklediğini hdcp 2.2 olmayan hdmi girişlerinde denedim çalışıyor.

Netflix genellikle tv uygulamasından izliyorum.

Mi Box görüntü kalitesi iyi olsada tv kendi uygulamasında görüntü kalitesi bir tık daha iyi

Tv de hdmi girişlerinin yanlarında yazar girişerin hangi özellikleri desteklediğini hdcp 2.2 olmayan hdmi girişlerinde denedim çalışıyor.

Netflix genellikle tv uygulamasından izliyorum.

Mi Box görüntü kalitesi iyi olsada tv kendi uygulamasında görüntü kalitesi bir tık daha iyi

2 tane HDMI girişi var birinde stb diğerinde dvi yazıyor hocam yani hdcp yok diyebilir miyiz?
    Muhtemelen desteklemiyor tv modelinden teknik özelliklerine bakmanız daha iyi olacaktır

Netflix izleyebilmek için tvde hdmi 2.0 ve hdcp desteği gerekli

TV cihazına özel kumandayla size sadece sınırlı bir kullanım olanağı sunar, çünkü universal bir kumanda değildir.
  • Arkadaşlar cihazda anlamsız ağırlaşmalar yaşıyorum. Reset atınca düzeliyor. Neden olabilir yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7B91582C3

Merhaba,

Denemedim fakat mantıken çalışması gerekiyor çünkü bu cihaza aynı anda bt gamepad, bt hoparlör, bt klavye ve mouse bağlanabiliyor. 2 tane gamepad'in bağlanması da bence sorun yaratmayacaktır.
    Bluetooth ile aybı anda 2 gamepad bağlayarak aynı oyunda iki gamepadi de kullanabilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.