Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.429
Cevap
268
Favori
776.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5Ghz faydasını görmek için çok yakın olmalı cihaz modeme, alan genişledikçe 2.4Ghz performansı artar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamner

Boşuna 5G modem düşünmeyin 50 Mbit superonline fiber için denedim Netflixde 2.4g modemle de çok rahat 40 Mbit hız görüyor daha fazla ne olsun ne faydası var daha fazla hızın
    Daha tüm kanallari denemedim ama bugun 3 mbiti gordum hiz testinde. Gerci puhu youtube ve netflix sorunsuz calisiyor. Ama download biraz sorun oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?
  • Hocam 5Ghz in faydası network'ten yüksek çözünürlük ve bitrate'teki filmleri izlemek. Yoksa internet hızı olarak bişey fark etmez.
  • 5GHz. Xiaomi WiFi network kullanıyordum, hız testlerinde sorun yoktu ama sadece UltraHD ve üstü çözünürlüklerde KODI üzerinden seyrederken takılmalar oluyordu, haftasonu ne zamandır test etmek için fırsat bulamadığım UGREEN USB3.0/1000Mbps. çoklayıcı ile kablolu bağlantı denedim, bahsettiğim takılmalardan eser kalmadı. AliExpress'ten 16-17$ civarına bulunabilir.

Edit:
    aliexpress.com
    US $13.99 25% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Ağ Kartları'de Ugreen USB Ethernet USB 3.0 2.0 RJ45 HUB Xiao mi mi kutusu 3/S Set top kutusu ethernet adaptörü ağ kartı USB Lan AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/Ugreen-USB-Ethernet-10-100-1000-Mbps-Rj45-Gigabit-Network-Card-Lan-Adapter-3-Port-USB/32401431234.html

Select coupon ve yeni üyelik ile 12-13$ civarına mal edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 22 Mayıs 2018; 14:3:25 >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Denediğiniz 4K film infosunu atabilirmisiniz, kaç gb ve bitrate değerleri nedir, hdr 10bit mi vs.

• Hicks kullanıcısına yanıt
    80gb civarı 4k yokmu elinizde sipariş verdim eğer takılma yaparsa iptal edicemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 22 Mayıs 2018; 23:55:13 >
  • Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok...

• 4K şömine / akvaryum videosu indirmek istiyorum. Bildiğiniz bir link verebilir misiniz

Cihazı kısıtlanmış profile aldım ve eski profile dönmek için benden pin soruyor, fakat pini hatırlamıyorum. Pini bulmanın bir yolu var mıdır? Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalife -- 24 Mayıs 2018; 8:37:21 >

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

bunlar hep sideload mı hocam?

Alıntıları Göster
    Bunların hiçbiri sideloaded değil, Google Play'de ülke değiştirerek indrdiğim uygulamalar.

Orijinalden alıntı: bkblt85

Arkadaşlar youtube siyah ekranda kalma sorununun çözümü hala yok mu? Benim wifi bağlanma yada hız sorunu yok ama youtube da bir video açınca siyah ekranda kalıyor oynatmıyor
    Cihazı 4-5 aydır kullanıyorum, hiç denk gelmedim böyle bir soruna. Youtube taki 4k videolar bile sorunsuz takılmasız...

Orijinalden alıntı: Mixenon

Cihazı 4-5 aydır kullanıyorum, hiç denk gelmedim böyle bir soruna. Youtube taki 4k videolar bile sorunsuz takılmasız...

Alıntıları Göster
    Bende anlamadım hocam herkes de bu sorun yok galiba ama yabancı forumlarda bundan bahsedenlerde var ama çözüm ile ilgili net bir şey söylenmiyor

Bende anlamadım hocam herkes de bu sorun yok galiba ama yabancı forumlarda bundan bahsedenlerde var ama çözüm ile ilgili net bir şey söylenmiyor

Alıntıları Göster
    Cihazı, resetlemeyi, sıfırlamayı denediniz mi?

Birde, cihazı başka bir arkadaşınızda deneyin, farklı bir iss internet kullanan bir arkadaşınızda, internete ve tv ye bağlayıp başka bir yerde daha deneyin, bu şekilde evinizdeki modem, internet hattı vs. kaynaklı bir problem olup olmadığını netleştirirsiniz.
    Mesela arkadaşınızda, youtube ta sorun olmazsa, cihazda sorun yoktur, diğer seçenekleri araştırırsınız.

• quote:

Arkadaşlar youtube siyah ekranda kalma sorununun çözümü hala yok mu? Benim wifi bağlanma yada hız sorunu yok ama youtube da bir video açınca siyah ekranda kalıyor oynatmıyor
    Bende de var, çözümü yok. Geri gidip tekrar video açarak tekrar tekrar denemek gerekiyor, 2. veya 3. denemede video açılıyor.

Yıllardır Apple TV kullanıyorum ama yeni kurduğum ses sisteminden Dolby Atmos destekli film izlemek istiyorum. Apple TV yıllardır Atmos desteği vereceğim diyor ama kim bilir ne zaman...biliyorsunuz Apple hep birkaç yıl geriden geliyor!

Amacım kimseyi gücendirmek değil ama ben hakkını vererek yasal yollardan izlemeyi tercih ediyorum. Bilmediğim bir şey, internetten biraz baktım Netflix in Atmos desteği varmış. Daha önce hiç Netflix kullanmadım ama mantıklı gibi geldi. Öyle her gün değil ama haftada 1-2 film izlerim. Tabi Netflix Turkiye’nin Atmos desteği var mı onu da bilmiyorum.

Eger varsa, Netflix kullanmak için, sizin öneriniz hangi cihaz olur? Dediğim gibi amacım Atmos sesi destekleyebilmek.

Çok pahalı birşey istemem. Tabi mümkün olursa 6-7 yıl idare edebilecek birşey olursa iyi olur.

1 - Mi Box 3

2 - Mi Box 4

3 - Zidoo H6 Pro

4 - Zidoo H7

5 - Zidoo H8

6 - Diğer

Değerli vaktiniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Selamlar.

Herşeyi bildiğimi söyleyecek kadar cahil değilim ama bazı şeyleri bazılarından çok bildiğim aşikar...

Eski profesyonel boksör ve vücut geliştirmeci.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Cihazı, resetlemeyi, sıfırlamayı denediniz mi?

Birde, cihazı başka bir arkadaşınızda deneyin, farklı bir iss internet kullanan bir arkadaşınızda, internete ve tv ye bağlayıp başka bir yerde daha deneyin, bu şekilde evinizdeki modem, internet hattı vs. kaynaklı bir problem olup olmadığını netleştirirsiniz.
    Mesela arkadaşınızda, youtube ta sorun olmazsa, cihazda sorun yoktur, diğer seçenekleri araştırırsınız.

Alıntıları Göster
    Denedim hocam yine bir şey değişmedi çok az kişide var bu sorun galiba ne ile ilgili olduğunu da anlayamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Bende de var, çözümü yok. Geri gidip tekrar video açarak tekrar tekrar denemek gerekiyor, 2. veya 3. denemede video açılıyor.

Alıntıları Göster
    Hocam benim bazen ilk açtığım video yu oynatıyor ama sonra kaç defa denesemde asla bir daha oynatmiyor anlamadım gitti sorun ne

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.