|
Bildirim
Kendi işletim sistemi dahi reklam çıkarıyor. Telefon ekran kamera güzel ama yazılım beş para etmiyor maalesef.
|
Şu Xiaomi yazılımı muhabbeti ne mi4 var evde çatır çatır çalışıyor hala aktif kullanılıyor aynı dönemde çıkan S6 iphone 6 falan pert durumda
|
Sistemin her yeri reklam böyle saçma işletim sistemi mi olur ,sanki reklam vermeye telefon yapıyorlar
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skadi -- 18 Şubat 2024; 16:51:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
kamera bugüne kadar gördüğüm en kalın olanlardan, bundan kalını samsung zoom du herhal, çok iyi iş çıkarabilir, dx sıralamasında ilk 5 garanti belli |
fiyatı 59 binden cıkar herhalde türkiyeye gelse |
Global CE olan sürümleri ne zaman çıkacak bunların? 14 ve 14 Pro bile hala Avrupa'ya gelmedi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 19 Şubat 2024; 1:40:55 > |
Fena duruyor. |
Mi13U kullanıyorum, 1 kere reklam görmedim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harbyteam -- 19 Şubat 2024; 17:47:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2-3 sene öncesinin giriş seviyesi xiaomi telefonu var, modelini bilmiyorum. Her yeri reklam |
işletim sistemi içinde reklam çıkıyo böyle saçma iş mi olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |