Şimdi Ara

XFX RADEON HD6870 NASIL BİR EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/xfx-hd-687a-zhfc-hd6870-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58499

Dün sipariş ettim. Nasıl bir ekran kartı acaba arkadaşlar ?

Sistemim şu :

İşlemci : İNTEL CORE i5 2400 3.10 GHZ
    RAM : 4 GB
    ANAKART : PEGATRON H61

Yani oyunları nasıl kaldırır nasıl bir performans alırım 25 inch monitörüm var

• sipariş ettikten sonra nasıl iyimi gibi topiç açanlara kılızdır forum olarak,ama ucuz yırttın,o paraya alınabilecek en iyi kartlardan birisini almışsın
  • Oyunları nasıl oynarım mesela battlefield 3 - crysis 2 - just cause 2 ?
  • güc kaynagın kac watt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güç kaynağı daha almadım alıcam yarın onu size bir soru sordum hala cevaplayan yok :S
  • monitörünün maks. çözünürlüğü kaç onu yazarsan ona göre oyunları nasıl oynayacağının yorumunu yapabiliriz
  • monitörünün maks. çözünürlüğü kaç onu yazarsan ona göre oyunları nasıl oynayacağının yorumunu yapabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de geçenlerde aldım. kart güzel ama fan sesi biraz fazla. msi afterburner şart.
  • Şimdi gelirler yok efenim 1080p için 6870 yetersiz en az bi 7850 alman lazımdı yok efenim 1gb yetmez yok şunu bunu alsaydın falan moralini bozarlar. 2.ele bakılabilirdi fakat almıssın artık güzeldir Bende de sapphire 6870 vardı BF3'ü 1080p, Ultra, 16xAF açık şekilde MP olarak oynadım performansı gayet iyiydi
  • Kart iyi ancak, sesli çalışıyor tek fanlı olan XFX modelleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.