Şimdi Ara

XFX QICK 308 RX 6600 XT Black 8GB GDDR6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 XFX QICK 308 RX 6600 XT Black 8GB GDDR6

----------------------------------------------------------------------------

incehesap.com Nisan 2022 faturalı, Kutu, fatura, garanti mevcut, 3 aylık kart.

1*8 pin güç girişli, metal arka plakalı, 3 fanlı ve 274 x 114 x 50 mm ölçülerindedir.

Fiyat:6750 TL

Pazarlık yoktur, takas en fazla 5-6 aylık 3060 Ti ile olabilir.

Hayırlı günler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Nisan 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Vsync kapayınca CW var mı hocam bunda yük altında?

XFX'in black olmayan 3 fanlsısında var da.

• Bu ürünü bilmem ama Xfx lerin çoğunda CW ye rastladım hocam XFX de 2 kez kart değiştirdim CW yüzünden ama şans işi arkadaşa sormak lazım durumu için.

• Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt

Hangi kart ve versiyonlarında karşılaştınız hocam?

6700XT'de de CW var diye yorum gördüm dün forumda. Sanıyorum ki XFX'lerin tümünde var.

• Xfx 210 6600xt - Xfx qick 308 " ve sonra Xfx kart almam dedim fiyat performans gpu yapıyorlar adamlar bir tık normal ama bana hitap etmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam,

Öncelikle kusura bakmayın mesajınızı atlamışım foruma çok fazla giremiyorum. Normalde kapalı kasa kullanımda CW sesi duymadım ama CPU soğutucusuda çok çok iyi olmadığından biraz sesli çalışıyor fanı cpu nun ondan dolayı da duyamamış olabilirim. Bir süredir İstanbul dışındayım ayın 16 sında eve geçince cpu fanını iptal edip bakarım coil whine olayına.

Hayırlı akşamlar.

• bende swift 210 modeli var cw yok karta tutupda 6000 fps çizdirirseniz hafif bir vızıltı oluyor onuda yapmayan kart varmı piyasada sanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shadow of Tomb Raider ile 1080p de test ettim vsync açık kapalı CW duymadım kasa açık 20 cm mesafeden, 140 - 230 FPS arasında gidip geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.