Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
XFX QICK 308 RX 6600 XT Black 8GB GDDR6
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
XFX'in black olmayan 3 fanlsısında var da.
-
Bu ürünü bilmem ama Xfx lerin çoğunda CW ye rastladım hocam XFX de 2 kez kart değiştirdim CW yüzünden ama şans işi arkadaşa sormak lazım durumu için.
-
Hangi kart ve versiyonlarında karşılaştınız hocam?
6700XT'de de CW var diye yorum gördüm dün forumda. Sanıyorum ki XFX'lerin tümünde var.
-
Xfx 210 6600xt - Xfx qick 308 " ve sonra Xfx kart almam dedim fiyat performans gpu yapıyorlar adamlar bir tık normal ama bana hitap etmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam,
Öncelikle kusura bakmayın mesajınızı atlamışım foruma çok fazla giremiyorum. Normalde kapalı kasa kullanımda CW sesi duymadım ama CPU soğutucusuda çok çok iyi olmadığından biraz sesli çalışıyor fanı cpu nun ondan dolayı da duyamamış olabilirim. Bir süredir İstanbul dışındayım ayın 16 sında eve geçince cpu fanını iptal edip bakarım coil whine olayına.
Hayırlı akşamlar.
-
Shadow of Tomb Raider ile 1080p de test ettim vsync açık kapalı CW duymadım kasa açık 20 cm mesafeden, 140 - 230 FPS arasında gidip geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X