Şimdi Ara

## XFX'in GeForce GTX 280 Modeli Gün Işığına Çıktı ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zenderlen

bu ekran kartlarını alanlar kimseye söyleyemecekler cünkü ; millet şimdiden almayı düşünüyorum diyenlere eneyi gözüyle bakıyo

Saçma... Herkes bu kartı almak ister.Parası varsa niye almasın ?
  • referans soğutucuya sticker atmışlar bios mod atmışlar bizimkiler de süper marka mükemmel marka die cellalenio anlamıorm ne yapmski karta süper olms referans kart işte alt tarafı..
  • atici olmama rağmen itiraf edeyim kartın görüntüsü ve 512 bit olması beni cezbediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

atici olmama rağmen itiraf edeyim kartın görüntüsü ve 512 bit olması beni cezbediyor

evet sonunda 512bit iel gelcek kartlar bakalım nasıl bir kart.hemen alsalarda test yapsalar bizde meraklı halde beklemesek
  • evga almak istiyorum ama o kadar para ödemek istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: V1ncent

referans soğutucuya sticker atmışlar bios mod atmışlar bizimkiler de süper marka mükemmel marka die cellalenio anlamıorm ne yapmski karta süper olms referans kart işte alt tarafı..

hocam direk alınıyorum üstüme

tamam hocam referans ta
    1gb bellek , 512bit veri yolu birde xfx filan diyince celallenmemek elde degilki..
    birde alpha dog xxx vs filan çıkmıstı bu serinin bundada çıkarırsa filan feşman çostu millet birden
    xfx e karsı bir hayranlıgım var nedense

• quote:

Orjinalden alıntı: V1ncent

referans soğutucuya sticker atmışlar bios mod atmışlar bizimkiler de süper marka mükemmel marka die cellalenio anlamıorm ne yapmski karta süper olms referans kart işte alt tarafı..

Sticker kolay da bios mode olayı için araştırma geliştirme yapmak gerekiyor.XFX'in asıl kalitesi kendine has kartlarında.Haklısın yani
  • 55 nm si çıkacakken ben bunu almazdım şahsen. Bunun çıkışının 9800 x2 nin fiyatını düşürrmesi lâzım bir de.
  • artık çok yaklaştı dananın kuyruğu yakındır kopar bakalım bu güç savaşından kim galip cıkacak!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1nvdr

quote:

bu ekran kartlarını alanlar kimseye söyleyemecekler cünkü ; millet şimdiden almayı düşünüyorum diyenlere eneyi gözüyle bakıyo

Biraz yanlış olmuş sanki... Bence bu kartın fiyatı 1000 YTL'nin altında olmaz ve bana göre bir bilgisayar parçasına bu kadar para "vermek" israftan başka birşey değil.

• biri banada alsın sonra bende satayım ehehehe
  • Çok süper bir kart markası 9600Gt alırken bu ekran kartı markasının çıkısını bekledim gelmiyor. 9600GT XXX Edition modelini bekledim gelmedi.
  • Hep bana 3dfx anımsatıyor... :) ne alakaysa çözemedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nehalem

XFX'in kartları TR'de satılmıyor ve satılsa da eVGa'nın durumuna düşer.Yani fahiş fiyatlarla satar saygıdeğer! distribitör firmalar.Biz yine elimizdekilerle idare etmesini bileceğiz.

Hacu emin misin xfx'in Türkiye'de bulunmadığından???

Reklam yapmış gibi olmayayım ama buyrun link:

http://www.teknofiyat.com/?search=xfx&altlimit=&ustlimit=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 13 Haziran 2008; 23:25:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: your_rock

quote:

Orjinalden alıntı: 1nvdr

quote:

Biraz yanlış olmuş sanki... Bence bu kartın fiyatı 1000 YTL'nin altında olmaz ve bana göre bir bilgisayar parçasına bu kadar para "vermek" israftan başka birşey değil.

bnce snnki yanlış olmuş parası olan ve kartta fiyatın hakkını veriyosa çatır çatır parası olan alır. israf flnda olmaz...

• üff be şekile bak
  • Valla teknolojiye yetişmek çok zor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Dehşet bir ekran kartı olacağını garantiliyorum çünkü ''XFX''..Birde bunun XXX modeli var

+1
  • Anam beeeeee
  • GX2 den çok farklı bir tasarımı yok. Sİyah üstüne yeşil, mavi, sarı, turuncu gibi renkler her zaman hoş görünür. Bana göre abartılacak bir yanı yok. Standart bir kart.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.