Şimdi Ara

## XFX'in GeForce GTX 280 Modeli Gün Işığına Çıktı ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoldieR_TR

Öenmli olan şekil değil performans

Tereddütün olmasın.Performansı şeklinden daha iyidir.(Tahmin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dennjS

quote:

Orjinalden alıntı: SoldieR_TR

Öenmli olan şekil değil performans

Tereddütün olmasın.Performansı şeklinden daha iyidir.(Tahmin)

İnşallah iyidir ama benim gönlüm HD 4870'den yana inş beklinilenin üstünde performans verirde Nvidia fiyatları düşürmek zorunda kalır.
  • xfx farkı konuşuyor kartta kral nvıdıa şova hazırlanıyor
  • Kartın tasarımına diyecek yok.XFX'in geçmişine baktığımda performans canavarı olacağına da eminim.

Şu ana kadar gördüğüm en uzun kart.Bu tip kartlar derinliği çok olan kasalara sığabiliyordur herhalde.Merak etmişimdir,bu uzunluk kasanın alt bölümünde havalanmayı (daha doğrusu kendi havalanmasını) engellemez mi acaba?
  • iyi ne diyelim şahsen sistemim ne zaman bi oyunu açmaz veya onanabilir tutmassa ki crysisi tutuyor ozaman ancak alabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: St Batuhan

Tasarım gercekten cok hos özellikle diamondun o kuru kafalı resminden sonra böyle bir tasarım cok güzel[Sözüm yok begenen vardır begenmeyen vardır ben begenmedim ]

hahaha beğenmediysen çıkıyor bu çıkartmalar kendinde tasarım yapabilirsin hatta belki fps de artar

Kıyaslanan şeylere bak vesselam.....
  • bunu ancak baba parası yiyen hortumcuların veletleri alır bu kriz ortamında oyun için 1000 ytl ekran kartına veren birini bulmak zor tasarım masarım boş yanına yaklaşamadıktan sonra anlamsız sadece testlerine bakıp güzelmiş diyeceğim bir kartın faydası yok
  • satamaz tabi deli fiyat çekiyolar , 3-5- fps daha alacam diye kimse o parayı varmek istemiyo
    quote:

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Dehşet bir ekran kartı olacağını garantiliyorum çünkü ''XFX''..Birde bunun XXX modeli var

hatta ''XXX extreme'' modeli var ki eger oyle bişey cıkarsa o zaman xfx i kimse tutamaz.hem bu markanın fazla satış yapamadıgını düşünüyorum ki bu gtx serisi ona ilac gibi gelebilir.

edit:yazı düzeltme

• quote:

Orjinalden alıntı: speedy_

satamaz tabi deli fiyat çekiyolar , 3-5- fps daha alacam diye kimse o parayı varmek istemiyo
    quote:

quote:

Dehşet bir ekran kartı olacağını garantiliyorum çünkü ''XFX''..Birde bunun XXX modeli var

hatta ''XXX extreme'' modeli var ki eger oyle bişey cıkarsa o zaman xfx i kimse tutamaz.hem bu markanın fazla satış yapamadıgını düşünüyorum ki bu gtx serisi ona ilac gibi gelebilir.

emin misin.forumda bu parayı verecek çok insan var ama.Sen merak etme her malın alıcısı bulunur.

• Kart müthiş görünüyor. Ağzım sulandı :)
  • bende bi tek benim böle olan sanıyordum
    quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

xfx küçüklügümden beri hastayım yahu , bana göre en kral kart markasıdır

tesekkürler fx57
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenom

fx57. Nerden buluyosun bu bilgileri. Anında herşeyden haberimiz oluyo. Siteye ne zmn girsem bi son dkk gelişmesi.Eline saglık

değilmi kardeş chip mhip almaya gerek yor.ben zaten dergi almayı bıraktım DH,ya üye olalı
  • hocam cok saol bilgi için ve kart çok karizma duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

atici olmama rağmen itiraf edeyim kartın görüntüsü ve 512 bit olması beni cezbediyor

benide
  • o kadar parası olan biraz daha verip 9800 gx2 alır heralde deli diil ya
    quote:

Orjinalden alıntı: lapry

quote:

Orjinalden alıntı: speedy_

satamaz tabi deli fiyat çekiyolar , 3-5- fps daha alacam diye kimse o parayı varmek istemiyo
    quote:

quote:

emin misin.forumda bu parayı verecek çok insan var ama.Sen merak etme her malın alıcısı bulunur.

• GX2 karşılaştırmasını sabırsızlıkla bekliyorum
  • 512*2 bellekli gx2 bu karta rakip olamaz ayrıca çift gpu lu hiçbir kart tek gpu yada rakip olamaz tabi bu dediğim gx2 ve gtx280 veya buna benzer kartlar kıyaslandığında
  • quote:

Orjinalden alıntı: strikeforce

512*2 bellekli gx2 bu karta rakip olamaz ayrıca çift gpu lu hiçbir kart tek gpu yada rakip olamaz tabi bu dediğim gx2 ve gtx280 veya buna benzer kartlar kıyaslandığında

+1 ,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.