Tereddütün olmasın.Performansı şeklinden daha iyidir.(Tahmin)
quote:
Orjinalden alıntı: dennjS
quote:
Orjinalden alıntı: SoldieR_TR
Öenmli olan şekil değil performans
Tereddütün olmasın.Performansı şeklinden daha iyidir.(Tahmin)
İnşallah iyidir ama benim gönlüm HD 4870'den yana inş beklinilenin üstünde performans verirde Nvidia fiyatları düşürmek zorunda kalır.
xfx farkı konuşuyor kartta kral nvıdıa şova hazırlanıyor
Kartın tasarımına diyecek yok.XFX'in geçmişine baktığımda performans canavarı olacağına da eminim.
Şu ana kadar gördüğüm en uzun kart.Bu tip kartlar derinliği çok olan kasalara sığabiliyordur herhalde.Merak etmişimdir,bu uzunluk kasanın alt bölümünde havalanmayı (daha doğrusu kendi havalanmasını) engellemez mi acaba?
iyi ne diyelim şahsen sistemim ne zaman bi oyunu açmaz veya onanabilir tutmassa ki crysisi tutuyor ozaman ancak alabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: St Batuhan
Tasarım gercekten cok hos özellikle diamondun o kuru kafalı resminden sonra böyle bir tasarım cok güzel[Sözüm yok begenen vardır begenmeyen vardır ben begenmedim ]
hahaha beğenmediysen çıkıyor bu çıkartmalar kendinde tasarım yapabilirsin hatta belki fps de artar
Kıyaslanan şeylere bak vesselam.....
bunu ancak baba parası yiyen hortumcuların veletleri alır bu kriz ortamında oyun için 1000 ytl ekran kartına veren birini bulmak zor tasarım masarım boş yanına yaklaşamadıktan sonra anlamsız sadece testlerine bakıp güzelmiş diyeceğim bir kartın faydası yok
satamaz tabi deli fiyat çekiyolar , 3-5- fps daha alacam diye kimse o parayı varmek istemiyo
quote:
Orjinalden alıntı: jnrgndz_798
quote:
Orjinalden alıntı: BaRo55
Dehşet bir ekran kartı olacağını garantiliyorum çünkü ''XFX''..Birde bunun XXX modeli var
hatta ''XXX extreme'' modeli var ki eger oyle bişey cıkarsa o zaman xfx i kimse tutamaz.hem bu markanın fazla satış yapamadıgını düşünüyorum ki bu gtx serisi ona ilac gibi gelebilir.
edit:yazı düzeltme
quote:
Orjinalden alıntı: speedy_
satamaz tabi deli fiyat çekiyolar , 3-5- fps daha alacam diye kimse o parayı varmek istemiyo
quote:
quote:
Dehşet bir ekran kartı olacağını garantiliyorum çünkü ''XFX''..Birde bunun XXX modeli var
hatta ''XXX extreme'' modeli var ki eger oyle bişey cıkarsa o zaman xfx i kimse tutamaz.hem bu markanın fazla satış yapamadıgını düşünüyorum ki bu gtx serisi ona ilac gibi gelebilir.
emin misin.forumda bu parayı verecek çok insan var ama.Sen merak etme her malın alıcısı bulunur.
Kart müthiş görünüyor. Ağzım sulandı :)
bende bi tek benim böle olan sanıyordum
quote:
Orjinalden alıntı: cluber00
xfx küçüklügümden beri hastayım yahu , bana göre en kral kart markasıdır
tesekkürler fx57
quote:
Orjinalden alıntı: Xenom
fx57. Nerden buluyosun bu bilgileri. Anında herşeyden haberimiz oluyo. Siteye ne zmn girsem bi son dkk gelişmesi.Eline saglık
değilmi kardeş chip mhip almaya gerek yor.ben zaten dergi almayı bıraktım DH,ya üye olalı
hocam cok saol bilgi için ve kart çok karizma duruyor
quote:
Orjinalden alıntı: AnseLmo82
atici olmama rağmen itiraf edeyim kartın görüntüsü ve 512 bit olması beni cezbediyor
benide
o kadar parası olan biraz daha verip 9800 gx2 alır heralde deli diil ya
quote:
Orjinalden alıntı: lapry
quote:
Orjinalden alıntı: speedy_
quote:
quote:
emin misin.forumda bu parayı verecek çok insan var ama.Sen merak etme her malın alıcısı bulunur.
GX2 karşılaştırmasını sabırsızlıkla bekliyorum
512*2 bellekli gx2 bu karta rakip olamaz ayrıca çift gpu lu hiçbir kart tek gpu yada rakip olamaz tabi bu dediğim gx2 ve gtx280 veya buna benzer kartlar kıyaslandığında
quote:
Orjinalden alıntı: strikeforce
512*2 bellekli gx2 bu karta rakip olamaz ayrıca çift gpu lu hiçbir kart tek gpu yada rakip olamaz tabi bu dediğim gx2 ve gtx280 veya buna benzer kartlar kıyaslandığında
+1 ,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme