Şimdi Ara

## XFX'den GeForce 8800GT Alpha Dog Edition ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## XFX'den GeForce 8800GT Alpha Dog Edition ##

Nvidia'nın önemli parntnerlerinden biri olan XFX, yeni hazırladığı GeForce 8800GT modeli ile standart tasarımın ötesine geçiyor. Zira firmanın yeni modeli 8800GT Alpha Dog Edition modeli siyah bir PCB'ye ve çapı genişletilmiş daha büyük birr fana sahip. 625MHz'lik gpu hızına sahip olan ekran kartının bellek ve shadar hızları ise standart değerlerde. Geliştirilen fan sayesinde ekran kartının yük altında sıcaklığının yaklaşık 8 derece düşürüldüğü de ifade edilmekte. Ayrıca kullanılan Alüminyum stres barı sayesinde PCB stabilitesinin arttırıldığı da iddia ediliyor. XFX GeForce Alpha Dog Edition'ın fiyatı ise şu an bilinmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 21 Kasım 2007; 16:23:26 >

• www.dfsbilgisayar.com bu adreste satılıyor
    XFX GeForce 8800GT Alpha Dog Edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 21 Kasım 2007; 16:15:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa600

www.dfsbilgisayar.com bu adreste satılıyor
    XFX GeForce 8800GT Alpha Dog Edition

Orada satılan model daha yüksek saat hızlarına sahip olan XXX modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 21 Kasım 2007; 16:17:21 >
  • yarım santim daha büyük fan için alınmaz bence. ha tabi alayım takayım iş bitsin diyenler için güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa600

www.dfsbilgisayar.com bu adreste satılıyor

Orada satılan model daha yüksek saat hızlarına sahip olan XXX modeli

yani daha mı iyi

• 8 derece falan hikaye...
    kimse 8800gt'ye 380-390ytl üstü vermesin arkadaşlar
    ekstra para verebilmek gibi bir şıkkınız var ise
    bence bu şansınızı kesinlikle doğru düzgün bir fan almaktan yana kullanın
    sonuç olarak stok fan ve oc ile kullanıyorsanız ve kasa soğutmanız çok iyi değilse sıcaklıkları
    sabit değerlerde tutmak için oyunlarda fan'ı yine %80 lerde çalıştıracaksınız.(stok fan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: @shle

8 derece falan hikaye...
    kimse 8800gt'ye 380-390ytl üstü vermesin arkadaşlar
    ekstra para verebilmek gibi bir şıkkınız var ise
    bence bu şansınızı kesinlikle doğru düzgün bir fan almaktan yana kullanın
    sonuç olarak stok fan ve oc ile kullanıyorsanız ve kasa soğutmanız çok iyi değilse sıcaklıkları
    sabit değerlerde tutmak için oyunlarda fan'ı yine %80 lerde çalıştıracaksınız.(stok fan)

+1 bende onu demek istemiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerenksiz masraf
  • bırakın allah aşkına o kadar fiyat farkında 8 derece şaka gibi. 400 ytl üstü para verilmez. 8 derece çok çok önemliyse gidip Zalman veya TT soğutucu alınır üstüne takılır. (zalmanın sıyırmış soğutucuları var) o zaman 8 derece hikaye overclockta güzelce yapılır. Ne yani XXX edition A oyununda 100 fps veriyor, normali 50 fps mi veriyor aradaki ekstra soğutucu parası kadar farkı karşılacak kadar FPS farkı var mı? Okuduğum kadarıyla yok diyorlar.
  • kayda değer bi olay değil 625 mhz gpu da yüksek bi değer değil xfx in xxx. ed versiyonları cok iyiydi cok iyi farklar ile yapılıyordu ama bu kartı pek tutmadım
  • Biz alpha dog değil "beta cat" olan versiyonu beklicez:)
  • DFS 2 versiyonu da satıyordu. Ben geçen hafta oradan Alpha Dog Edition aldım ve çok memnunum. Kart rahatlıkla 700-1700-2000 hızlarında çalışıyor.
  • Pahalı zotac dan şaşmamak lazım oc yapılır aynı şey
  • Bende geçen hafta Alpha Dog 600/1800 Versiyon aldım. Skorları linkte

http://forum.donanimhaber.com/m_19171931/mpage_1/key_//tm.htm#19171931
  • iğrenç.
    quote:

Orjinalden alıntı: airea

Biz alpha dog değil "beta cat" olan versiyonu beklicez:)

• XFX kahramanım benim.......
  • Zotac Amp yi nerde bulabiliriz bilen varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freemanaydin

Zotac Amp yi nerde bulabiliriz bilen varmı??

Türkiyeye aralık sonunda gelecekmiş daha da geciktirmezlerse tabii, 40 gün beklemeyi göze alıyormusun bu kart için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

kayda değer bi olay değil 625 mhz gpu da yüksek bi değer değil xfx in xxx. ed versiyonları cok iyiydi cok iyi farklar ile yapılıyordu ama bu kartı pek tutmadım

ben ise çok tuttum.şimdiki kartımda XFX, upgrade yaparsam yine XFX alırım.
  • Performans başka birşey ama xfx piyasanın tartışmasız en karizma kartlarını yapıyor gerek kutusu rengi falan mükemmel bir tek saparkle calibre yarışacak güzellikte onunda her kart tasarımı aynı farklı birşey yapmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 21 Kasım 2007; 18:27:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.