Şimdi Ara

XFX 8800 GTS Alpha Dog Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ekran kartını aldım COD4 ü en yüksek seçeneklerle oynamak istiyorum bazen hiç takılma yapmıyor bazen çok takılıyor bi sorunmu var acaba ?

• Mesela ben anakart biosunu update etmeden önce cod4 çok kötü çalışıyodu update yaptıktan sonra en yüksek ayarlarda 60 fps aşasını görmüyorum belki buna benzer birşey olabilir
  • BIOS update riskli bir iştir...Ciddi bir sorun veya ciddi bir uyumsuzluk yoksa yapılmasını önermem...Yapılırken oluşacak en küçük aksaklıkta,başınızı ciddi derecede ağrıtabilir
  • Donanım özelliğinizi de yazarsanız daha aydınlatıcı cevap verebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkidd

BIOS update riskli bir iştir...Ciddi bir sorun veya ciddi bir uyumsuzluk yoksa yapılmasını önermem...Yapılırken oluşacak en küçük aksaklıkta,başınızı ciddi derecede ağrıtabilir

bios update i öcü sanıcak okuyan
    arkadaşım sen öncelikle bios uptate yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: hserdark

Donanım özelliğinizi de yazarsanız daha aydınlatıcı cevap verebiliriz

evet,sistemin geri kalanı önemli.

takılmalar genelde ram ve hdd kaynaklı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.A.J

quote:

Orjinalden alıntı: mkidd

BIOS update riskli bir iştir...Ciddi bir sorun veya ciddi bir uyumsuzluk yoksa yapılmasını önermem...Yapılırken oluşacak en küçük aksaklıkta,başınızı ciddi derecede ağrıtabilir

bios update i öcü sanıcak okuyan
    arkadaşım sen öncelikle bios uptate yap

al benden de bir o kadar be birader ben sıradan bir pc kullanıcısı olmnama rağmen belki 20defa bios uptade yaptım hiç sorunla karşılaşmadımm yanii ama bu iş iyice araştırarak ve internetten tüm detaylarını öğrenerek yapılmalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ASUS M2N32-SLI DELUXE ANAKART

4GB 667 MHZ KINGSTON RAM

300 GB SAMSUNG HDD

EKRAN KARTIMI YAZDIM

AMD 4600+ ISLEMCI

OCZ GAMEXSTREAM 850 W PSU
  • 512 lik gts ile cod4 ün takılması imkansız. Windowsu yeniden kurmayı deneyin, format atarak.
  • Benim 3d mark skorum oldukça düşük geliyor sistemime göre ben hep anakarttan olcağını düşünüyordum çünkü sistemde en ucuz aldığım parça o. Bende update etsem biosu bi etkisi olabilirmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: CooperCrew

Mesela ben anakart biosunu update etmeden önce cod4 çok kötü çalışıyodu update yaptıktan sonra en yüksek ayarlarda 60 fps aşasını görmüyorum belki buna benzer birşey olabilir
  • Oyunu hangi oyun içi ve sürücü ayarlarıyla oynuyorsunuz? Hepsinin eksiksiz ekran görüntüsünü koyun.

Takılmadan kastınız nedir? Ekran görüntüsüyle anlatın lütfen.

Bir de kullandığınız sürücü, onu da belirtin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Şubat 2008; 23:34:37 >
  • 1. sistemi toptanmı aldın?
    2. toptan almadıysan ekran kartını taktıktan sonra format attınmı?(atılması gerektiği kanaatindeyim)
    3.ekran kartını aldığın zaman içinden çıkan sürücüyümü kullanıyorsun,eğer öyle ise driver güncellemesi yap
  • Sorun BIOS Update yapınca düzeldi teşekkürler
  • Ya bios ubdate demişken benim flopy sürücüsü yok nasıl ubdate edicem epox un bir yazılımı varmı bunun için
  • temiz windows kur kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.