Şimdi Ara

XFX 7900GS 256 MB PCIE SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    KUTUSU VE TÜM İÇERİĞİ TAM

FIAT ----------- 160 YTL

XFX 7900GS 256 MB PCIE SATILMIŞTIR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 16 Eylül 2007; 0:55:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

0535 714 17 93

Bana referansın düşük diye garip mesaj yazanlara bu yazı :
    Bana önce havale sonra ürün diye soran yeni üyeler ve 18 yaş altı kişiler 19 yıllık üyelik,10 binin üzerinde satış varken size ürün satışım ve sizlerden ürün alışım yoktur.

Sorunlu kişiler : akkinooo(iftiracı) - hiickimse - webbeast(dolandırıcı) - kurt_78(dolandırıcı)
  • kartı alıyorum.

alışveriş yaptıklarım:iMHoTeP(mouse ve usb ethernet kartı sattım)yellowrock(asus m2npv-vm sattım)prot(x1800xl aldım)andofthehorizons(am2 3200 cpu aldım)FATALIST(Asus M2NPV-VM AM2 6150 aldım)dubambi (350 watt fsp psu aldım)HyperActive(kasa aldım)r11_flash(xerox phaser 3116 sattım)bilader007(7600gt sattım)pisina(7800gt aldım)KRALL(razer copperhead aldım)ZEPHYR(xfx 7900gs aldım)Sincity(6100 sattım)Krombacher(hd 3850 aldım)MoKoKo®(x1950pro sattım)
  • İŞTE BUDUR KARDEŞİM
    SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
    450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN
  • kart şoray arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun güle güle kullansın

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kaçırdık hayırlı olsun
  • hocam şu ilanı sabah açsaydın olmazmıydı.kartı güzel fiyattan vermişsin.sanada kartı alan arkadaşımızada hayırlı olsun.
    ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM; Soultrap,Lacrymatoire,sedoman34,feyt180,xfx2600,kornw,pSyCo,Seminole,yildize,huso,geoxid,Urzais100,aemless,altwo(MURAT),Sam0,ereneren,greenflash,dr_gorunmez,recep1986,lastzombie,darthmanager,ckaracar,Resident,the_gunner,muratdem88,Psychonemesis,F.@.T.İ.H,FAKAZLI,Passolezzet,jesusevam,lokooo,rezes,paradox_2006
  • quote:

Orjinalden alıntı: spiritc85

hocam şu ilanı sabah açsaydın olmazmıydı.kartı güzel fiyattan vermişsin.sanada kartı alan arkadaşımızada hayırlı olsun.

üzülme sana ps3 alırız

hayırlı olsun soray

Orjinalden alıntı: ZEPHYR

kart şoray arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun güle güle kullansın

soal hocam ikimizede hayırlı olsun.

herkese teşekkürler.

alışveriş yaptıklarım:iMHoTeP(mouse ve usb ethernet kartı sattım)yellowrock(asus m2npv-vm sattım)prot(x1800xl aldım)andofthehorizons(am2 3200 cpu aldım)FATALIST(Asus M2NPV-VM AM2 6150 aldım)dubambi (350 watt fsp psu aldım)HyperActive(kasa aldım)r11_flash(xerox phaser 3116 sattım)bilader007(7600gt sattım)pisina(7800gt aldım)KRALL(razer copperhead aldım)ZEPHYR(xfx 7900gs aldım)Sincity(6100 sattım)Krombacher(hd 3850 aldım)MoKoKo®(x1950pro sattım)
  • Tam aradığım fiyata , aradığım karttı. İlanı erken görse idim , kesin alırdım. Neyse kaçırdık. Alana da satana da hayırlı olsun. Bize de düşer , inşallah böyle bir kart.

AlışVerişlerim: Huseyin_198600(ram ve cd rom sattım), srcannn(e398 sattım), ZEPHYR(ram ve ekran kartı aldım), alişeker(dvd-rw aldım), marlon_1903(nb ram aldım), asymmetric(usb aldım), cmert(6120c aldım), BLkR(ram aldım), gokhan96(psu aldım), ORooT(işlemci aldım), komando57(harddisk aldım), kachus(işlemci fanı, nb ram aldım), pegasus1881(harddisk sattım), haggardd(nb ram sattım), mikail13(işlemci,psu,ram sattım), ecay(fan aldım), || 4252erdem(monitor aldım), red devil(5670 ekran kartı aldım), hiickimse(ram,anakart,dvd-rw,kasa kaldım), MsTmS( amd cpu ve fanı aldım), öztin(500gb hdd aldım), jeofizikci(1x2 ram aldım) yasyas_ex(1gb ram sattım), bugatti_veyron(997df monitor sattım), || ti4u(2600xt sattım), HeroCypheR(6120c sattım), El Diablo(1.5tb hdd sattım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.