Şimdi Ara

Xerox Phaser 3140 139 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xerox Phaser 3140 sadece 139 lira internette bile daha ucuzu yok ben göremedim

sıfır garantili kutusunda
    stok 5 adet
    kargo alıcıya ait ups ile anlaşmalı olarak gönderilir

Xerox Phaser 3140 139 lira

• Ben de göremedim.

Satılan ürünün linkini alsak da görsek, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Ben de göremedim.

Satılan ürünün linkini alsak da görsek, değil mi?

Ürünü ben satıyorum hocam dükkandan adresinize gönderebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delvec_ww -- 14 Ekim 2011; 15:39:50 >
  • ürün piyasada güncel olarak satılan toner dolumuna en elverişli üründür alanlara hayırlısı olsun
  • Sınırsız çip takılabiliyor değil mi, hani şu yazıcıyı açıp kapatınca kendini sıfırlayanlardan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: respawn05

öyle bir anlamışsınız ki sanki normalde 500tl
    http://www.hepsiburada.com/Liste/xerox-phaser-3140-mono-laser-yazici-/productDetails.aspx?productId=bd00123&categoryId=6

illa bi kulp takacaksınız değilmi fiyat koysak gidip başka siteden daha ucuzunu bulup aha burda bu kadar dersiniz.

ucuz değilmi arkadaşım şimdi bu fiyat nesini beğenmedinde böyle bir yorum yaptın acaba.

Niğdenin ulukışla ilcesinde bilgisayar işi yapıyorum bütük firmalarlada en fazla bu kadar rekabet edebiliyorum.Kusura bakmayın gönül isterdiki 500 liralık malı bu fiyata satmak ama ne yaparsın işte böyle.500 liralık malı bu fiyata satanı görürseniz banada bi pm atın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delvec_ww -- 14 Ekim 2011; 22:51:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XEROX PHASER 3040 KIRMIZI IŞIK
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: delvec_ww

quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/xerox-phaser-3140-mono-laser-yazici-/productDetails.aspx?productId=bd00123&categoryId=6

illa bi kulp takacaksınız değilmi fiyat koysak gidip başka siteden daha ucuzunu bulup aha burda bu kadar dersiniz.

ucuz değilmi arkadaşım şimdi bu fiyat nesini beğenmedinde böyle bir yorum yaptın acaba.

Niğdenin ulukışla ilcesinde bilgisayar işi yapıyorum bütük firmalarlada en fazla bu kadar rekabet edebiliyorum.Kusura bakmayın gönül isterdiki 500 liralık malı bu fiyata satmak ama ne yaparsın işte böyle.500 liralık malı bu fiyata satanı görürseniz banada bi pm atın lütfen

beni yanlış anladınız fiyat tabikide çok iyi ama anlatma tarzınıza bakınca daha yüksek fiyatlı bekliyordum zaten gördüğüm kadarıyla dediğiniz gibi bu fiyattan daha ucuzu yok galiba
    ortalık dolandırıcı kaynıyor araştırmadan ürün almak olmaz bende baktım diğer yerlerde fiyatı ne kadarmış diye dediğiniz doğru mu diye ve doğruymuş. başkaları 150 liralık ürüne 200tl diyip en ucuz ben satıyorum diye milleti kandırıyor daha doğrusu kandırmaya çalışıyor
    size iyi satışlar

• Fiyat güzel
  • zamanında çalıştığım şirkette satın alma birimine yanlış hatırlamıyorsam bu modeli önermiştim :) Toner konusunda yine yanlış hatırlamıyorsam çok iyi bir ürün.

Satıcı için birşey diyemem...
  • dostum bir ilçede, tek başına işlettiğin bir mağazadan piyasadaki en düşük fiyatı verebilmeni gerçekten takdir ediyorum.

fakat arkadaşların demek istediği şu. burası sıcak fırsatlar bölümü. yani burada fiyatı piyasadan bariz bir şekilde düşük olan ürünleri birbirimize haber veriyoruz. yani sen bu ürün için 100-110 tl deseydin bu sıcak fırsat olurdu.

yoksa herkes başlık açıp bir ürünü piyasada en düşük fiyata satan yeri yazsa burası içinden çıkılmaz bir başlık olur. bu tip aramaları internetteki bir çok fiyat arama sitesinden yapabiliyoruz zaten.
  • quote:

quote:

quote:

beni yanlış anladınız fiyat tabikide çok iyi ama anlatma tarzınıza bakınca daha yüksek fiyatlı bekliyordum zaten gördüğüm kadarıyla dediğiniz gibi bu fiyattan daha ucuzu yok galiba
    ortalık dolandırıcı kaynıyor araştırmadan ürün almak olmaz bende baktım diğer yerlerde fiyatı ne kadarmış diye dediğiniz doğru mu diye ve doğruymuş. başkaları 150 liralık ürüne 200tl diyip en ucuz ben satıyorum diye milleti kandırıyor daha doğrusu kandırmaya çalışıyor
    size iyi satışlar

teşekkür ederim güven konusuna gelince uzun zamandır donanimhabere üyeyim fazla aktif birisi değilim.Şimdide bir dukkan açtım burdanda belki bir kaç ürün satabilirim diye bir ilan açtım.alışverişimde oldu burdan kaç defa ama kayıt tutmadaım eğer referans isterseniz eğer kendisinden rica edersem
    N-HakaN bana referans olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: grngck

dostum bir ilçede, tek başına işlettiğin bir mağazadan piyasadaki en düşük fiyatı verebilmeni gerçekten takdir ediyorum.

fakat arkadaşların demek istediği şu. burası sıcak fırsatlar bölümü. yani burada fiyatı piyasadan bariz bir şekilde düşük olan ürünleri birbirimize haber veriyoruz. yani sen bu ürün için 100-110 tl deseydin bu sıcak fırsat olurdu.

yoksa herkes başlık açıp bir ürünü piyasada en düşük fiyata satan yeri yazsa burası içinden çıkılmaz bir başlık olur. bu tip aramaları internetteki bir çok fiyat arama sitesinden yapabiliyoruz zaten.

Konu yanlış yerde olabilir ona bişey demem.
  • fiyatınız iyi olabilir ama konuyu ikinci el bölümüne açsaydınız daha doğru olurdu...

sattıklarınızın sıfır olduğunu biliyorum ama onlarda ikinci el bölümüne açılır.

birde resim koymanız şiddetle tavsiye olunur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

fiyatınız iyi olabilir ama konuyu ikinci el bölümüne açsaydınız daha doğru olurdu...

Ustam kouda resim var eğre yanlış yerdeysa mod arkadaş uygun yere taşıyabilir
  • quote:

teşekkür ederim güven konusuna gelince uzun zamandır donanimhabere üyeyim fazla aktif birisi değilim.Şimdide bir dukkan açtım burdanda belki bir kaç ürün satabilirim diye bir ilan açtım.alışverişimde oldu burdan kaç defa ama kayıt tutmadaım eğer referans isterseniz eğer kendisinden rica edersem
    N-HakaN bana referans olacaktır

benim lazer yazıcıya ihtiyacım yok normal mürekkep püskürtmeli lazımdı bugün vatan daki indirimle o işi de hallettim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

fiyatınız iyi olabilir ama konuyu ikinci el bölümüne açsaydınız daha doğru olurdu...

Ustam kouda resim var eğre yanlış yerdeysa mod arkadaş uygun yere taşıyabilir

Ben bu mesajı yazdığımda resim yoktu şimdi var doğru
  • Arkadaşlar satıcıya biraz haksızlık ediyorsunuz. Sonuçta bangır bangır tv de çıkan vatanın sözde &25 kampanyalı fiyatından bile ucuz, o zaman bence sıcak fırsattır. Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssesli

Arkadaşlar satıcıya biraz haksızlık ediyorsunuz. Sonuçta bangır bangır tv de çıkan vatanın sözde &25 kampanyalı fiyatından bile ucuz, o zaman bence sıcak fırsattır. Hayırlı satışlar

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssesli

Arkadaşlar satıcıya biraz haksızlık ediyorsunuz. Sonuçta bangır bangır tv de çıkan vatanın sözde &25 kampanyalı fiyatından bile ucuz, o zaman bence sıcak fırsattır. Hayırlı satışlar

teşekkür ederim sonunda birisi hak verdi vatanbilgisayarın bu yazıcı için facebookta reklamları dönmekte bazen görüyorum.
    vatan bilgisayar bu ürün için reklam veriyorsa uygun fiyatlı diye benimkide ondan daha uygunsa sıcak fırsat olabilir neyse problem değil zaten 2 tane kaldı elimde şu an
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.