Bildirim
XEROX 3140 TONER RESET BILGISI OLAN ARKADASLAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Xerox 3140 kırmızı toner ışığı yanıp sönmeye başladı. Yakında bitecek. Üzerinde gelen toner dolduruluyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: hoca05
Xerox 3140 kırmızı toner ışığı yanıp sönmeye başladı. Yakında bitecek. Üzerinde gelen toner dolduruluyor mu?
dolduruluyor ..fakat chıpınıde degıstırmenız gerekıyor .. evde ısde nerede kullanıyorsunuz bılmıyorum ama o yazıcıdan kurtulun bence ..
...benı cok yordu o yazıcı ısde kullanıyorum ... kırmızı dırek yandıgı zaman zaten cıktı falan alamıyorsunuz ..ve doldursanız bıle chıp nedenıyle dolu oldgunu algılamıyor... sırket odeme yaptıgı ıcın chıp fıyatı hakkında bılgım yok ama ılk basıma geldıgınde chıp olayını bılmedıgım ıcın netten arastırmısdım 20-30 tl ye chıp degısıyormus sanırım .. degıstırdıklerı chıpde samsungun bır modelı ..yanı artık pc de samsun ..... dıye tanıyor yazıcıyı ..buda ılgınc tabı ..
-
yazılım atılması gerek ben sana beleş göndereyim ahmet_deveci_1987@hotmail.com -
-
Arkadaşlar işlem gayet basit
1- Tonerin üzerindeki çip'i sökün veya bir bantla kapatın. Yazıcıyı bilgisayara bağlayın ve açın
2- Varsayılan yazıcı olarak tanıtın
3-http://hotfile.com/dl/141164580/820c5ca/3140_73.rar.html adresindeki dosyayı indirin.
4- 3871920876_Xerox3140_V1.50.00.73x.fls isimli dosyayı mouse ile tutarak usblist2 isimli dosyanın üzerine bırakın.
5- yaklaşık 2 dakika bekleyin yazıcınız kapanıp açlışacaktır.
İşlem tamam,
Bu da başka bir verisyon :http://hotfile.com/dl/141165242/5e84961/3140_77.rar.html (bu dosya için de aynı işlem geçerlidir. ancak bunu uyguladıktan sonra Xerox 3140 olan yazıcınız Samsung 1915 olmaktadır.) bilginize
Not: ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım, siz sorun yaşarsanız sorumluluk size aittir çünkü yazıcınız hiç kullanılamaz hale gelebilir veya garanti dışı kalabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YirmiDortUzeriiki -- 11 Ocak 2012; 13:29:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X