Şimdi Ara

XEROX 3140 TONER RESET BILGISI OLAN ARKADASLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar xerox 3140 yazıcı tonerı doldruttum ..fakat chıplıymıs ve resetlenmedıgı ıcın bos goruyor ..nette samsung ıcın bır ıkı program buldum xerox ıcınde programlar varmı ılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım ...

• Xerox 3140 kırmızı toner ışığı yanıp sönmeye başladı. Yakında bitecek. Üzerinde gelen toner dolduruluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

Xerox 3140 kırmızı toner ışığı yanıp sönmeye başladı. Yakında bitecek. Üzerinde gelen toner dolduruluyor mu?

dolduruluyor ..fakat chıpınıde degıstırmenız gerekıyor .. evde ısde nerede kullanıyorsunuz bılmıyorum ama o yazıcıdan kurtulun bence ..

...benı cok yordu o yazıcı ısde kullanıyorum ... kırmızı dırek yandıgı zaman zaten cıktı falan alamıyorsunuz ..ve doldursanız bıle chıp nedenıyle dolu oldgunu algılamıyor... sırket odeme yaptıgı ıcın chıp fıyatı hakkında bılgım yok ama ılk basıma geldıgınde chıp olayını bılmedıgım ıcın netten arastırmısdım 20-30 tl ye chıp degısıyormus sanırım .. degıstırdıklerı chıpde samsungun bır modelı ..yanı artık pc de samsun ..... dıye tanıyor yazıcıyı .. buda ılgınc tabı ..

• yazılım atılması gerek ben sana beleş göndereyim ahmet_deveci_1987@hotmail.com

• Arkadaşlar işlem gayet basit

1- Tonerin üzerindeki çip'i sökün veya bir bantla kapatın. Yazıcıyı bilgisayara bağlayın ve açın
    2- Varsayılan yazıcı olarak tanıtın
    3-http://hotfile.com/dl/141164580/820c5ca/3140_73.rar.html adresindeki dosyayı indirin.
    4- 3871920876_Xerox3140_V1.50.00.73x.fls isimli dosyayı mouse ile tutarak usblist2 isimli dosyanın üzerine bırakın.
    5- yaklaşık 2 dakika bekleyin yazıcınız kapanıp açlışacaktır.
    İşlem tamam,

Bu da başka bir verisyon :http://hotfile.com/dl/141165242/5e84961/3140_77.rar.html (bu dosya için de aynı işlem geçerlidir. ancak bunu uyguladıktan sonra Xerox 3140 olan yazıcınız Samsung 1915 olmaktadır.) bilginize

Not: ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım, siz sorun yaşarsanız sorumluluk size aittir çünkü yazıcınız hiç kullanılamaz hale gelebilir veya garanti dışı kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YirmiDortUzeriiki -- 11 Ocak 2012; 13:29:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung ML-1610 Toner Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.