selamlar. 1 sene kadar önce ev kullanımı için CANON LBP633cdw model aldım. YAZICI RENKLİ, LAZER VE WİFİ Lİ. Yazıcı üzerinde DEMO toner geldiği için ( alırken bilmiyorduk-belirtilmedi ) yaklaşık 250 sayfa siyah çıktıda uyarı vermeye, renkli + siyah 600 lere gelince hepsi bitmeye başladı. Muadil Tonerler 4 adet 1000 tl yi bulmuyor iken, 4 adet orijinal Toner yazıcı parasına geliyor. muadil takınca ise yazıcı orijinal olmayan ürün falan deyip garip sesler yapıyor, OK demeden de çıktıyı almıyor. her seferinde başını beklemek gerekiyor. BU MODEL YAZICI İÇİN CHIP RESET VEYA MUADİL TONERİ SORUNSUZ KULLANMA YÖNTEMİ NEDİR ? BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLABİLİR Mİ ? |
Lazer yazıcı toner sayaç sıfırlama, chip konusu YARDIM

-
-
orijinaldeki çipleri muadile takip dener misin siniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orijinal çipler içindeki sayaç 0 "sıfır" olduğu için boş demeye devam ediyor hocam. teknik olarak birbirine uymuyor çipler ancak 2 pinli basit malzemeler, sıfırlama yapamıyoruz.
-
malesef çözüm bulamadım...
-
Pek bildiğim bir model değil, tavsiyem şart değilse tanklı mürekkepli renkli yazıciya gecmeniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende de HP lazer yazıcı var. çipleri muadil tonerlere aktarınca çalışıyor ama toner bitik uyarısı veriyor. Ama yazdırmaya devam etmek için onaylık bir şey yok. Sadece uyarıyor yani.
Yazıcım arıza yaptı ve tamiri yeni bir Canon çok fonksiyonlu lazer Canon I-Sensys MF655CDW modelinin fiyatına hemen hemen denk. Siz çip işini çözebildiniz mi? Canon tavsiye eder misiniz? Yoksa HP yazıcımı tamir mi ettirsem? Fikrinizi alabilir miyim?
-
hocam çözemedim malesef.
eğer almadı iseniz, renkli ihtiyacınız da yoksa eski toprak her toneri kabul eden ikinci el bir samsung-hp siyah lazer alın derim.
Şayet basit bir sayfa çıktı için ciddi meblağlar öder olduk,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X