Şimdi Ara

Lazer yazıcı toner sayaç sıfırlama, chip konusu YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. 1 sene kadar önce ev kullanımı için CANON LBP633cdw model aldım. YAZICI RENKLİ, LAZER VE WİFİ Lİ.

Yazıcı üzerinde DEMO toner geldiği için ( alırken bilmiyorduk-belirtilmedi ) yaklaşık 250 sayfa siyah çıktıda uyarı vermeye, renkli + siyah 600 lere gelince hepsi bitmeye başladı.

Muadil Tonerler 4 adet 1000 tl yi bulmuyor iken, 4 adet orijinal Toner yazıcı parasına geliyor. muadil takınca ise yazıcı orijinal olmayan ürün falan deyip garip sesler yapıyor, OK demeden de çıktıyı almıyor. her seferinde başını beklemek gerekiyor.

BU MODEL YAZICI İÇİN CHIP RESET VEYA MUADİL TONERİ SORUNSUZ KULLANMA YÖNTEMİ NEDİR ? BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?

• orijinaldeki çipleri muadile takip dener misin siniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt

orijinal çipler içindeki sayaç 0 "sıfır" olduğu için boş demeye devam ediyor hocam. teknik olarak birbirine uymuyor çipler ancak 2 pinli basit malzemeler, sıfırlama yapamıyoruz.

• malesef çözüm bulamadım...

• mr.big kullanıcısına yanıt

Pek bildiğim bir model değil, tavsiyem şart değilse tanklı mürekkepli renkli yazıciya gecmeniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende de HP lazer yazıcı var. çipleri muadil tonerlere aktarınca çalışıyor ama toner bitik uyarısı veriyor. Ama yazdırmaya devam etmek için onaylık bir şey yok. Sadece uyarıyor yani.

Yazıcım arıza yaptı ve tamiri yeni bir Canon çok fonksiyonlu lazer Canon I-Sensys MF655CDW modelinin fiyatına hemen hemen denk. Siz çip işini çözebildiniz mi? Canon tavsiye eder misiniz? Yoksa HP yazıcımı tamir mi ettirsem? Fikrinizi alabilir miyim?

• carman1tr kullanıcısına yanıt

hocam çözemedim malesef.

eğer almadı iseniz, renkli ihtiyacınız da yoksa eski toprak her toneri kabul eden ikinci el bir samsung-hp siyah lazer alın derim.

Şayet basit bir sayfa çıktı için ciddi meblağlar öder olduk,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.