Şimdi Ara

XENON'da MONZA mı CYCLONE mu almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın üstadlar gerekli araştırmayı yaptım.
    iki markayıda kullananlar gayet memnunlar.
    aralarında sadece 100 TL fark var.

MONZA 200 TL-----------------------CYCLONE 300 TL

hangisi daha iyi verimli olur diye sormayacağım çünkü aralarında fiyat farından dolayı bariz bir fark yok gibi.

yeni araba aldığımızdan dolayı araba xenonsuz olmaz dedim.
    merak ettim sıra aralarında seçim yapmaya kaldı.
    mesaj atan üstadlarım arasından tavsiye edenlere göre hangisi daha çok tercih ediliyorsa ondan alacağım.
    elimin rahatladığı en yakın zamanda hepsiburada.com'dan sparişi vereceğim.

herkese saygılar...

• Monza kullananlardan herhangi bi şikayet duymadım ama ben olaya farklı bi boyut getireyim ; 300 TL kadar verebilcekseniz Mtec alın derim
  • Cyclone a gerek yok , çok ciddi bir marka değil , Monzadan farkı anlaşılmaz bile...

Mtec falan düşünecekseniz olabilir , yok daha aşağısını takacaksanız en ucuzların arasından en iyiyi seçmeye gayret edin , garanti süresi, parlaklık vs. bakımından.
  • Hocam aracınızın marka modeli nedir? Aracın hazır xenon altyapısı var mıdır? Far yıkama var mıdır? (yoksa muayeneden geçmez) Eğer xenon hazırığı yoksa (yani aracın xenon opsiyonu yoksa) gerçek xenon sonucu alamzsınız. Ayrıca size önerim montajı işini düzgün yapan birine yaptırmanız yoksa ayarsız farlar yüzünden bol bol hatırınız sorulur.
  • sayın üstadlarım öncelikle mesajlarınız için teşekkür ederim.

Aracım Skoda Octavia 1,6i. A4 kasa H4 far tipi kullanıyor.Dolayısıylan uzun kısa aynı ampulden olacak

Mtec almayı bende isterim ama maddi gücüm o kadar yeterli değil.Pahalı geliyor açıkçası.
    Cyclone ve Monza arasında kalmıştım @Gokhan43 @09nanometer üstadlarım nedeniylen Monza'ya dönmeye başladım.

teşekkür ederim...
  • H4 olunca fiyat daha da katlanıyor uzun-kısa beraber olduğu için ; o zaman Monza alın zaten 2 yıl da garantisi oluyor hoş bi sorunla karşılaşan da duymadım zaten bugüne kadar

Ee hayırlı olsun diyelim bari
  • nadir mercek taktırmayacaksan hiç düşünme derim. h4'lerde çok iyi performans vermediğini duymuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mtec bunların içinde en iyisi ( Bosch philips vs hariç) Mtec kullanmış biri olarak mükemmel aydınlatması var. ancak fiyat H4 olunca 650 tl gibi bir rakama çıkıyor. bende aracımı değiştirdiğimden dolayı ve yeni aracıma H7 uymadığından Mtec H7 yi sattım. Monza H4-3 motorlu almayı düşünüyorum. sanırım 250 tl aralığında motorlu uzun/kısa H4-3 olan madeli. Monza dan bende şikayet duymadım. bu fiyata alınabilecek en iyi kitlerden biri CYCLONE ile Monza arasında görüş ve kalite açısından pek bi fark olmaz bence Monza sanırım italyan yanlış bilmiyorsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

Mtec bunların içinde en iyisi ( Bosch philips vs hariç) Mtec kullanmış biri olarak mükemmel aydınlatması var. ancak fiyat H4 olunca 650 tl gibi bir rakama çıkıyor. bende aracımı değiştirdiğimden dolayı ve yeni aracıma H7 uymadığından Mtec H7 yi sattım. Monza H4-3 motorlu almayı düşünüyorum. sanırım 250 tl aralığında motorlu uzun/kısa H4-3 olan madeli. Monza dan bende şikayet duymadım. bu fiyata alınabilecek en iyi kitlerden biri CYCLONE ile Monza arasında görüş ve kalite açısından pek bi fark olmaz bence Monza sanırım italyan yanlış bilmiyorsam.

Ben de italyan sanarak alacaktım fakat üstünde yazan made in china yazısını gördükten sonra sentinel aldım

Çin de üretilen mallarda 50-60 lira ile pek kalite farkı olmuyor , mtec iyi gerisi 3 aşağı 5 yukarı birbirine benziyor. Monzada 2 yıl beyin garantisi vardı benim aldığımda 1 yıl...

• H4 Monza 200Tl olamaz. Olsa bile sadece kısalar xenon olur. Pek yaygın değil ve önerilmiyo ama böylesi de var. Monza H4 en iyi ihtimalle 275TL, uzun-kısa

Cyclone bilmiyorum ama Monza'dan genelde alanlar memnun. H4 farların çanakları genelde büyük oluyo, bu yuzden de çok iyi performans beklememek lazım ama yine de normal farlardan daha iyi tabi.

Uzunları çakmanın zevki yeter zaten
  • mesajlar için teşekkür ediyorum.

MONZA'da karar kıldım.Cyclone nispeten fiyatından dolayı iyidir diye düşündüm fakat yazdıklarınıza göre aralarında fiyat farkından başka birşey yok.

Monza'yı spariş vereceğim.

Mercek işi kafama yatık fakat önce xenon işini halledeyim sonrasında mercek kafamdan çıkmış durumda değil onada sıra gelecek.

Sis farlarım mercekli sislerinde orjinalitesi sarı olduğundan orjinalliğini bozmayacağım sis farı sarı yanar.
  • sevgili _opeth hocam kısa bir araştırma yaptım.
    far tipleri hangilerinin uzun hangilerinin halojen yandıklarına baktım.

Monza X-Treme H4-3 uzun/kısa motorlu çift ampulden xenon yanan ampullerden almaya karar verdim.

mesajlar için tekrar teşekkür ediyorum.Monza'ların hem balast hem ampul olarak 2 yıl garantisi varmış hepsiburada.com'un ürünle ilgili yorumlarıda okudum memnun olmayan yok.

Karar kılınmıştır herkese iyi günler...
  • Güle güle kullan, güzel tercih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 27 Haziran 2009; 11:32:08 >
  • Arkadaşlar H4 tipi ampülde sadece kısaların xenon olması mumkünmüdür yani böyle bişey varmı kısalar xenon uzunlar normal sarı ?? bide H4/2 tipi ampul var o nasıl bişey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSamet. -- 27 Haziran 2009; 11:48:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: space_jam

Arkadaşlar H4 tipi ampülde sadece kısaların xenon olması mumkünmüdür yani böyle bişey varmı kısalar xenon uzunlar normal sarı ?? bide H4/2 tipi ampul var o nasıl bişey?

Evet öyle bişey var adı da dediğin gibi H4-2 olması lazım. Sadece kısalar xenon oluyo. Bir tanıdıgım bana önermemişti bu tip xenon'u. Uzunların performansı çok mu düşüyomuş ne bişey oluyomuş...

Fiyatı daha ucuz tabi. 280 uzun kısa beraberse, 200TL de sadece kısa olur.
  • monza ve cyclone fason üretim kalitesiz markalardır. bu işin içinden biri olarak tavsiye etmem açıkcası
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

quote:

Orjinalden alıntı: space_jam

Arkadaşlar H4 tipi ampülde sadece kısaların xenon olması mumkünmüdür yani böyle bişey varmı kısalar xenon uzunlar normal sarı ?? bide H4/2 tipi ampul var o nasıl bişey?

Evet öyle bişey var adı da dediğin gibi H4-2 olması lazım. Sadece kısalar xenon oluyo. Bir tanıdıgım bana önermemişti bu tip xenon'u. Uzunların performansı çok mu düşüyomuş ne bişey oluyomuş...

Fiyatı daha ucuz tabi. 280 uzun kısa beraberse, 200TL de sadece kısa olur.

Çok teşekkür ederim.Bende taktırmak istiyorum ama çok dağıtır karşı tarafı rahatsız eder diye taktırmak istemiyorum

• monzayı kullanan bir arkadaşım.var ve çok memnun.yalnız far yıkamanız yoksa ruhsatta problem olmakta birde farlarınız ayarlı değilse sizi çok anımsarlar.bunlarda önemli.
    quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

sayın üstadlarım öncelikle mesajlarınız için teşekkür ederim.

Aracım Skoda Octavia 1,6i. A4 kasa H4 far tipi kullanıyor.Dolayısıylan uzun kısa aynı ampulden olacak

Mtec almayı bende isterim ama maddi gücüm o kadar yeterli değil.Pahalı geliyor açıkçası.
    Cyclone ve Monza arasında kalmıştım @Gokhan43 @09nanometer üstadlarım nedeniylen Monza'ya dönmeye başladım.

teşekkür ederim...

• burada kullanıcının bilmediği teknik detaylar mevcut.

xenon kitin güzel yanıp yanmaması önemli değil. %90 nı aynı renk ve performansta yanar. peki ya araçtan çektiği akım? tesisata verdiği zarar? hanginiz bunları biliyorsunuz? araçlar 15 amper akıma göre üretilir. sizin taktırdığınız bu kaliteli çok güzel markalar 20-25 ampere kadar akım çeker.

isteyene denemesi bedava buyursun testini birlikte yapalım. ucuz etin yahnisi ileride çıkar arkadaşlar. bir paylaşım yardımlaşma forumu ise burası elimizden geleni de yapıyoruz.
  • Hayırlı olsun diyelim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.