Şimdi Ara

Xen Mi Yoksa Superfone Mu? ÇİFT HATLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • mERABA arkadaşlar kendime çift hatlı telefon alcam ikisi arasında kararsız kaldım
    özellik ve garanti bakımından sizce hangisini almalıyım
    bu telefonlar hakkında bilginizi bekliyorum
    En UFAKTA olsa bilgilerinizi yazınız lütfen

Superfone SF-9080 Özellikler:

- İki Sim kart aynı anda kullanılabilir (arama ve mesaj işlemlerinde Sim kart seçimi yapılıyor)
    - Bluetooth, GPRS, WAP, MMS, SMS
    - 2 Megapiksel kamera ve Webcam olarak kullanabilme
    - Dokunmatik ekran ve el yazısı tanıma özelliği
    - Mp3 ve Mp4 çalar
    - 262k renkli ekran
    - 3D Çevresel (Surround) Ses Sistemi
    - microSD kart yuvası
    - 84 gram ağırlık
    Dokunmatik ekran, El yazısı tanıma özelliği, Web Cam, 3'lü Konferans, USB Şarj, Hızlı Erişim Tuşları

Xen Özellikler:[/

- AYNI ANDA 2 HAT AKTİF ÖZELLİĞİ
    - 2.2 TTF DOKUNMATİK EKRAN (256 K RENK DESTEĞİ)
    - 2MP. 1280x1024 PIXELS, OTOMATİK FOKUS, ENTEGRE FLAŞ
    - STEREO MP3 PLAYER (YÜKSEK SES KALİTESİ)
    - 2 SAATE KADAR DVD FİLM OYNATMA
    - SINIRSIZ VİDEO KAYDI
    - SINIRSIZ SES KAYDI
    - USB FLASH BELLEK ÖZELLİĞİ
    - USB ŞARJ OLMA ÖZELLİĞİ
    - 1GB HARİCİ BELLEK
    - HANDSFREE (ELLER SERBEST ÖZELLİĞİ)
    - WAP 2.0
    - POP3 DESTEKLİ E-POSTA
    - HESAP MAKİNASI
    - 95 GRAM AĞIRLIK
    - 105 x 48 x 14 mm. BOYUT
    - 1000 Mh PİL (4 GÜNE KADAR BEKLEME VE KONUŞMA SÜRESİ)
    - STEREO KULAKLIK (Aksesuar)
    - USB DATA KABLOSU (Aksesuar)
    - EV ŞARF CİHAZI (Aksesuar)

• bence sanki superfone gibi araştırdım piyasayı fiyat/performans açısından tercih sebebi gibi

resimdeki menü şekli hiç hoşuma gitmedi..superfone iyi gibi ama..xen de de autofocus var...superfone tasarımı kötüydü bunun daha da kötü..3D ses çıkışı da iyi..çift hatlı telefon alacak olsam superfoneyi alırdım..

Orjinalden alıntı: kartal3457

selam arkadaşlar ben superfone kullanıyorum fakat bu mesaj t9 olayını bulamadım bilen varmı acaba?

telefonun ses cıkısı nasıl yuksek ses actıgımızda sesı boguruyor mu bırde vıdeoları tam ekran oynatabılıyor mu cevaplarsan cok sevınırım
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal3457

hayır sesi boğmuyor.tam ekran var.kulaklıkla dinlediğinizde ses az geliyor.ben aldım hemen arıza verdi ikinci kez servise verdim.

cok saoll sadece kulaklık mı arızalandı
  • bt olmasa da bence teknik desteği servisleri ve yedek parçası açısından raks daha mantıklı
    Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS.

ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
  • bence piranha alın. bizim arkadaşa aldık pili ortalama 3 4 gün gidiyor artı olarak bi pil hediye geliyor. fiyatda 500 ytl dokunmatik ekran vs de var bunda
  • Orjinalden alıntı: mymobile

bt olmasa da bence teknik desteği servisleri ve yedek parçası açısından raks daha mantıklı

bende mymobile dedıgıne katılıyorum raks daha mantıklı !!!

Orjinalden alıntı: cominic_bzi

xen de bluetooth olsa yazarlardı..

resimdeki menü şekli hiç hoşuma gitmedi..superfone iyi gibi ama..xen de de autofocus var...superfone tasarımı kötüydü bunun daha da kötü..3D ses çıkışı da iyi..çift hatlı telefon alacak olsam superfoneyi alırdım..

RAKS R770

GSM900 - GSM1800 - GSM1900
    Ağırlık: 129 g( Batarya dahil)
    Boyutlar: 103×50×22,9mm
    2.2” TFT 262K renk (176x200 pixel)
    Dokunmatik Ekran
    1,3 Mp Kamera / Video kaydı
    Java / Mp3 Çalar / Mp4 Oynatıcı
    Kolay kullanımlı navigasyon tuşu ve 2 seçilebilir renklendirme (tema)

Raks 770 dokunmatik ekranının yanında kayar kapaklı ve tuş takımına sahip. İkinci üstün özelliği ise aynı anda iki hattı çalıştırabiliyor. Yani çift hat çalıştırabilme teknolojisine sahip.
  • SUPERFONE aldım iyice inceledim.. bence fiyat performans karşılaştırılırsa mükemmel bir telefon.. eğer kamera olarak düşünürseniz hayal kırıklığına uğrarsınız.. iyi resim çektiği söylenemez. bu olumsuz yanı. bir diğeri mesaj tonunu telefonda kayıtlı olanlardan seçmek zorundasın özel ton atayamıyorsun. bunun haricinde kullanım olarak menü de dolaşma hızı olarak oldukça tatminkar. müzik için harika bir ses çıkışı var. bir çok tlf kullandım ama müzik açısından bundan daha iyisini görmedim... en garip özelliğide sağlık ile ilgili bölüm :D...
    boy kilo oranına göre şişman olup olmadığını öğrenebiliyon. birde bayanların adet günlerini girip ayın hangi günlerinde hamile kalabileceklerini oransal olarak göstermesi...:D
    merak ettiğinizi sorarsanız cevaplamaya çalışırım... tavsiye edermiyim.. evet ederim bu tlf nokia olarak çıksa idi 1000 YTL den aşağı satılmazdı bence...

• superfone

Bilgilerinize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.