Şimdi Ara

Xdrive Göktürk Oyuncu Koltuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır oyuncu koltuğu araştırması yapıyorum. En popüler olan dxracer Türkiye de pahalı Amazon'da ise gönderimi kapalı. Mxracer gibi markaların gönderimi mevcut ama kalitelerinden yana kötü yorumlar var hep. Adore maxofise baktım kolçaklar sabit o yüzden eledim. En son tesadüf xdrive Göktürk modelini gördüm 650 lira n11 de mevcuttu 50 lira da kuponum vardı 600 liraya alıp deneyeyim dedim.

Gelelim koltuğa, elime ulaştı kurulum çok basit, orta kısımları kumaş kenar kısımları deri. Bu yaz sıcaklarında kumaş terletme konusunda full deriden başarılı. İşçilik konusu da düzgün. Dikim hataları falan yok. Esneklik konusunda geri yatarken aynı zamanda da çukurlaşıyor ayakları da uzatınca tam film modu oluyor. Kolçaklar 3D yukarı aşagı sağa sola ve ileri geri oynuyorlar. Ben alamdan bakındım herhangi bir konu göremedim ürün hakkında. O yüzden fikirlerimi yazayım benden sonra alacaklara referans olsun istedim. Sonuç olarak fiyat performans koltuğu olur kanaatindeyim. Koltuk almayı düşünen arkadaşlar var ise aklınıza bulunsun tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atma şakkkiirrr din kardeşiyiz. Hocam belliki firma çalışasınız bunu bu kadar belli etmeseydiniz keşke. DH ölücüleri bu tarz şeyleri yemez. Size tavsiyem pr çalışması yaparken firmanızı bu kadar övmeyin, direk anlaşılıyo amacınız. Örneğin şöyle yazın: "Fiyat/performans olarak güzel,.... aydır kullanıyorum bir sorun çıkmadı" bundan daha fazlasını yazarsanız vede 100 de yuz firmayı överseniz komik oluyor.

"Ürünleri %100 Yerli Üretim Oyuncu Koltuklarıymış ayrıcada koltuk modellerine Göktürk, 1453, Atak, Altay gibi isimler koymuşlar :) " Tamam anladık firma yerliymiş.

"Zaten Türkiye'nin İlk Yerli ve Milli Profesyonel Oyuncu Koltukları Üretici Firmasıymış bizede böyle firma lazım paramız Ülkemizde Kalsın," Bir daha bunu yazmanız artık gereksiz ve başarısız pr olarak duruyo.

Birde Çini kötülemişsiniz. Sizin bu mantalite çok geride kaldı, Çinde en kaliteli ürünler de üretildiği gibi en "dandik" ürünlerde üretiliyor. Aerocool,DXracer çin malı bilginiz olsun. Zaten xDrive koltuk incelemesini yapan kişiler( aynı montlu 2 kişi) sanırım aynı zamanda firmanın sahibi. Benim gözüme pek profesyonel gibi görünmediler. Hevesli davranıp hatalı bir başlangıç yaptınız. Birini zaten youtube da her incelemenin altında görüyorum.

Uğraşıyorsunuz iş yapmaya çalışıyorsunuz takdir ediyorum ama böyle yerli malı falan filan hikaye. Bunu yazacağınıza oturup gerçek(profesyonel)satış stratejileri düşünün. Ben sizin yerinizde olsam isimleri öyle atak,1453 .. gibi isimler koymazdım. EEEE madem böyle isim kodunuz genel isim niye XDrive? Siz hem havali ingilizce isim koyup hemde eski Turkce ve tarihi isimler koymaniz olmamis. "Xdrive 1453 yuzde yuz yerli" diye bir cumle bana itici geldi. Direk bende sizin yerli malı, para memlekette kalsın diye diye sanki kazıklayacaksınız gibi bir etki uyandırdı. Bu koltukları alan kişiler beyaz yakalı kişiler(ve onların çocukları) ki öyle yerli malı falan iplemezler. Artık kimse (tüm dünyada bu şekilde) bir ürün yerli malı diye fazladan para vermek veya sırf yerli malı diye hak etmediği fiyatı vermiyor. Kaliteye önem veriyorlar.

Umarım bu yazdıklarım ile hevesinizi kırmamışımdır. Denemeye devam edin bu işler tecrübe ile daha da iyi olacaktır.

Küçük not: Madem video çekiyorsunuz daha enerjik görünün. Birde lütfen o sakallarınızı kesin hiç yakışmamış size.

Sonradan Edit: Profilinize isminizi yazmamışsınız ama ne hikmetse profilinize koyduğunuz yer İstanbul/Başakşehir , ne tesadüfdür Xdrive firmasıda orada

• 650 tl bu koltuk için değmez

Bende Uzun Süredir Profesyonel Oyuncu Koltukları arayışı içindeydim bir gün internet'te araştırırken n11'de xDrive Oyuncu Koltukları Firmasını gördüm sonra kendi resmi web sitesinden inceledim ürünleri gerçekten çok güzel ve kaliteli görünüyordu Ürünleri %100 Yerli Üretim Oyuncu Koltuklarıymış ayrıcada koltuk modellerine Göktürk, 1453, Atak, Altay gibi isimler koymuşlar :)

Türkiye'de Daha önceleri Profesyonel Oyuncu Koltukları Üreten Firma yoktu dxracer,aerocool gibi firmalar ile ürünleri karşılaştırdım ve gerçekten dediğiniz gibi fiyat performans olarak xDrive Oyuncu Koltuğu olarak daha üstün geldi Üstelik Yerli Üretim Olması benim için artı puandı diğer firmalarda ya sabit kol var yada yukarı aşağı, firma ile iletişime geçtim gerçekten ilgiliydiler ürünleri A'dan Z'ye anlattılar Hatta Fabrikaya davet ettiler,

Bende ATAK Serisini Kırmızı-Siyah Olarak n11'den siparişi verdim valla siparişi verdiğim gün kargoya vermişler ertesi gün bendeydi Kolisi gerçekten büyüktü ürün kurulu olarak geldi diğer firmalar gibi demonte gelip uğraştırmıyor sırf ürünlerin kurulu gönderilmesi için adamlar kocaman koli yapmış merak etmeyin kapınızın önüne kadar geliyor :D

Sizin gibi gerçekten memnun Kaldım,(Diğer Ünlü Markalardan Türk Markası olarak Eksiği Yok Fazlası var diyebilirim, Araştırma Yaparken Çok Ürün gördüm Çin'den en ucuza getirip burada millete geçirmeye çalışanlar Hatta Çinden Getirip Yerli Ürün Diye Kakalamaya çalışanlar Alırken 2 kere düşündüm arkadaşlar xDrive Ürününü Tercih etme sebebim Markalı, Faturalı, Garantili, Malının Arkasında duran firma olduğunu konuştuğum ve gördüğüm kadarıyla anlamış olmam o yüzden şekil var deyip Çin üretimi yada Çin mallarını yerli diye 200-300 TL ucuza satanlara kanmayın markasız,garantisiz,faturasız ürünleri bence kesinlikle almayın o firmalar ikinci sefer aradığınızda telefona bile bakmazlar emin olun)

Zaten Türkiye'nin İlk Yerli ve Milli Profesyonel Oyuncu Koltukları Üretici Firmasıymış bizede böyle firma lazım paramız Ülkemizde Kalsın, herkes güvenle alabilir, Teşekkürler xDrive Ailesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerBey -- 29 Temmuz 2017; 21:14:27 >

• GamerBey kullanıcısına yanıt
    Atma şakkkiirrr din kardeşiyiz. Hocam belliki firma çalışasınız bunu bu kadar belli etmeseydiniz keşke. DH ölücüleri bu tarz şeyleri yemez. Size tavsiyem pr çalışması yaparken firmanızı bu kadar övmeyin, direk anlaşılıyo amacınız. Örneğin şöyle yazın: "Fiyat/performans olarak güzel,.... aydır kullanıyorum bir sorun çıkmadı" bundan daha fazlasını yazarsanız vede 100 de yuz firmayı överseniz komik oluyor.

"Ürünleri %100 Yerli Üretim Oyuncu Koltuklarıymış ayrıcada koltuk modellerine Göktürk, 1453, Atak, Altay gibi isimler koymuşlar :) " Tamam anladık firma yerliymiş.

"Zaten Türkiye'nin İlk Yerli ve Milli Profesyonel Oyuncu Koltukları Üretici Firmasıymış bizede böyle firma lazım paramız Ülkemizde Kalsın," Bir daha bunu yazmanız artık gereksiz ve başarısız pr olarak duruyo.

Birde Çini kötülemişsiniz. Sizin bu mantalite çok geride kaldı, Çinde en kaliteli ürünler de üretildiği gibi en "dandik" ürünlerde üretiliyor. Aerocool,DXracer çin malı bilginiz olsun. Zaten xDrive koltuk incelemesini yapan kişiler( aynı montlu 2 kişi) sanırım aynı zamanda firmanın sahibi. Benim gözüme pek profesyonel gibi görünmediler. Hevesli davranıp hatalı bir başlangıç yaptınız. Birini zaten youtube da her incelemenin altında görüyorum.

Uğraşıyorsunuz iş yapmaya çalışıyorsunuz takdir ediyorum ama böyle yerli malı falan filan hikaye. Bunu yazacağınıza oturup gerçek(profesyonel)satış stratejileri düşünün. Ben sizin yerinizde olsam isimleri öyle atak,1453 .. gibi isimler koymazdım. EEEE madem böyle isim kodunuz genel isim niye XDrive? Siz hem havali ingilizce isim koyup hemde eski Turkce ve tarihi isimler koymaniz olmamis. "Xdrive 1453 yuzde yuz yerli" diye bir cumle bana itici geldi. Direk bende sizin yerli malı, para memlekette kalsın diye diye sanki kazıklayacaksınız gibi bir etki uyandırdı. Bu koltukları alan kişiler beyaz yakalı kişiler(ve onların çocukları) ki öyle yerli malı falan iplemezler. Artık kimse (tüm dünyada bu şekilde) bir ürün yerli malı diye fazladan para vermek veya sırf yerli malı diye hak etmediği fiyatı vermiyor. Kaliteye önem veriyorlar.

Umarım bu yazdıklarım ile hevesinizi kırmamışımdır. Denemeye devam edin bu işler tecrübe ile daha da iyi olacaktır.

Küçük not: Madem video çekiyorsunuz daha enerjik görünün. Birde lütfen o sakallarınızı kesin hiç yakışmamış size.

Sonradan Edit: Profilinize isminizi yazmamışsınız ama ne hikmetse profilinize koyduğunuz yer İstanbul/Başakşehir , ne tesadüfdür Xdrive firmasıda orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadekici10 -- 11 Ağustos 2017; 10:38:15 >

• Ürünü n11 de gördüm üretici firmayla ve koltukla ilgili hep olumlu yorumlar vardı yelden arayıp teyit ettikten sonra iki tane Göktürk biri kırmızılı diğeri sarı modeli sipariş verdim hemen kargoya vermişler.Beni bu markaya iten yerli olması(Servis ve parça açısından) ve fonksiyonlarının üst düzey koltuklarla aynı olması yarın ürünler gelecek.Videodan izlediğim kadarıyla büyük oranda montajlı ve büyük kargoda gelecek.Neyse ürünler gelip deneyince detaylı bilgi vericem.

Dxracer ve aerocool gibi tam geriye yatmıyor, diğer modeller nasıl bimiyorum ama benim aldığım model de sırt yatarken oturak yeri de arkaya doğru çukurlaşıyor, baya geri yatmış hissi veriyor. Tam anlatamadım ama geri yatma kısmı benim işimi görür seviyede keşke daha fazla yatsaymış demedim.

Daha Fazla Göster
  • Alpertunga1071 A kullanıcısına yanıt
    adamlara bak sürekli yeni profil açıp ürünü övüp övüp hesabı bırakıyorlar. Ollllum burası DH diyom. Bu kadar mı vizyonsuzsunuz. Seni gidi firma çalışanı seniiii ahahahahah

Fiyatına göre herşey güzel. Kaliteli duruyor. Antalya'da yaşıyorum. Dün 4 saat klima açık oda da oturdum. Çok terleme yapmadı derisi.
    Deri gergin ve diri duruyor. 1-2 ufak hata gördüm ve Xdrive'a bildirdim. (Deriyi giydirirken germeden dolayı 1-2 dikiş atıp iğne ucu kadar deri açılmış birleşim yerinden. Büyürse gönderin değiştirelim dediler.)

Ürünlerinin arkasında firma. İlgililer. Bugün de ücret karşılığı ATAK modelinin bel ve boyun yastıklarını sipariş ettim. En kısa zamanda gönderecekler.

Xdrive Göktürk Oyuncu Koltuğu Xdrive Göktürk Oyuncu Koltuğu Xdrive Göktürk Oyuncu Koltuğu

• Konuyu hortlattık ancak hocam yorumunuz lazım mümkünse.

1-Uzun zamandır kullanıyorsunuz son yorumunuz nedir memnun musunuz ?

2-Ürün de bozulma yıpranma gibi durumlar oldu mu ?

3-Bel ve boyun desteğini nasıl satın aldınız ve ürün ile uyumlu mu ? Eğer aldıysanız özellikle sırt desteği kayar şekilde lastikli mi geldi yoksa sabit mi ?

Bunları cevaplarsanız memnun olurum çünkü bu modelden ben de almayı düşünüyorum. Yardımınız için teşekkürler

1- Aldığımda 1 hafta kullandım. Ondan sonra ilk kez dün akşam oturabildim desem yeridir. Rahatlığından çok memnunum.

2- Yukarıdaki koşullara göre kullanamadığım için, odada durduğu için sadece herhangi bir deformasyon yok. Hatta temizlikçi evde haldır huldur çekmesine rağmen oynar kol başlıklarına birşey olmadı diyebilirim.

3- Bel ve boyun desteğini Xdrive arayarak, ücretini peşin ödedim ve 1 hafta içinde gönderdiler. Ürün ile uyumlu. lastik ile arkasından geçirip istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Lastikler zamanla yıpranacaktır ama yenisinin dikilmesi çok basit.
  • Hocam çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için. Baisete gibi bir marka var piyasada dolaşan 180 derece yatıyor ondan almayı düşünüyordum ama sizin yorumunuzdan sonra bu modeli değerlendireceğim. Tekrardan çok teşekkür ederim

Xdrive sonuna kadar arkasında ürünün. İleride bozulmalarda gönderin tekrardan deriyi yenileyebileceklerini söylediler.

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Hiç duymadım o markayı.

Xdrive sonuna kadar arkasında ürünün. İleride bozulmalarda gönderin tekrardan deriyi yenileyebileceklerini söylediler.
    Hocam bilinen adı şu : Baisite piyasada 700-800 TL arasında fiyatlara bulunuyor ancak bu markaya ilişkin en ufak inceleme yok o nedenle tereddütte kaldım. Malum ödenecek meblağ da azımsanacak bir rakam değil, bu yüzden vazgeçtim 180 derece yatmasa ne olur sanki en azından işe yarar yada bilindir bir marka olması terhih sebebidir diye düşünüyorum.

Son bir sorum olacak. Arka kısmı yatarken oturak kısmı sabit kalmıyor mu ? Yani komple mi hareket ediyorlar. Cevabınız için teşekkürler

Hatırlamıyorum tam ama sanırım az da olsa oturak kısmıda oynuyordu. Akşam bakarım.
    700-800TL ona vereceğine yerli üretime destek ver bencede. Sonuçta arkanda yılların tecrübesi bir şirket var.
  • Hocam sizinle aynı fikirdeyim milli ve yerli olması her zaman iyidir hem muhattap buluruz hem de paramız ülkemizde kalır o konuda sıkıntı yok ancak arkaya yatarken oturak kısmının tamamen sabit kalması sırt kısmının hareket etmesi oturma düzeni açısından alternatif sunmuş gibi oluyor. Şimdi sırt kısmı yatarken oturak kısmı da arkaya doğru kalkıyorsa demek ki mekanizma birleşik ve 1 fonksiyon daha az. O nedenle emin olmak istiyorum neticede üzerine biraz daha koyup farklı modelini almak da var işin ucunda :) Akşam sizden haber bekliyor olacağım teşekkür ederim.

Not : Kurumda benzer mekanizmalı (sırt kısmı hareket ederken oturak kısmı da arkaya doğru çukurlaşan) koltuk kullanıyorum ve pc için pek uyun değil o nedenle sırt kısmı ayrı oturak kısmı ayrı hareket eden bir model olursa daha çok işime yarayacağını düşünüyorum. Saygılarımla.
    Herangi yıpranma aşınma yok. Oturma yerinin kumaş kısmında hafif tüylenme var ama tüy toplamayan makine veya traş bıçağı ile alınır beni rahatsız etmiyor. Mekanizma da sorun yok. Bel desteği bende yok sadece boyun desteği var. İstediğiniz zaman 50-60 lira gibi bir fiyata dikip yolluyorlar size.

KEENETICTR Forum - KEENETIC Türkiye Topluluğu
    KYTECHNGAMING - KEENETIC Türkiye Yetkili Çözüm Ortağı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.