< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim

|
Atma şakkkiirrr din kardeşiyiz. Hocam belliki firma çalışasınız bunu bu kadar belli etmeseydiniz keşke. DH ölücüleri bu tarz şeyleri yemez. Size tavsiyem pr çalışması yaparken firmanızı bu kadar övmeyin, direk anlaşılıyo amacınız. Örneğin şöyle yazın: "Fiyat/performans olarak güzel,.... aydır kullanıyorum bir sorun çıkmadı" bundan daha fazlasını yazarsanız vede 100 de yuz firmayı överseniz komik oluyor.
"Ürünleri %100 Yerli Üretim Oyuncu Koltuklarıymış ayrıcada koltuk modellerine Göktürk, 1453, Atak, Altay gibi isimler koymuşlar :) " Tamam anladık firma yerliymiş. "Zaten Türkiye'nin İlk Yerli ve Milli Profesyonel Oyuncu Koltukları Üretici Firmasıymış bizede böyle firma lazım paramız Ülkemizde Kalsın," Bir daha bunu yazmanız artık gereksiz ve başarısız pr olarak duruyo. Birde Çini kötülemişsiniz. Sizin bu mantalite çok geride kaldı, Çinde en kaliteli ürünler de üretildiği gibi en "dandik" ürünlerde üretiliyor. Aerocool,DXracer çin malı bilginiz olsun. Zaten xDrive koltuk incelemesini yapan kişiler( aynı montlu 2 kişi) sanırım aynı zamanda firmanın sahibi. Benim gözüme pek profesyonel gibi görünmediler. Hevesli davranıp hatalı bir başlangıç yaptınız. Birini zaten youtube da her incelemenin altında görüyorum. Uğraşıyorsunuz iş yapmaya çalışıyorsunuz takdir ediyorum ama böyle yerli malı falan filan hikaye. Bunu yazacağınıza oturup gerçek(profesyonel)satış stratejileri düşünün. Ben sizin yerinizde olsam isimleri öyle atak,1453 .. gibi isimler koymazdım. EEEE madem böyle isim kodunuz genel isim niye XDrive? Siz hem havali ingilizce isim koyup hemde eski Turkce ve tarihi isimler koymaniz olmamis. "Xdrive 1453 yuzde yuz yerli" diye bir cumle bana itici geldi. Direk bende sizin yerli malı, para memlekette kalsın diye diye sanki kazıklayacaksınız gibi bir etki uyandırdı. Bu koltukları alan kişiler beyaz yakalı kişiler(ve onların çocukları) ki öyle yerli malı falan iplemezler. Artık kimse (tüm dünyada bu şekilde) bir ürün yerli malı diye fazladan para vermek veya sırf yerli malı diye hak etmediği fiyatı vermiyor. Kaliteye önem veriyorlar. Umarım bu yazdıklarım ile hevesinizi kırmamışımdır. Denemeye devam edin bu işler tecrübe ile daha da iyi olacaktır. Küçük not: Madem video çekiyorsunuz daha enerjik görünün. Birde lütfen o sakallarınızı kesin hiç yakışmamış size. Sonradan Edit: Profilinize isminizi yazmamışsınız ama ne hikmetse profilinize koyduğunuz yer İstanbul/Başakşehir , ne tesadüfdür Xdrive firmasıda orada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
adamlara bak sürekli yeni profil açıp ürünü övüp övüp hesabı bırakıyorlar. Ollllum burası DH diyom. Bu kadar mı vizyonsuzsunuz. Seni gidi firma çalışanı seniiii ahahahahah
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerBey -- 29 Temmuz 2017; 21:14:27 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadekici10 -- 11 Ağustos 2017; 10:38:15 > |
|
| _____________________________ |
|
|
|
|
|
|