Şimdi Ara

Xdrive Göktürk Oyuncu Koltuğu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

    Maksimum 45-60 derece kadar yatıyor. Alt oturak kısmıda az da olsa ön tarafı yukarı kalkıyor.
    Teşekkür ediyorum hocam. İlginiz ve alakanız için. Son bir model girdi aklıma ne kadar iyidir bilemiyorum 1 olumlu 1 olumsuz yorumu var ve neticede genele henüz hitap etmiş bir ürün değil. Bu nedenle birazcık kararsız kaldım ancak sanırım sizin de kullanmış olduğunuz modeli alacağım. Ek bir ücret karşılığında da hareketli bel desteği ve boyun desteğini alırsam uzun süre rahat ederim diye düşünüyorum. Tekrardan çok teşekkür ederim. Çok sağolun.
  • Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Bir önceki yorumumda da bahsettim şuan iki model arasında kaldım ancak Dh her zaman önceliklidir bu nedenle sizlerin de tecrübelerine dayanarak sanırım Xdrive Göktürk modelini alacağım. Sağlık her şeyden önceliklidir 3 kuruş için riske gerek yok :))
  • Oturma yeri 40 cm diyor kendi sitesinde, bu kadar dar bir koltuk mu ?
    Mümkünse oturulan alanın en boyunu yazarsanız sevinirim bir de
    900 TL normal mi bu ürün için

    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzdil -- 18 Aralık 2018; 23:28:22 >
  • auzdil A kullanıcısına yanıt
    Bende ki eski seride 40x45 oturma alanı, yeni üretilen seriler daha geniş. 1,5 senedir kullanıyorum ben memnunum. Eder etmez kısmına bişey diyemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende daha alalı 4 ay olan bir oyuncu koltuğunu paylaşayım o zaman :)) Bu günlerde koltuklar çok pahalı ve fiyatları yüksek. Ofisel.com sitesinden yeni nesil oyuncu koltuğu modelinden satın aldım. Ürün Sarıyor ve çift yastıklı. Çok Rahat. Kolçaklar Yukarı aşağı hareketli. 679 TL ye satın aldım ve açıkçası çok memnunum. Tek Dezavantajı Tam yatar vaziyete gelmiyor fakat bir yandan bakınca yatağım var neden geriye yatması talebim olsun ki diyorum :)

    Ofisel üretici firma, üründe sorun olunca destek oluyorlar. Daha önce ofise de buradan koltuk aldık. ayağında sorun yaşadık adamlar izmirde zaten. Ofise geldi adresimizde yeni koltuk ile. Yenisi ile komple değiştirdiler. Çok kral hareket demiştim ve ofisel firmasını takdir etmiştim. Bu sebepten ilk onların ürünlerini inceledim ve açıkçası gene pişman etmediler beni. Oyuncu koltuğu almayı planlayan arkadaşlara öneririm.



    Xdrive Göktürk Oyuncu Koltuğu Ofisel Yeni Nesil Oyuncu Koltuklarını incelemek için tıklayın




  • Koltuk arayışındaydım, xdrive alırım falan derken şu mesajı gördüm vazgeçtim. sıfır şaka insanların aklıyla bu kadar dalga geçmeyin be
  • Bende 1453 almak üzereydim, bu konudaki dalga geçer gibi yazıyı görünce midem bulandı vazgeçtim :) bizzet halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümünde öğretim görevlisiyim. Uzun zamandır "AKLI BAŞINDA" zıpkın gibi yeni nesile ders veriyorum, bu tarz hareketler insanları çok rahatsız ediyor bilginize :)

    @GamerBey
  • Bende Calitte firmasından aldım. İlk yerli üretim oyuncu koltuğu sahibi.Memnun kaldım. Kolları falan hareketli. Terlemede yapmadı. Mahalleden arkadaşlarıma bile aldırdım 90 kg biri olarak her ürünü kafama göre alamıyorum. Okadar geriye yatırmama ve saatlerce kalkmama rağmen koltuk bana iyi dayandı

    Xdrive Göktürk Oyuncu Koltuğu




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.