Kaç alıyorsunuz hocam ben 60-70 arası alıyorum. |
XDefiant / Ubisoft / F2P - FPS | Ana Konu (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba herkese, oyun game as a service mi olacak ? Sezonluk işleyiş ile ilerleyip skin mi satacaklar para kazanmak için ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gaza getiriyorsun insanı 😅 çoğunluk 60- 70 anca görüyorken senin 40 ping iyimiş.Bölgemde hemen altyapı sorguladım da 100 mbit varmış sadece 400 tl diyor. Senin kaç mbit kaç para? Bu 100 mbit olanı alsam iş görür mü ki onu anlamaya çalışıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
74 görüyorum bazen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyunu hem PS5, hem de PC de deneyimledim. bir kere son derece eğlenceli bir oyun çıkarmışlar diyebilirim. Influencerların "dead game" yaygarasına bakmayın. Cod dan oyuncu çalacağı aşikar. illa ki kitlesini oluşturacaktır.
Eksi yanları; kill cam, audio ve diğer oyunculara göre yüksek ping diyebilirim.
Overwatch havası çok fazla. operatörlerin şahsına münasır özellikleri olması, rekabetçi oyuncuların sevmeyeceği bir durum. F2P, casual bir oyun sonuçta. fazla anlam yüklememek lazım.
KD<0.9 Cod oyuncularının soluk alacağı ve ilk defa fsp tecrübe edecek insanlar için biçilmiş kaftan.
ben şimdilik cod ile devam ederim. black ops 6 sıçık çıkarsa, tereddütsüz xdefianta geçerim.
Bu vesileyle; sayfada bir çok eski dostlari görmek çok güzel selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 27 Mayıs 2024; 13:21:30 >
-
benimki de 100mbitlik abi ama biraz da altyapi ile alakalı. santral bize yakın diye biliyorum.
Sbmm olmamaya devam ettiği sürece oynanır bu oyun. Bugün epey oynadım COD'a rakip yapıldığı belli oyun tarzı olarak aynı ama sıkıntı latency. Şimdi şöyle bir durum var fast pace tarzı hızlı FPS oyunlarında inanın 20-30 ms bile fark yaratıyor, lobby'lerde bakıyorum kill sayısı en yüksek oyuncular 15-25 ms arası oynayanlar. Ben 60-70 arası oynuyorum 50 ms fark çok fazla. Eskiden COD'lar p2p bağlantıydı ve bu bizim çok daha iyi bir bağlantı türüydü, daha eşit şartlarda oynuyorduk dedicated server'lar bizim için hala dezavantaj COD'u BO2'den sonra bırakma sebeplerimin başında geliyordu killcam'den bakıyorsun 1 saniye önce görüyor seni avrupadan oynayanlar. Lokal ayrım da yok bizim avrupa ile eşleştirmek yerine orta doğuya özel bir server kursalar çok daha iyi olurdu. Bir süre oynamaya devam edeceğim bakalım
-
oyun sonunda bu yorumunuz aklıma geldi
-
Oyunu dün indirdim bu akşam birkaç el atacağım. Umarım zevklidir ve uzun süre oynatır kendini.
Bir de oyun P2W gibi değil sanırım ama hep öyle kalır mı?
-
Karşı takımdan birini daha küstürdün oyuna. Safi zararsın ha
sweaty tayfayı küstürmek lazım aslında. acemiler çabuk bıraktı oyunu, hep fazla iyiler kaldı. haftasonu arkadaşlarım girdi oyuna ama burunlarından geldi. meğer codda sbmm tarafından korunuyomuşuz aslında. ama sbmm olmadığı için acemi oyuncunun kendini geliştirmesi daha kolay olur bu oyunda
Düşmanı duvar arkasından gösterme saçmalığından neden vazgeçmiyorlar?
O karakterin nerflenmesi lazım.
-
-
İstanbulda superonline fiber 1000/50 ile 60-70 ğing aralığında oynuyorum. Oynamaktan keyif aldığım her oyunda sol ping değerleri tt ve turknetten kötü. Ekim’de tahahhüt bitince tt ye geçeceğim artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ping değerleri avrupa gibi düşük olan internet servis sağlayıcısı var mı ki? kablonetle 50-55 alıyorum ben en fazla. rakiplerim 15-20
duvarı geçtikten sonra kaç kere öldüm bu şekilde ping çok fark ediyor maalesef
-
sbmm olmaması neden iyi hocam?
-
Ubisoft serverları özelinde bilmiyorum zaten 15-20 bu ülkede mümkün değil ama en azından 35-45 arası oynamak 60-70’e göre çok farkediyor.
Oynamayı bırakmış olsam da en çok fc 24’te takıldığım bir konuydu bu. Ben sol ile 42-48 arası ms alıyordum, tt fiber kullananlar 29-32 ms alıyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Black ops 6'nın sıçık çıkma ihtimalini düşük görüyorum görünen o ki Treyarch yıllardır bunun üzerinde çalışıyor batıracaklarını zannetmiyorum. Genel anlamda single player anlamında gerileme olduğunu artık dile getirmeme dahi gerek yok ancak multiplayer anlamında rakipsiz elbette.
-
Bu göreceli bir durum, kimilerine göre Sbmm iyi bişey bana göre kötü. Sürekli kendimle eşit seviyede kişilere karşı oynamak oyundan keyif almamın önüne geçiyor çünkü bu şekilde ne iyisin ne kötüsün sürekli nötr bir duygu. Oyun oynamak istememdeki amaç zaten dopamin salgılayıp mutlu hissetmek sbmm ile bu mümkün değil
Yani lobby’de benden iyi oyuncu da olsun benden kötü oyuncu da olsun bir oyunda bişey yapamam benden iyiler denk gelir, sonraki oyun en iyi ben olabiliyim hayat gibi aslında inişli çıkışlı.
hepsinin kendine göre avantajları dezavantajları var. Bazen de orta seviye 5 oyuncu 50 kill alıyor karşı takıma bir tane epic oyuncu denk geliyor 60 kill alıyor oyun boyu yargı dağıtıyor bu da iyi bir deneyim değil. Ama devamlı aynı seviyede kişilerle oynamak da insanın kabiliyetlerini zayıflatıyor olsa bir dert olmasa bir dert.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X